Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Termékek
    Partnereink

    Gépi hímzéssel készült ékszerek,egyebek:

    www.hímzésvilág.hu

    **************************************

    www.boldoganya.hu

    Aloe Vera Ital natur,100%-os 1000ml -Specchiasol®

    Aloe Vera Ital natur,100%-os 1000ml -Specchiasol®

    Kiszerelés: 1000 ml

    A Specchiasol® Natur Aloe Vera lé szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta. - logó a csomagoláson! Mit jelent Önnek a logó? Azok a cégek, akik az IASC Hitelesítő Pecsétet használják a termékeiken és kiadványaikban, biztosítják a vásárlóikat, hogy: a termék előírt acemannan mennyiséget képvisel az Aloe tartalomban és, hogy a termék a szigorú IASC előírásoknak megfelelő Aloe minőséget képvisel. A termék...

    Hűségpont (vásárlás után): 31

    3 550 Ft 3 050 Ft
    (3 Ft / ml)
    A választott opciók feláraival növelt ár!
    Az akció időtartama: 2019.09.23. - 2020.01.05.

    További információk a termékről:

    A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrizi az Aloe Vera levelének belső géljében található szerves alkotóelemeket. A termék, szűrés nélkül kinyert nedve friss és legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magában, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül. Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket. A felhasznált Aloe Vera műtrágyát nem használó termelőtől származik!

    Az IASC sztendered előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen Aloe Verának címkézni.

    Az acemannan egy természetben előforduló poliszacharid, ami megvan az aloe verában a növénytani azonosításra használatos vizsgálati ezközként. Azok a termékek, amik nem tartalmaznak acemannant nem tekinthetők valóban Aloe Vera alapúnak.

    A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Program Az aloe termékekben (legyenek akár nyersanyagok akár késztermékek) lévő valódi aloe mennyiség feltűntetésével való visszaélések miatt született a korai 80-as években.

    Az IASC kifejlesztette a hitelesítési programját, ami lehetővé teszi az aloe termelőknek, feldolgozóknak és gyártóknak, hogy a létesítményeiket és termékeiket egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak vessék alá, amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és az IASC által felhatalmazott Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden termékükön és kiadványukon.

    Garantált minőség

    - A Specchiasol által gyártott Aloe Vera - (Aloe Barbadensis Miller)- ital közvetlenül a friss növényből származik, és nem pedig a növény szárított porából készül.
    - A Specchiasol Aloe Vera leveleket és válogatott levelekből származó szűretlen belső gélt
      használ, amelyek frissek és legalább 5 évig növekedtek.
    - Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket. A teljes poliszacharid tartalom nem kevesebb mint 8000mg/l

    - Az aloin természetes módon eliminálódik a tövisek és minden egyes külön levél csúcsának kézi szűrése folyamán.
    - A friss növényeket hidegnyomásnak vetik alá, és az extrakció víz, színezék, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül történik.
    - A felhasznált Aloe Vera műtrágyát vagy más mesterséges terméket nem használó termelőtől származik.

    Gyártói Megjegyzés: Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol az nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

    Aloe Vera: Természetes, Széleskörű Hatás

    Az Aloe Vera a Liliaceae családba tartozik. Az eredetileg Afrikából származó évelő növény mára a világ más tájain is elterjedt. Vastag, húsos levelei 20-tól 60 cm-esek lehetnek. A virágok a növény középső részéből fakadnak, világos színeik a növény fajtájától függenek. Az Aloe barbadensisBarbadosról kapta a nevét, ahol nagy számban terem. A kutatót, aki “barbadensis” néven osztályozta, Millernek hívták, így kapta a teljes nevét: Aloe barbadensis Miller.  Ennek a növénynek Linnaeus a „vera”, Lamarck pedig a „vulgaris” nevet adta. Van némi zavar, mivel Miller a növénynek egy másik változatát nevezte „vera”-nak, de könnyen felismerhető az egymásra fekvő leveleiről, amik eltérnek a szokásos körkörös mintázattól. A sok Aloe faj között (több mint 360 létezik!) ott van az Aloe Arborescens Miller (Candelabra Aloe), ami eredetileg Dél-Afrikából származik, szintén gazdag hatóanyagokban, de sokkal több növényre van szükség ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyagot kapjunk, összehasonlítva az Aloe Barbadensissel. Az Aloe Feroxnak, amit Szúrós Aloé néven is ismernek, különösen vastag húsos levelei és vörös tüskéi vannak. A benne lévő gél vasban gazdag, de nincsenek benne más hatóanyagok, amik az Aloe egyéb fajtáiban általánosak. Az Aloe egyéb említésre méltó fajtái: Aloe Aristata pirosassárga virágokkal; AloeChinensis, ami hatóanyagokban gazdag, de nem terem vadon ezért nehezen beszerezhető; AloeCiliaris, egyfajta futó aloe; Aloe Humilis a legkisebb ismert fajta; Aloe Saponaria, Aloe Pratensis, Aloe Excelsa … és sok más kevésbé ismert fajta.

