Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Termékek
    Partnereink

    Gépi hímzéssel készült ékszerek,egyebek:

    www.hímzésvilág.hu

    **********************************

     

    Eredeti Víz-
    Revitalizálók,

    Energia Átalakítók

    www.porthologos.hu

    Vitaminok és szerepük I.rész

    Vitaminok és szerepük I.rész

    légúti fertőzések,farkasvakság,rákos sejtek,stressz,migrénes fejfájás,magas koleszterinszint,sclerosis multiplex,ízületi gyulladás,premenstruális szindróma,carpus tunnel szindróma,skizofrénia,memória javítása...

     

    A-vitamin

    Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. A karotinoidok közül sok közeli rokonságban van az A-vitaminnal. Szervezetünk például képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. De ez nem mondható ki az összes karotinoidról; a lutein és likopen fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, szervezetünk viszont nem tudja őket A-vitaminná alakítani. Az A-vitaminnak csak gyenge antioxidáns hatása van, míg a béta-karotin, a lutein és a likopin erőteljes antioxidánsok, és a vitaminokhoz hasonló tevékenységet folytatnak szervezetünkben.

    Mire jó az A-vitamin?

    Az A-vitamin nélkülözhetetlen a hámsejtek képződésében, amely a legtöbb szövetet határolja, illetve a bőrt alkotja. Sokan hatásosnak találják az olyan bőrproblémák kezelésében, mint például a pattanás.
    Egy nemrég megjelent tanulmány szerint az A-vitamin egy bizonyos formája enyhülést hozhat a tüdőtágulásban, bár a kutatások a laboratóriumi patkányoknál elakadtak. Gloria De Carlo Massaro és Donald Massaro, a washingtoni Georgetown University School of Medicine kutatói tüdőtágulást indukáltak a laboratóriumi patkányokban. A tüdő úgynevezett alveoli sejtcsoportjai megnövekedtek s megkeményedtek. Ezután az állatok transzretinilsavat kaptak — az A-vitaminnak azt a formáját, amelyet a szervezet béta-karotinból állít elő. A vitamin hatására a normál alveoli sejtek képződése 50 százalékkal növekedett.
    Az A-vitaminnak ezen kívül hormon jellegű hatása is van, amivel kontrollálja a sejtek növekedését, valamint normális differenciálódásukat. Mit is jelent ez? A differenciálódás azt jelenti, hogy új sejtek képződnek, akár szív-, tüdő- vagy csontsejtekké. A ráksejtek nem differenciálódnak. Más szavakkal: az A-vitamin segít a normális sejtek képződésében.

     

    A-vitamin a légúti fertőzések esetén

    Egészen 1928-ig visszatekintve a British Medical Journal vezető tápanyagkutatói úgy nevezik az A-vitamint, hogy „fertőzés elleni” vitamin. Az A-vitamin megnyújtja a hámsejteket, mintegy akadályt állítva ezzel a baktériumoknak és a vírusoknak. Amikor a laboratóriumi állatokat megfosztották az A-vitamintól, eleinte jó egészségnek örvendtek, majd hirtelen végzetes hanyatlás következett be. A boncolás során a kutatók kiterjedt fertőzéseket találtak az állatok belső szervein. Ezzel tehát bebizonyosodott, hogy az A-vitamin segít a fertőzések elleni küzdelemben.
    A fejlődő országokban a gyermekek éveken át haltak meg kanyaróban, abban a légzőszervi megbetegedésben, amelyet a nyugati országokban szinte teljesen sikerült megszüntetni. Az 1970-es évek közepén Alfred Sommer, a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem professzora felfedezte, hogy ezek a gyerekek súlyos A-vitamin-hiányban szenvedtek, és hogy egy rövid, de magas dózisú pótlás harmadára csökkentheti a halálozási rátát. A megelőző adag A-vitaminból 100 000 NE naponta, két napon át, majd ezt meg kell ismételni egy hónappal később is.
    Néhány tanulmány más légzőszervi fertőzések esetében is gyógyítónak találta az A-vitamint, például a bárányhimlő és a pneumonia kezelése során. A megoldás kulcsa, hogy rövid ideig nagy dózisban kezelik a beteget A-vitaminnal — például két napon át, nagy mennyiséggel.

