Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Termékek
    Partnereink

    Gépi hímzéssel készült ékszerek,egyebek:

    www.hímzésvilág.hu

    **********************************

     

    Eredeti Víz-
    Revitalizálók,

    Energia Átalakítók

    www.porthologos.hu

    40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

    Receptötletek

     

     

    Mézeskalács

     

    Hány személyre: 12 fő
    A recept neve: Receptműves - mézeskalács
    A recept elkészítési ideje: 45 perc
    Mennyire könnyű étel: nehéz
    Mennyire körülményes a recept elkészítése: átlagos

    Receptműves - mézeskalács édes sütemény elkészítése
    1. a tojásokat a Xilovit "porcukorral" keverjük össze, majd adjuk hozzá a mézet, az olvadt vajat és keverjük simára
    2. a fűszereket szórjuk a lisztre, arra a szódabikarbónát és adjuk hozzá a nedves keveréket, majd alaposan keverjük össze (ekkor ragacsos, nyúlós, nagyon lágy a tészta, ez így jó!), majd tegyük be a tésztát a hűtőbe 1 órára pihenni
    3. ha letelt a pihentetés ideje, gyúrjuk át a tésztát, majd enyhén lisztes alapon nyújtsuk 3-5 mm vékonyra
    4. gyújtsuk be a sütőt 180 fokra (gázsütőnél 4-es fokozat), vajazzuk ki a tepsit és vegyük ki a sütőrácsot
    5. tetszőleges formájú sütemény kiszúróval formázzuk a mintákat és helyezzük a tepsire, egymástól 1 cm távolságra
    6. a 4. pontban írt hőfokon süssük 10-12 percig és a tepsin hagyjuk kihűlni, ha teljesen kihűlt, lehet dekorálni

    Praktikák:
    - lehet még változtatni a fűszereket ízlés szerint
    - ha nem egyszerre formázzuk meg a teljes tészta mennyiséget, akkor felhasználásig tartsuk hűtőben
    - ha a tésztából félgömböket formázunk, akkor készíthetünk (akár aszalt gyümölcsökkel töltött, vagy csokoládéba mártott) mézes puszedlit is, ekkor a sütési idő kicsit hosszabb 13-15 perc

    Receptműves - mézeskalács édes sütemény hozzávalók
    12 cm magas kiszúróval 35 db, 7 cm magas kiszúróval 70 db

    25 dkg teljeskiőrlésű tönköly liszt
    1 db tojás
    5 dkg Xilovit por
    10 dkg méz
    2 dkg olvadt vaj
    1,5 csapott evőkanál tejföl
    0,5 teáskanál szódabikarbóna
    1,5 mokkáskanál őrölt fahéj
    1 mokkáskanál őrölt szegfűszeg
    1/2 mokkáskanál őrölt gyömbér
    csipet őrölt szerecsendió

     

     

     

     

     

     

     

    Karácsonyi keksz

     

    Hány személyre: 6-8 fő
    A recept neve: Receptműves - Karácsonyi keksz
    A recept elkészítési ideje: 45 perc
    Mennyire könnyű étel: könnyű
    Mennyire körülményes a recept elkészítése: átlagos

    Receptműves - Karácsonyi keksz édes sütemény elkészítése
    1. kivesszük a sütőrácsot és begyújtjuk a sütőt (4-es fokozat, 180 fok) és a tepsit kivajazzuk
    2. az olvadt vajba belekeverjük a Xilovit édesítőt (várunk, amíg kissé felolvad), majd a tojással habosra keverjük
    3. száraz anyagokat (lisztet, szódabikarbónát, sütőport) összekeverjük
    4. lisztes keverékbe belekeverjük a vajas keveréket
    5. diónyi golyókat formázunk (kb. evőkanálnyi) és 1 cm magas koronggá lapítjuk
    6. előmelegített sütőben 12 percig sütjük 1. pontnál írt hőfokon
    7. áttesszük a sütőrácsra kihűlni, ott fog megkeményedni