    Felhasznált részek:

    a növényből származó levelek legalább 5 évesek (az olyan antrakinonok, mint az aloin koncentrációja a fiatal levelekben a legnagyobb, az idősebb levelekben lényegesen lecsökken). A sárgás, keserű nedv az epidermális réteg alatti sejtekben található, és innen származik az antrakinon nevű gyógyszer is. Ezzel szemben a levél közepén található parenchimaszövet komplex összetételű nyálkás gélt tartalmaz.

    Aloe: 160 Hatóanyag Több Módon Ható Tulajdonságokkal.

    Legalább 160 több módon ható tulajdonságú hatóanyagot társítanak az Aloehez, melyeket 4 kategóriába lehet osztani: poliszacharidok, antrakinonok, lektinek és tápanyagok (antioxidánsok, aminosavak). Emellett enzimeket, szaponinokat, szterint, lignint és szalicilsavat is tartalmaz.

    A poliszacharidok között - az egyszerű cukor láncok, mint a glükóz és a galaktóz -az acemannan a meghatározó, ami mannóz láncokból áll, és különleges immun-serkentő, immunvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Nyúlós állaguk ideálissá teszi őket a gyomor- és bélnyálkahártya megvédésére és ez az ok, amiért mucoposzacharidokként is ismerik őket. Tulajdonságaik elősegítik a hidratált bőrt és megvédik azt a külső hatásoktól.

    Antrakinon származékok (aloin, barbaloin, emodin, aloemodin…) legfőképpen a növény szárában és a levél külső felhámjából származó nedvben találhatóak. Kettős hatást fejtenek ki a bél nyálkahártyájára: növekszik a gyomor-és bélmozgást, ami cserébe elősegíti a bél ürítést, elősegíti az emésztést. A levél pontos megtisztításával és a növénynek csak az antrakinont nem tartalmazó részeinek felhasználásával a hashajtó hatást kiküszöböltük. Salaktalanító, enyhe vízhajtó és emésztést elősegítő hatását azonban élvezhetjük! Az aloe fahéjsavat és krizofánsavat is tartalmaz.

    A fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír, és hatékony védelmet nyújt olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella, streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ra gyakorolt gátló hatást. Ennek a fenol típusú molekulának a gyógynövény-terápiás tulajdonságait gyulladás kezelésében és UV sugarak elleni védelemben is hasznos.

    A krizofánsav, ami egy újabb antrakinon-típusú molekula, jótékony tisztító, salaktalanító, vizelethajtó és emésztést elősegítő hatást biztosít, továbbá epehajtó és gyomorkeserű tulajdonságú. Az Aloéban lévő fenol típusú molekulatöredéknek antioxidáns hatása van és fahéjsav származékokat, kumarin szerkezeti molekulákat, flavonoidokat, többfunkciós szerves savakat és tokoferolokat is tartalmaz. Ezek a molekulák fontos szerepet játszanak a szabad gyökök és a reaktív oxigénfajták elleni küzdelemben.

    A lektinek speciális fehérjék, amik a membrán poliszacharidjaihoz kötődnek és mérgező hatásúak az idegen sejtekre: az Aloe gélből elkülönített lektinek kimagasló hemagglutinációs hatással voltak a vörösvérsejtekre, továbbá mitogén hatással a limfocitákra. Konkrétan az Aloktin A képes az ölősejt aktivitás növelésére és a sejtbeli citotoxicitás kiváltására válogatott típusú daganatokban in vitro; azt is kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő és fekélyesedés-csökkentő hatású (a gyomornedv-kiválasztás és a fekélyes sérülések mérséklésén keresztül). Egy másik lektin, az ATF 1011 megfigyelhetően növeli a szisztémás anti-tumor immunitást, így az Aloe Vera fontos rákprevenciós étrend-kiegészítő.

    Az Aloe A,C,E,D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalom különösen fontos az Aloe mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium, Réz, Nátrium, Cink, és Bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7 esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és valin.

    Összetétel:

    Aloe Vera (100%-os tiszta nedv), Antioxidáns: aszkorbinsav, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

    Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban:100 ml-ben25 ml-ben
    Energia19 kJ/4 kcal4,75 kJ/1 kcal
    Fehérjenem tartalmaznem tartalmaz
    Szénhidrátok1,1 g0,275 g
    Zsíroknem tartalmaznem tartalmaz

    Felhasználási javaslat: az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta, magában illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt jól rázza fel!
    Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.
    Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának függvényében 120 napig is kitolható.
    Kiszerelés: 1000 ml

    Kapcsolódó termékek:


    1 150 Ft
    (12 Ft / g)
    • Gyártó: Dr.Organic Ltd.