    Az A-vitamin jó a szemnek.

    Az A-vitamin nélkülözhetetlen a látáshoz. Segítségével a fényt jelekké alakítjuk át az agyunk számára. Ezzel lehetővé válik számunkra, hogy lássuk a részleteket és felismerjük a színeket. Az A-vitamin hiánya farkasvakságot okoz. Ez olyan állapot, amely során a szem nehezen alkalmazkodik a fényekhez. A farkasvakság két módon befolyásolja a vezető figyelmét. Először is nem lát részleteket a sötétben. Másodszor a szembejövő autók fényét erősebbnek észleli, mint azok valójában, Így azok elvakítják a vezetőt. Ha több mint egy percbe telik, míg szemünk alkalmazkodik a sötéthez egy színházban, akkor valószínűleg farkasvakságban szenvedünk. Kezelése viszonylag egyszerű. A leggyorsabb módja, hogy véget vessünk a farkasvakságnak, ha többet fogyasztunk az olyan magas A-vitamin-tartalmú ételekből, mint a máj, vagy vitaminpótlást alkalmazunk — napi 25 000 NE-rő1 fokozatosan csökkentjük az adagot 10 000 NE-ig. Az is jó, ha többféle zöldségből és gyümölcsből is többet fogyasztunk, vagy béta-karotin kapszulákat szedünk, de így a kezelés tovább tart, mintha egyszerűen csak állati eredetű A-vitamint szedünk.

    A-vitamin a retinitis pigmentosa betegségre

    A retinitis pigmentosa (RP) egy örökletes betegség, amely a retina pálcikáinak fokozatos romlása miatti gyengülő látással jár. Farkasvakságot okoz, azaz jó fényviszonyok között még jó a beteg látása, de szürkületkor vagy rossz belső megvilágítás esetén jelentősen romlik. A látótér beszűkülésével is együtt jár. …
    Egy vizsgálat, amelyet a Harvard Medical School kutatói végeztek, azt mutatja, hogy napi 15 000 NE A-vitamin jelentősen lassítja az RP folyamatát. A tanulmány eredményei szerint tehát, ha valakit harminckét éves korában kezdenek el kezelni A-vitaminnal, akkor körül-belül hetvenéves koráig megőrizhet egy bizonyos fokú hasznos látást — ami hét évvel hosszabb, mint ha nem szedné az A-vitamint. Ráadásul egy korábbi kutatás azt mutatja, hogy a vitaminszerű koenzim Q10 napi 100 mg-os dózisban az RP bizonyos eseteiben javulást hoz.

     

    A nagy mennyiségű A-vitamin ártalmas lehet?

    Van egy kis esélye annak, hogy az A-vitamin toxikus hatást fejt ki. Ezért van az, hogy a légúti (tüdő-) fertőzések kezeléséhez a magas dózist csak két napon át javasolják. Bár a 100 000 NE nagyon nagy adag, a két nap túlságosan rövid idő ahhoz, hogy mellékhatásokkal bírjon, amely hajhullással és fejfájással jár Az A-vitamin túladagolás elsősorban az egyéb (B-, és C-vitamin) nem arányos növeléséből fakad, emiatt azt mondhatjuk, hogy inkább vitamin hiányként lehet értelmezni.

    Általában az a biztonságos, ha napi 10 000 NE-t fogyasztunk A-vitaminból, éveken át. Terhes nők, vagy gyermeket tervező nők esetében a napi 8000 NE-nél nagyobb mennyiség nem javallott, mert ilyen esetben fenn áll a születési rendellenességnek a kockázata.