    Praktikák:
    - a 20 dkg liszt helyett legalább fele-fele arányban zabkorpa-teljes kiőrlésű liszt keverékkel készíteni
    - fenti egy alaprecept, annyi verziója van, ahányszor elkészítjük: szárazanyag más aránya, vagy másfajta lisztek, zabkorpa (lényeg, hogy összesen 20 dkg legyen)
    - lehet bele tenni 1-2 evőkanál kakaóport, karobport, vagy felaprított csokit, őrölt, vagy darabolt diót, mogyorót, mandulát
    - mehet bele fahéj, mézeskalács fűszer
    - a képen látható sütemény teljes kiőrlésű tönköly liszttel készült

    Receptműves - Karácsonyi keksz édes sütemény hozzávalók
    (alaprecept) 10-12 db

    20 dkg teljeskiőrlésű tönköly liszt
    10 dkg olvadt vaj
    10 dkg Xilovit édesítő
    1/2 kávéskanál szódabikarbóna
    1/2 kávéskanál sütőpor (foszfátmentes)
    1 egész tojás

     

     

     



    A Xilovit alkalmazható sütéshez, főzéshez, édesítéshez.
    Kipróbáltunk és megkóstoltunk több receptet, és elmondhatjuk, hogy nagyon finomak lettek!
    A recepteket házilag elkészítette: Malasri. Köszönjük!
    Az elkészült édességek energiaértékét és egyéb paramétereket a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet számolta. Ezeket az értékeket minden recept végén feltüntetjük.
    A recepteknél a Xilovit használatával a cukorhoz képest 40%-al kisebb kalóriatartalmat kapunk.

    Mivel a Xilovit a cukrot 1:1-ben kiváltja, és ugyanúgy viselkedik, ezért pusztán saját kreativitásunkon és ízlésünkön múlik, hogy mihez használjuk. Jó kísérletezést kívánunk mindenkinek az édes ízek világában!


    Néhány ötlet kipróbálásra:

    Sütemények, desszertek

     

     

    Kókuszkocka

    1 csomag hidegen kikeverhető csokoládé pudingot 1 liter tejjel (vagy rizsitallal), 3 evőkanál xilovittal (kristály vagy por) és 1 evőkanál kakaóporral jól elkeverünk.
    Piskótatésztát sütünk. Ezt 5x5 cm-es kockákra felvágjuk, csokikrémbe mártjuk, majd kókuszreszelékben megforgatjuk. Hűtőbe tesszük 1 órára.


    A mennyiség kb. 21 kókuszkocka elkészítéséhez elég.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 kókuszkocka
    92,54,1
    2,4
    13,3
    0,7
    53,9
    összes (21) 194486,7
    51
    280,3
    15
    1132

     

     

     

     

    Beigli (diós, mákos)

    Hozzávalók:

    30 dkg margarin (pl.Alsan)
    60 dkg liszt
    1 evőkanál Xilovit (kristály vagy por)
    kevés só
    1 csomag sütőpor
    1 citrom héja és leve
    1,5 dl tejföl

    A hozzávalókat összegyúrjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük. 4 cipóba elosztjuk. 2db diós és 2db mákos lesz.

     

    Máktöltelék

     

    25 dkg mák
    20 dkg
    xilovit (kristály vagy por)
    5 dkg vaj
    3 evőkanál meggylekvár
    1 citrom reszelt héja és leve
    5dkg mazsola
    kevés őrölt fahéj




    Mákos beigli

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    összes 6426133
    324,9
    729,5
    82,2
    214


    Diótöltelék

    25 dkg dió
    15 dkg
    Xilovit (kristály vagy por)
    5 dkg vaj
    3 evőkanál sárgabarack lekvár
    5 dkg mazsola
    1 citrom reszelt héja és leve
    vaníliarúd
    1dl tej (vagy rizsital)
    kevés őrölt fahéj


    Diós beigli

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    összes 6745131,8
    373,4
    701,6
    42,2
    219


    Elkészítése:

    A Xilovitból vízzel szirupot főzünk, ezt kevés fahéjjal, citromlével, reszelt citromhéjjal ízesítjük, és beletéve a darált mákot, a mazsolát, sűrű máktölteléket készítünk és kihűtjük. Ezután a tejet felforraljuk, citromhéjjal, fahéjjal ízesítjük, beletéve a darált diót, a megmosott mazsolát, sűrű töltelékké főzzük és lehűtjük.

    A tésztát kb fél cm vastagságú téglalap alakúra kinyújtjuk. A tésztára terítjük szét a tölteléket. Ezután nem túl szorosan felsodorjuk.