    • Származás: Nagy-Britannia

    • "Természetes választás az egészséges bőrért."

    RészletekKosárba

    Vásárlói vélemények:

    Kérdések és válaszok:

    Hírlevél feliratkozás
    Vezetéknév: 
    Keresztnév: 
    E-mail: 

    Feliratkozás

    Kosár
    Az Ön kosara jelenleg üres!
    Facebook

    Hírek

    Válaszd a Vitaking termékeket és nyerj!

    2019.07.09-től módosultak az MPL szállítási díjai

    Pajzsmirigy alulműködés.... gyógyszermentes megoldások

    A spirulina alga tápanyag összetétele

    A magnézium jobban kezeli a depressziót, mint az antidepresszánsok

    Az L-karnitin nem csak a zsírégetést segíti...

    Vashiányos vérszegénység

    Túl gyakran érzi magát fáradtnak? 10 lehetséges ok

    Mit tegyünk karácsonykor, hogy elkerüljük a plusz kilókat?

    9 adventi egészség tipp, hogy kellemetlenségek nélkül teljenek az ünnepek

    Köhögés elleni tippek az egész családnak

    Magas koleszterin

    Adrenalin kimerültség

    B12 vitamin a legkisebb csoda

    A k2-vitamin a kulcs a csontok egészségéért

    Vérszegénység – Spirulina

    9 otthoni gyógymód a húgyúti fertőzés kezelésére

    A megfázás és a nátha kezelése

    Mennyi C-vitamint együnk?

    8 élelmiszer, ami segít az allergia elleni harcban

    Az omega-3 zsírsavak fontossága a fejlődő szervezet számára

    Okosító ételek gyerekeknek :)

    Edzésre jár? Kerékpározik vagy kocog rendszeresen?

    A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál. Mit lehet tenni megelőzésként?

    Hogyan lassítható az öregedés?

    3 gyógynövény a prosztata egészségéért

    Citrom illóolaj -természetes megoldás szemölcs ellen

    Kell-e nyáron vitamint enni?

    A legjobb antidepresszáns

    A magnéziumhiány idegrendszeri és érrendszeri megbetegedést okozhat

    Hogyan igyunk vizet?

    Mire figyelj ha progeszteron krémet veszel?!

    Módosult a csomagküldés díja!

    Moringa oleifera -csodafa

    Gotu kola,más néven Ázsiai gázló

    Milyen betegségek esetén érdemes echinaceát fogyasztani?

    A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk!!!

    Az influenza megelőzése D-vitaminnal

    Új én?Új élet?Lúgosíts!

    Ajándék ötletek

    Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

    A C-vitamin csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát!

    A zöld kávéról

    Több,mint napvédelem!

    Mellnagyobbítás természetesen?

    Ne fogyókúrázzon D-vitamin nélkül

    Khadi - egyedülálló növényi hajápolás az ayurvéda természetes erejével.

    Gyógynövény lexikon

    Az omega zsírsavak vitathatatlanul bizonyított szerepei

    Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

    Alkossunk Méhviaszból gyertyákat

    Chia mag=A világ legjobb superfoodja

    Üzemanyag az immunrendszernek:Gránátalma

    Csakra pontok

    Astragalus-kínai csüdfű

    A természetes epesavakról (Gallmet-N és Gallmet-M)

    Kollagén a ragasztó

    A cellulitisz természetes kezelése

    Rémes Krémek

    Kurkuma

    Lizin:a megfázás megelőzése és kezelése

    A jódról

    A grapefruit leve 50%-kal megnöveli a Q10 felszívódását

    A tőzegáfonya

    Tudományos tanulmány, mely a fekete áfonya mikrocirkulációra való hatását írja le

    A Szív egészsége

    40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

    Vitaminok és szerepük I.rész

    Dr.Organic-természet ihlette díjnyertes testápolás

    Európai gyógynövények II.(Fokhagyma,Orbáncfű,Búzafűlé,Oliva levél kivonat)

    Európai gyógynövények I. (Hársfa,Citromfű,Csipkebogyó,Brokkoli,Máriatövis)

    Rákgyógyítás Lignannal

    Mit vesz gyerekének?

    Dr.Chen hasznos tanácsai a méregtelenítéshez

    Brokkoli az immunerősítő

    A Gymnema növény és a vércukorszint

    Atomrobbanás

    ÚJ! Új napi ajánlás D-vitamin fogyasztására

    Milyen jótékony hatásai lehetnek a Medinatural fülgyertyának?

    A fülgyertya használata

    Hogyan hat a fülgyertya?

    Méhviasz receptek

    Aktív árpa formula

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.