    Forrás: All about Vitamins

    LUTEIN BIO-COMPLEX® kapszula 30db -a szem vitamin /Olimp Labs®/

    Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé 750ml

    Sárgarépa olajos kivonata 50ml /Bálint cseppek/

    Swanson Beta Karotin 15mg 100db kapszula

     



     

    B17-vitamin-laetril

    Az ausztrál sajtó megtelt Paul Reid esetével, aki miután diagnosztizáltak nála egy ritka, az orvoslás szerint gyógyíthatatlan lymphómát (a nyirokrendszert vagy a vérképző rendszert érintő rákos betegség), fogta magát, elhagyta a klinikát és meggyógyult. Ennek immár öt éve és azóta is vígan járja a vidéket és a b17 vitamin és a nyers ételek fogyasztásának népszerűsítésével foglalkozik.

    A b17-vitamin - vagy ahogy azok nevezik, akik nem ismerik el vitamin mivoltát - a laetril körül van egy kis zűrzavar. Miközben teljesen ártalmatlan, a világ szinte minden fejlett országában betiltották már. Pár éve nálunk is. A kétkedők vagy az aggódók a cianid mérgezéstől féltik az egyébként halálos beteg rákos embereket, de mivel eddig egyetlen mérgezett esetet sem sikerült felmutatni, érdemes lenne tisztába tenni ennek a vegyületnek a helyzetét.

    Reid saját elmondása szerint napi 30 keserű barackmagot eszik és mégsem kapott cianid mérgezést.

    Miért csak a rákos sejteknek árt?

    Az amigdalin négy anyagból álló vegyület. Két cukor. A harmadik a benzaldehid, a negyedik egy cianid. Igen, e két utóbbi egyenként is halálos méreg lenne, amennyiben nem valamihez kötve, hanem magában jutna az élő szervezetbe.

    Ezzel a tulajdonságával a b17 vitamin nincs egyedül. Gondoljunk csak a konyhasóra (NaCl), amiből a klór felszabadulva komoly gondot okozna, de említhetnénk a mindenki által ismert B12 vitamint is, ami szintén egy ciánvegyület (cianokobalamin). Vegyük észre, hogy ezek a tápanyagok nem bomlanak fel a szervezetben. A só, amit ételeink ízesítésére használunk, sóként is távozik és szerencsére nem bomlik fel nátriummá és klórrá a sejtekben. Rendesen ez történik a laetrillel is.

    A rákos sejtek máshogy használják fel a cukrot, mint az egészséges sejtek. Ez egy bizonyos erjedést jelent a normál oxigénes metabolizmus helyett. Az amigdalin két cukormolekulája miatt vonzó a cukorra éhes rákos sejtek számára. És a rákos sejt tartalmaz egy enzimet, a béta-glükozidázt, amit az egészséges sejtek nem.

    Ez a zsákutca, ami miatt a rákos sejt csapdába esik. Az amigdalin bejut, a rákos sejt felbontja és szembe találkozik a két maradékkal, amik közül akár az egyik is a rákos sejt halálát okozná. Ez az a trükk, ami miatt az amigdalin csak a rákos sejteket pusztítja, míg a hagyományos kemoterápia egyaránt pusztítja a test minden sejtjét.

    Ellenjavallat?

    A cukor lehetővé teszi a rákos sejtek számára, hogy figyelmen kívül hagyják a laetrilt. Ezáltal túl sok lehet a véletlenül felbomlott laetrilből származó terhelés az egészséges sejtek számára. Ennek figyelmeztető jelei (hányinger, szédülés, fejfájás) jelzik, hogy ideje csökkenteni a laetril adagot vagy elhagyni a cukor (liszt) fogyasztását.

    A cukor és a finomliszt az egyik legnagyobb probléma a rák kezelésekor és emiatt egyébként is célszerű lenne elhagyni. Amíg a sejtek csak a laetrilből jutnak minimális mennyiségű cukorhoz, általában mellékhatások nélkül fogyasztható.

    A szintetikus b17 vitamin tabletták nem a legjobb megoldás. A keserű magok fogyasztása jobb minőséget és minden szempontból kisebb veszélyt, nem utolsó sorban kevesebb kiadást jelentenek.