    Vékonyan megolajozott sütőlemezre helyezzük.1 egész tojást és 1 tojássárgáját összekeverünk, és ezzel megkenve 30 percig pihentetjük hideg helyen, majd ismét megkenjük, még egyszer 30 percre pihentetjük hideg helyen.

    Előmelegített sütőben középhőmérsékleten, sütjük meg. A sütőből kivéve legalább 30 percig hagyjuk merevedni, csak ezután szeleteljük. Vaníliás Xilovittal meghintjük.




    Almás-répás golyó

    Hozzávalók:

    5 bögre darált keksz (cukormentes)
    Fél bögre
    Xilovit (por)
    5 db alma
    3 db sárgarépa
    1/2 kiskanál fahéj
    1/2 kiskanál vanília aroma
    1 evőkanál Nopal por
    Kókuszreszelék

    Az almát és a répát lereszeljük, és a többi hozzávalóval egy tálba tesszük.
    Jól összedolgozzuk, majd 10-15 percig állni hagyjuk, hogy a keksz felvegye a nedvességet.
    Golyókat formázunk belőle, és kókuszreszelékbe forgatjuk.
    Fogyasztás előtt hűtőben tároljuk.


    A megadott mennyiségekből kb. 21 darab almás-répás golyó készül.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 adag
    245
    5,1
    4,3
    45,8
    3,5
    0
    összes (21) 5154107,3
    91,2
    963,8
    73,6
    0

     

     



    Gesztenyés tekercs

    Hozzávalók:

    Tészta
    25 dkg keksz (cukormentes)
    18 dkg bio növényi margarin
    8 dkg
    Xilovit (por vagy kristály)
    1 evőkanál kókuszreszelék
    2 kiskanál karob por

    Krém
    25 dkg bio gesztenyepüré
    12 dkg bio növényi margarin
    10 dkg
    Xilovit (por vagy kristály)
    1 kiskanál kókuszreszelék

    Díszítés
    10 dkg karob máz

    A kekszet ledaráljuk, majd a margarinnal, a
    Xilovittal, a kókuszreszelékkel és a karob porral nyújtható tésztává gyúrjuk.
    A krémhez valókat habosra keverjük.
    Két fólia között kinyújtjuk a tésztát és megkenjük a gesztenyés krémmel.
    Feltekerjük és 2-3 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
    Karob csokoládét olvasztunk és bevonjuk vele a hideg tekercs tetejét, majd ismét hűtőbe tesszük.
    Tálalás előtt szeleteljük (kb. 10 szelet)

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    444,2
    3,9
    22,5
    55,9
    2,9
    1,5
    összes (10 szelet) 444239,9
    225,9
    559,1
    29,7
    15

     

     


    Bonbonok sárgaborsó lisztből

    Hozzávalók:

    35 dkg vaj
    35 dkg sárgaborsó liszt
    10 dkg
    Xilovit (por)

    Egy vastag aljú edényben megolvasztjuk a vajat, beleszórjuk az átszitált sárgaborsó
    lisztet, és kis lángon kb.15 percig állandóan kevergetve pirítjuk.
    A tűzről levéve langyosra hűtjük, majd belekeverjük a
    Xilovitot.
    Diónyi golyókat formálunk belőle.
    Tetejüket díszíthetjük dióval, mandulával vagy kókuszreszelékkel, de ezek nélkül is nagyon finom.
    Hűtőszekrényben teljesen hidegre hűtjük.


    A recept mennyiségei alapján kb. 21 db bonbont készíthetünk.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 bonbon
    193,2
    4,6
    13,5
    12,9
    2,7
    38,3
    összes (21) 405996,6
    284,6
    271,9
    57,5
    805

     

     

    Holdacska

    Hozzávalók:

    25 dkg túró
    25 dkg margarin pl.Alsan)
    10 dkg teljeskiőrlésű liszt
    15 dkg sima liszt
    1 evőkanál Nopal por
    Pici só
    Szilvalekvár

    A túrót, rámát, teljes kiőrlésű lisztet, sima lisztet, Nopalt, pici sóval összegyúrjuk.
    A tésztát fél cm vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, az egyik felébe
    lekvárt teszünk, összehajtjuk, és a szeletek szélét megnyomkodjuk.
    Sütőlapra tesszük. Közepes lángon sütjük.
    A kész holdacskákat
    Xilovit porban megforgatjuk.