    Forrás: The Sydney Morning Herald

    100%-os hidegen sajtolt Sárgabarackmag-olaj 50ml /Bálint cseppek/

    HUNZA Barackmag kapszula (B17) 120 db

     


     

    B vitaminok

    A B-vitamin — amelynek minimum kilenc fajtája létezik — nagyon sok irányból hat az egészségre. Befolyásolja az energiakészletet, a hangulatot és a viselkedést, valamint az olyan degeneratív betegségek kialakulását, mint a szívbetegség vagy a rák. A B-vitaminok közül néhány, mint a B1, a B2 és a B3 központi jelentőséggel bír abban a folyamatban, amiben a táplálék energiává alakul át a szervezetben. A B3-vitamin magas dózisban javíthat a skrizofrénián, amely egy kínzó mentális betegség. A B6-vitamin és a folsav csökkentheti a szívelégtelenség kialakulásának esélyét.

    A B-vitaminnak stresszoldó hatása van.

    David Benton szerint, aki a walesi Swansea Egyetem professzora, a vitaminhiány először mindig pszichológiai tünetként jelentkezik. Ezek között szerepelhet például az ingerlékenység, a harag, és hogy az illető nehezen birkózik meg az otthoni, illetve a munkahelyi problémákkal. A B-komplex vitaminokat régóta úgy tartják számon, mint stressz-oldó tápanyagokat. Fontos szerepet töltenek be az idegek és az agy egészségének fenntartásában, ezért hiányuk jelentősen befolyásolja az idegrendszer működését.
    Ha meg akarunk birkózni a stresszel jobb, ha B-komplex fogyasztásával kezdjük. Olvassuk el a dobozon a címkét, hogy tartalmaz-e legalább 10 mg B1- vitamint — ebből megtudhatjuk azt is, hogy milyen mennyiségben kell a többi B-vitamint szednünk. Ha harminc nap elteltével nem tapasztalunk semmilyen javulást, akkor növeljük a dózist háromszorosára, vagy vegyünk olyan B-komplex készítményt, amely 25 mg B1-vitamint tartalmaz (megint csak ehhez a mennyiséghez igazítják a többi B-vitamin adagot).
    Előfordulhat, hogy bizonyos ,,melléktüneteket” észlelünk, ahogy arra néhány orvos rámutat. Például, hogy bőrünk jobb állapotba kerül. Amikor a húszas éveimet éltem, és korpásodott a fejbőröm, véletlenül olvastam valahol, hogy a B-vitamin segít a száraz, hámló bőrön. Már eleve szedtem egy 10 mg-os B-komplexet, ezért megnöveltem az adagot, és a korpa elmúlt. Azután mindig nagyobb dózisban szedtem a B-vitamint, és a korpa soha nem tért vissza.

    A B-vitamin javítja a kedélyállapotot

    Tekintsük csak át Benton doktor tapasztalatait. Néhány egészséges diákjának nagy mennyiségi multivitamint adott (amely az RDA tízszeresét tartalmazta a vitaminokból), míg másoknak placebo tablettát (hatóanyag nélküli, látszatpirulákat) egy éven át. A Biological Psychology’/Pharmacopsychologyban megjelent cikke szerint azok a fiatalok, akik multivitamint szedtek, sokkal jobb közérzetről tettek tanúságot, a nők hangulata pedig határozottan javult.
    Benton úgy találta, hogy bár az összes vitamin jótékony hatású volt, a B1-vitamin mindegyiken túltett. Egy következő kísérlete során női hallgatóknak rendelt B1-vitamin-kiegészítést. Az alanyok már két hónap múlva úgy érezték, hogy sokkal tisztább a fejük, összeszedettebbek és energikusabbak. Ezzel együtt reakcióidejük is csökkent.