    Kb. 21 Holdacska készül.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 Holdacska
    127,2
    3,4
    7,5
    11,1
    0,8
    2,6
    összes (21) 267372,4
    159,1
    233,8
    17,1
    55

     

     

     

    Mákos palacsinta

    Hozzávalók:

    30 dkg tönköly liszt (fehér)
    Pici só
    1 evőkanál
    Xilovit (por)
    3 evőkanál olaj
    Víz
    1 csomag sütőpor
    1/2 kiskanál kurkuma

    Töltelékhez: mák,
    Xilovit (por), tej

    A lisztet, sót, sütőport,
    Xilovitot, kurkumát összekeverjük annyi vízzel, hogy tejszín sűrűségű
    tésztát kapjunk. Ezután az olajat jól elkeverjük benne. Fél órát pihentetjük.
    Teflon palacsintasütőben sütjük.

    Töltelék:
    A mákot
    Xilovottal, kevés tejjel eldolgozzuk és lassú tűzön állandó keverés mellett felfőzzük.
    A palacsintákat megtöltjük vele, feltekerjük, és a tetejét megszórjuk
    Xilovitot.
    Így kb. 13 palacsintát kapunk.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 palacsinta
    190,9
    6,6
    7,3
    0,8
    2,6
    0,3
    összes (13) 248285,9
    95,6
    309,1
    34,3
    5

     

     

     


    Alma zabpehellyel

    Hozzávalók:

    4 db alma
    1 kiskanál őrölt fahéj
    10 dkg vaj
    1 dl zabpehely
    1 dl liszt
    1 evőkanál
    Xilovit (kristály vagy por)
    2 dl tej (vagy rizsital)
    1 dl tejszín (vagy rizskrém)

    Vékonyan kivajazott jénai tálba tesszük a meghámozott almákat, megszórjuk fahéjjal.
    Gőz fölött sűrűre kavarjuk a zabpelyhet, a lisztet, a vajat, és a
    Xilovitot a tejjel.
    Mikor elég sűrű, az almákra öntjük, majd betesszük a sütőbe.
    Akkor kész ha a teteje megbarnul és az almák megpuhultak.
    Hidegen tejszínhabbal tálaljuk.

    Kb. 7 szeletre oszthatjuk.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    312,8
    5,6
    17,7
    31,7
    5,2
    49,8
    összes (7) 219039,7
    124,3
    222,4
    36,6
    349

     

     

     

     

    Kókuszcsemege

    Hozzávalók:

    10 dkg
    Xilovit (por)
    2 evőkanál méz
    Fél dl víz
    20 dkg kókuszreszelék
    2 evőkanál Karob por
    4 dkg vaj

    A
    Xilovitból, a mézből és a vízből sűrű szirupot főzünk. A tűzről levéve hozzákeverjük a
    kókuszt, és kettévesszük. Egyik felébe belekeverjük a karob-port , hozzáadunk 2-2 dkg vajat.
    Xilovitos deszkán kisodorjuk mindkét cipót, majd egymásra tesszük a lapokat és feltekerjük.
    Megfagyasztjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. (Kb. 21 szelet)

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    95,7
    0,6
    7,4
    6,9
    2,8
    4,3
    összes (21) 201113
    156,2
    146,6
    58,9
    92

     

     

     

    Almaszalámi

    Hozzávalók:

    25 dkg reszelt alma
    10 dkg
    Xilovit (por)
    3 dkg vaj
    5 dkg dió
    5 dkg mazsola
    1 púpos evőkanál Karob-por
    5 dkg
    Xilovit (por)
    Késhegynyi fahéj

    A reszelt almát a
    Xilovittal puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a darált diót, a karob-port,
    mazsolát és lassú tűzön vagy gőz felett sűrűre főzzük.
    Gyúródeszkára fóliát terítünk, rászórjuk a
    Xilovitot, ráterítjük a félig kihűlt masszát és a
    fólia segítségével rudat formálunk. Betesszük a hűtőbe és kihűtve, felszeletelve tálaljuk. (Kb. 13 szelet)

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    90
    0,9
    4,1
    12,4
    1,4
    5,3
    összes (13) 117112,5
    53,6
    161,3
    18,7
    69

     

     



    Mogyoró golyó

    Hozzávalók:

    10 dkg tisztított földimogyoró
    10 dkg mazsola
    1 dl
    Xilovit (por)
    1 dl víz
    2,5 dkg vaj

    Őröljük össze a mogyorót és a vajban finoman pirítsuk meg.
    Daráljuk le a mazsolát, keverjük hozzá a mogyorót és az előzőleg feloldott
    Xilovitszirupot.
    Főzzük, míg sűrű nem lesz  és ezután gyúrjunk golyókat belőle (kb. 13 golyó)


    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 golyó
    99,7
    2,2
    5,3
    10,1
    0,9
    4,4
    összes (13) 129728,9
    69,4
    132,4
    12,8
    58

     

     

     



    Töltött zabpehely golyók

    Hozzávalók:

    20 dkg liszt
    20 dkg zabpehely
    10 dkg vaj
    10 dkg
    Xilovit (por)
    2 dl mazsola
    2 dl dió
    Tej (vagy rizsital)
    Sütőpor

    Keverjük össze a lisztet, zabpelyhet, sütőport.
    Meleg  tejben oldjuk fel a
    Xilovitot és a vajat, és dolgozzuk össze a tésztát masszává.
    Formáljunk golyókat és a közepébe tehetünk egy darabka gyümölcsöt.
    Darabonként kisüthető. Beleforgathatjuk
    Xilovitba.
    Kb. 21 darab.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 golyó
    163,3
    3,7
    7,3
    20,1
    2,2
    11,3
    összes (21) 343178,2
    154,7
    422,1
    46,5
    238

     

     



    Kevert tészta

    Hozzávalók:

    20 dkg
    Xilovit (kristály vagy por)
    25 dkg liszt
    5 dkg vaj
    2,5 dl tej (vagy rizsital)
    1 csomag sütőpor
    1 evőkanál Karobpor
    1 evőkanál Nopal por
    1 dkg mogyoró (darált)
    lekvár

    A
    Xilovitot a vajjal és a tejjel együtt keverjük, majd beletesszük a lisztet, sütőport, karobport, Nopal port, mogyorót és tovább keverjük. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük.
    Forró sütőben, kis lángon sütjük. Magában felszeletelve tálaljuk vagy lekvárral  megkenhetjük. Kb. 19 szelet.

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    105,4
    2,2
    2,8
    17,8
    0,9
    6,7
    összes (19) 200442,3
    53,4
    339,7
    17,7
    128

     



    "Ananászpuding"

    Hozzávalók:

    1 doboz ananászkonzerv (kb. 40 dkg)
    3 evőkanál sárgabaracklekvár
    2 evőkanál kukoricakeményítő
    12 dkg vaj vagy margarin
    12 dkg
    Xilovit (kristály vagy por)
    12 dkg liszt
    fél csomag sütőpor
    3 tojás
    1 narancs reszelt héja
    olaj a sütőformához

    Előkészítés
    Egy 1,5 literes űrtartalmú tűzálló formát kikenünk olajjal, az ananászt lecsepegtetjük, és a leve egy részét félretesszük. A maradék ananász levét, az ananászt és a lekvárt óvatosan felforrósítjuk.
    A keményítőt simára keverjük egy kevés szafttal, és belekeverjük a lekvárba, majd kis lángon addig keverjük, míg a massza besűrűsödik. Egy kicsit hagyjuk hűlni, majd  a sütőformába töltjük.

    A vajat kézmelegre melegítjük és simára keverjük a
    Xilovittal, narancshéjjal és a tojásokkal.
    Ezután a sütőport összekeverjük az átszitált liszttel, belekeverjük a masszába, majd a masszát a kihűlt ananászpudingra öntjük.
    Előmelegített sütőben 190 fokon 40 percig sütjük. A sütés vége felé letakarjuk sütőpapírral nehogy túlságosan megbarnuljon a teteje. Egy kicsit hűtjük, majd kiborítjuk a formából.
    Melegen és hidegen egyaránt nagyon ízletes csemege.
    (Kb. 13 szelet)

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    196,5
    2,6
    9
    25,5
    0,7
    63
    összes (13) 255534
    117,8
    331,8
    9,7
    816

     



    Meggyes szelet

    Hozzávalók:

    5 tojás
    20 dkg margarin (bio)
    30 dkg liszt
    30 dkg
    Xilovit (por vagy kristály)
    fél vaníliarúd
    1 csomag sütőpor,
    1 citrom reszelt héja
    400 g magozott meggy