    A B-vitaminok enyhíthetik a migrénes fejfájást

    Két nemrég végzett kísérlet azt mutatja, hogy a B2-vitamin csökkenti a migrén előfordulásának gyakoriságát. Az első tanulmány során, amelyet Jean Schoenen, a belga Liege Egyetem professzora végzett, negyvenkilenc páciens 400 mg B2-vitamint kapott naponta, három vagy több hónapon át. A betegek kétharmadának esetében javulás mutatkozott. A második kísérletben Schoenen ötvenöt betegnek adott ismét 400 mg B2-vitamint, három hónapon át. Tapasztalatai szerint a páciensek 59 százalékánál vált be a kezelés, azzal a 15 százalékkal szemben, akik placebót kaptak.

    A B-vitamin csökkentheti a koleszterinszintet

    A B3-vitamint niacin (vagy nikotinsav) formáját 1955 óta ügy tartják számon, mint a koleszterinszint csökkentőjét. Ennek felfedezése Abram Hoffer professzornak köszönhető, aki a vitaminok orvosi alkalmazásának egyik úttörője. A B3-vitamin más formái, mint például a niacinamid (vagy nikotinsavamid) nem mutat koleszterinszint-csökkentő hatást. Hoffer napi 500 mg-ot javasol naponta.
    Mielőtt bevennénk a niacint, tisztában kell lennünk legfőbb „mellékhatásával”, ugyanis egész testünkön kipirulhat és bizsereghet a bőrünk. A jelenség ártalmatlan, és a bőrünket korábban érő nap- és atomi sugárzással van összefüggésben, de a vörös és viszkető bőr ijedtségre adhat okot. A bizsergető érzés, amit sok ember kedvel (felmelegíti az embert), fél órán belül megszűnik. Ha naponta háromszor, hosszabb időn át szedjük a niacint, a bizsergető érzés egyre gyengébb lesz majd, végül megszűnik.
    A C-vitamin-pótlás - 1000 mg naponta - ugyancsak csökkentheti a vér koleszterinszintjét, ám bizsergető érzést nem okoz.

    A B-vitaminok és a sclerosis multiplex

    A sclerosis multiplex (SM) olyan betegség, amelyet az idegrostokat körülvevő ideghüvelyek roncsolódása okoz. Számos tanulmány bizonyította mar, hogy az SM-ben szenvedőknek állandó B12-vitamin hiányuk van. A folsav alacsony szintje ugyancsak problémát jelenthet. E két vitamin kéz a kézben működnek. Sokaknak van problémája a B12-vitamin belekben történő felszívódásával. A B12-injekciók (amit az orvos ad be) megoldhatja a gondot. Ugyanilyen jók azok a tabletták, amit a nyelv alá helyezve kell bevenni (itt a felszívódás nagyon hatékony).
    A sclerosis multiplex esetén az is jótékony hatású lehet, ha csökkentjük a bevitt olaj- és zsírmennyiséget, míg növeljük az omega-3 halolaj és az olívaolaj fogyasztását. Jó, ha növeljük az antioxidánsok szedését, így az E-, a C-vitamin és az alfa-liponsav bevitelét.

    B-vitaminok és az ízületi gyulladás

    Évekkel ezelőtt az orvosok rájöttek, hogy csökkenthetik a reumás ízületi gyulladás tüneteit az egyik B-vitamin adásával, és még hatásosabb, ha egy másikat is adnak hozzá. Gyorsabb és hatékonyabb, ha nagy mennyiségű B-komplex kiegészítést alkalmazunk, mintha egyenként kísérletezünk a B-vitaminokkal.
    Egy, a Journal of the American College of Nutrition-ban megjelent tanulmány állítja, hogy a folsav (6400 mcg) és a B12 (20 mcg) enyhíti a csontízületi gyulladást. Egy újabb tanulmány pedig, amely a német Schmerz-ben jelent meg, a B1-, a B2- és a B12-vitamin fájdalomcsillapító hatását írta le. A kutatók szerint e vitaminok együttes alkalmazása sokkal hatékonyabb, mint ha külön-külön szedjük őket.

    A B-vitaminok és a premenstruációs szindróma

    A premenstruációs szindrómát gyakran egy női hormon, az ösztrogén túltermelődése okozza. Két B-vitamin, a kolin és az inozitol segítenek az ösztrogént ösztriollá alakítani; ez a hormonnak olyan formája, amely már nem okoz problémát. A B6-vitamin ráadásul vizelethajtó hatású is, ezért megakadályozza a menstruáció előtti vizeletrekedést. Ha B6- vitamint akarunk szedni (napi 50—100 mg), akkor legjobb, ha mindjárt B-komplex kiegészítést alkalmazunk, az optimális hatás elérése érdekében.
    Az is segíthet, ha szójában gazdag ételeket fogyasztunk. A szójabab olyan ösztrogén jellegű vegyületeket tartalmaz, amely hatástalanítja a hormon nemkívánatos hatásait. A szójatej és a tofu csak néhány abból a számtalan szójás ételből, amelyeket a szupermarketekben és a gyógynövényboltokban megtalálhatunk.

    Segíthetnek a B-vitaminok a carpus tunnel szindrómán

    A carpus tunnel nagyon erős fájdalommal vagy zsibbadtsággal járó a csuklóban és a kézben fellépő betegség. Ezt az állapotot a kéz rendszeres megerőltetése okozza, ezért leggyakrabban a szupermarketek pénztárosai, a gépírónők és a gyári munkások körében fordul elő.
    Körülbelül harminc évvel ezelőtt, John Ellis professzor, a texasi Mount Pleasant-től rájött, hogy B6-vitamin javítja a carpus tunnel szindrómás betegek állapotát. Észrevette, hogy az ebben a betegségben szenvedők szervezetében alacsony a B6- vitamin szintje, ezért ha kilencven napon át napi 100 mg-ot fogyasztanak belőle az helyreállíthatja a normális szintet. Más kutatók is szoros összefüggést látnak a B6-vitamin alacsony szintje és a carpus tunnel szindróma között. Valószínű, hogy az állandó megerőltetés során a szervezet nagyobb mennyiségben igényli a B6-vitamint.
    Ritka, hogy az ember csak egy tápanyagban szenvedne hiányt. A B-vitaminok együtt hatnak, mint rokon tápanyagok. Így a carpus tunnel megfelelő kezeléséhez napi 100 mg B6-vitaminnal, plusz olyan B-komplex vitamin kiegészítéssel történhet amely a vitamincsalád minden tagját tartalmazza.

    A B-vitaminok és a skizofrénia

    Először is tisztáznunk kell, hogy mi is az a skizofrénia. Ez a betegség nem a tudathasadásos állapotot jelenti. Sokkal inkább egy mentális betegség, amely érzékcsalódással (mint például a paranoia) és hallucinációval jár (olyan dolgokat hall és lát, amelyek nem léteznek). Az 1950-es évek elején Abram Hoffer professzor és Humprey Osmond professzor megállapították, hogy a skizofrénia egyes típusainál a betegek szervezetükben hallucinogént termelnek. Ez a hallucinogén az adrenalin oxidálódott formája.
    Biokémiai ismereteik alapján a kutatók úgy gondolták, hogy a nagy mennyiségű B3-vitamin (akár a niacin vagy a niacinamid) és a C-vitamin semlegesíthetik a hallucinogéneket. Úgy tűnik, hogy igazuk is volt, és első pszichiátriai kísérletüket a Bulletin of the Menninger Clinic-ben publikálták. Az 1960-as évek végén, amikor a hallucinogén drogok, mint például az LSD és a meszkalin nagy népszerűségnek örvendtek, néhányan B3- és C-vitamint használtak, hogy visszatérjenek a „repülésből”.
    Hoffer 3000 mg B3 és 1000—3000 mg C-vitamint adott a betegeknek naponta. Úgy látta, hogy azok a betegek, akiknél csak nemrég jelentkezett a skizofrénia, jobban reagáltak a vitaminterápiára, mint azok, akik már régóta szenvedtek a betegségben. Azt is megfigyelte, hogy egyes betegek jobban reagáltak a nagy mennyiségű B6-vitaminra és a cinkre, amely alapvető ásványi anyag.