    A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjéket 1 csipet sóval felverjük, majd 150 g apránként hozzáadott
    Xilovittal krém keménységű habbá verjük.
    A maradék 150 g
    Xilovitot és a belekapart vaníliát habosra keverjük a margarinnal, az egyenként hozzáadott tojássárgákkal, végül a reszelt citromhéjjal.
    Lazán a masszához keverjük a tojáshab egyharmadát, majd több részletben a maradékot és a lisztet úgy, hogy a lisztet mindig a hab tetejére szitáljuk. Tepsibe simítjuk, tetejét sűrűn kirakjuk meggyel, majd középső bordamagasságon 45-50 percig sütjük. Ha nagyon pirulna a teteje sütőpapírral vagy alufóliával letakarjuk, de ügyeljünk rá, hogy átsüljön. (tűpróba)
    Tepsiben hagyjuk kihűlni, azután sütőpapírral együtt a vágólapra emeljük és rombusz-formára vágva kínáljuk. Tálaláskor megszórjuk
    Xilovittal.
    (Kb. 21 szelet)

    Tápértékenergia (kcal)
    fehérje (g)
    zsír (g)
    szénhidrát (g)
    rost (g)
    koleszterin (mg)
    1 szelet
    161,9
    3,2
    6,6
    21,6
    0,8
    43,3
    összes (21) 340068,2
    139,9
    455,3
    17,9
    910

     

    forrás:xilovit.hu

    Hírlevél feliratkozás
    Vezetéknév: 
    Keresztnév: 
    E-mail: 

    Feliratkozás

    Kosár
    Az Ön kosara jelenleg üres!
    Facebook

    Hírek

    Módosult a csomagküldés díja!

    Moringa oleifera -csodafa

    Módosul a csomagküldés díja!

    Gotu kola,más néven Ázsiai gázló

    Milyen betegségek esetén érdemes echinaceát fogyasztani?

    A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk!!!

    Az influenza megelőzése D-vitaminnal

    Új én?Új élet?Lúgosíts!

    Ajándék ötletek

    Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

    A C-vitamin csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát!

    A zöld kávéról

    Több,mint napvédelem!

    Mellnagyobbítás természetesen?

    Ne fogyókúrázzon D-vitamin nélkül

    Khadi - egyedülálló növényi hajápolás az ayurvéda természetes erejével.

    Gyógynövény lexikon

    Az omega zsírsavak vitathatatlanul bizonyított szerepei

    Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

    Alkossunk Méhviaszból gyertyákat

    Chia mag=A világ legjobb superfoodja

    Üzemanyag az immunrendszernek:Gránátalma

    Csakra pontok

    Astragalus-kínai csüdfű

    A természetes epesavakról (Gallmet-N és Gallmet-M)

    Kollagén a ragasztó

    A cellulitisz természetes kezelése

    Rémes Krémek

    Kurkuma

    Lizin:a megfázás megelőzése és kezelése

    A jódról

    A grapefruit leve 50%-kal megnöveli a Q10 felszívódását

    A tőzegáfonya

    Tudományos tanulmány, mely a fekete áfonya mikrocirkulációra való hatását írja le

    A Szív egészsége

    40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

    FOODDETECTIVE

    Vitaminok és szerepük I.rész

    Dr.Organic-természet ihlette díjnyertes testápolás

    Európai gyógynövények II.(Fokhagyma,Orbáncfű,Búzafűlé,Oliva levél kivonat)

    Európai gyógynövények I. (Hársfa,Citromfű,Csipkebogyó,Brokkoli,Máriatövis)

    Rákgyógyítás Lignannal

    Mit vesz gyerekének?

    Dr.Chen hasznos tanácsai a méregtelenítéshez

    Brokkoli az immunerősítő

    A Gymnema növény és a vércukorszint

    Atomrobbanás

    ÚJ! Új napi ajánlás D-vitamin fogyasztására

    Milyen jótékony hatásai lehetnek a Medinatural fülgyertyának?

    A fülgyertya használata

    Hogyan hat a fülgyertya?

    Medinatural Testgyertya használata,hatóanyagai

    Méhviasz receptek

    Aktív árpa formula

    Damona játékszabályzat

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.