    A B-vitaminok javítják a memóriát

    Egy sor tanulmány állítja, hogy azok az idősödő emberek, akik a szenilitás jeleit mutatják, B12-vitamin-hiányban szenvednek. A vitaminkúra hatására a mentális képességek javultak. Más tápanyagok is segíthetnek ilyen helyzetben, de hatásuk eléréséhez jó néhány hónapra van szükség. Az E-vitamin ugyancsak kedvezően befolyásolja az agysejtek működését. Ugyanúgy jótékony hatású a Ginkgo biloba nevű gyógynövény.

    Forrás: All about Vitamins

    Forrás:Natúr Hírek

    Szent Györgyi por Manna-Rax 100g

    Vitaking Stress B-Komplex vitamin 60db tabletta

    100%-os hidegen sajtolt Búzacsíraolaj 50ml/Bálint cseppek/

    Vitaking Ginkgo Biloba 60mg 90db tabletta

     

    Folytatjuk!

    Hírlevél feliratkozás
    Vezetéknév: 
    Keresztnév: 
    E-mail: 

    Feliratkozás

    Kosár
    Az Ön kosara jelenleg üres!
    Facebook

    Hírek

    Kaparjon és Nyerjen :)

    Hogyan igyunk vizet?

    Mire figyelj ha progeszteron krémet veszel?!

    Módosult a csomagküldés díja!

    Moringa oleifera -csodafa

    Gotu kola,más néven Ázsiai gázló

    Milyen betegségek esetén érdemes echinaceát fogyasztani?

    A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk!!!

    Az influenza megelőzése D-vitaminnal

    Új én?Új élet?Lúgosíts!

    Ajándék ötletek

    Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

    A C-vitamin csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát!

    A zöld kávéról

    Több,mint napvédelem!

    Mellnagyobbítás természetesen?

    Ne fogyókúrázzon D-vitamin nélkül

    Khadi - egyedülálló növényi hajápolás az ayurvéda természetes erejével.

    Gyógynövény lexikon

    Az omega zsírsavak vitathatatlanul bizonyított szerepei

    Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

    Alkossunk Méhviaszból gyertyákat

    Chia mag=A világ legjobb superfoodja

    Üzemanyag az immunrendszernek:Gránátalma

    Csakra pontok

    Astragalus-kínai csüdfű

    A természetes epesavakról (Gallmet-N és Gallmet-M)

    Kollagén a ragasztó

    A cellulitisz természetes kezelése

    Rémes Krémek

    Kurkuma

    Lizin:a megfázás megelőzése és kezelése

    A jódról

    A grapefruit leve 50%-kal megnöveli a Q10 felszívódását

    A tőzegáfonya

    Tudományos tanulmány, mely a fekete áfonya mikrocirkulációra való hatását írja le

    A Szív egészsége

    40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

    FOODDETECTIVE

    Vitaminok és szerepük I.rész

    Dr.Organic-természet ihlette díjnyertes testápolás

    Európai gyógynövények II.(Fokhagyma,Orbáncfű,Búzafűlé,Oliva levél kivonat)

    Európai gyógynövények I. (Hársfa,Citromfű,Csipkebogyó,Brokkoli,Máriatövis)

    Rákgyógyítás Lignannal

    Mit vesz gyerekének?

    Dr.Chen hasznos tanácsai a méregtelenítéshez

    Brokkoli az immunerősítő

    A Gymnema növény és a vércukorszint

    Atomrobbanás

    ÚJ! Új napi ajánlás D-vitamin fogyasztására

    Milyen jótékony hatásai lehetnek a Medinatural fülgyertyának?

    A fülgyertya használata

    Hogyan hat a fülgyertya?

    Medinatural Testgyertya használata,hatóanyagai

    Méhviasz receptek

    Aktív árpa formula

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.