Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Bio Nyírfanedv -Nordic Koivu 500ml
Bio Nyírfanedv -Nordic Koivu 500ml

Bio Nyírfanedv -Nordic Koivu 500ml

Kiszerelés: 500 ml

A TERMÉSZET SAJÁT pH ITALA!
Organikus Nyírfanedv esszencia.

Szüleim, az ökológiailag tiszta,  Finn nyírfaerdők. Palackozásom során emberi kezek nem érintenek.  1 kerek évig várnak születésemre, mert nedvem egy évben, egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásomra, és a bennem rejlő számtalan éltető elem palackozására.

A nyírfa gyökeréből, az ágak felé áramlok, éltető elemekben gazdag fanedv vagyok, segítek az embereknek rendet teremteni a pH viszonyokban, lúgosítom, méregtelenítem, szerves anyagokban gazdagon tartom és megfiatalítom testüket. Enyhítem túlhajszoltságukat, még profi sportolók részére is jó választás vagyok. Az ízem

Hűségpont (vásárlás után): 45

4 530 Ft
(9 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

Az ízem az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Ízem ugyanolyan élénkítő, mint tartalmam.  Az első korty után rájönnek, hogy sohasem kóstoltak hozzám foghatót. Vitális fanedv vagyok, oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódok fel, létrehozom a homeosztázis egyensúlyát. További összetevőim antioxidánsként szolgálnak. A káros anyagokat magamba szívom, egyúttal frissítek, méregtelenítek és lúgosítok. Kitűnő minőségű bio és organikus termék vagyok.

 

Ipari titokkal védett a
palackozásom eljárása!

Ismerj meg engem. Finnországi palackozásom ipari titokként védett, 10 éves kutatómunka eredménye. Organikus környezetben élő hatalmas nedvedző nyírfaerdők a szüleim. A nyírfák 1 évig termelnek a gyökereikben, és tavasszal, 3 hétig a gyökerektől az ágakig keringek a fák törzsében, hogy védjem immunrendszerüket és regeneráljam Őket. Nedvem ionizált, kolloidális szerkezetű tápláló anyagokban gazdag, amit az emberek azért kedvelnek, mert testükben ugyanilyen hatást vagyok képes kifejteni.

Ezért minden évben, amikor megszületek, a hatalmas nyírfaerdőt emberek lepik el, a fákat 5-8 cm mélyen meglékelik és csövekkel kötik össze. Én a csöveken át a palackba érkezem, az eljárás során nem kell tartósítani és emberi kezeknek érinteni. BIO palackozásom története, egy 10 éves kutatómunka eredménye, ami ipari titokként lett levédve. A mai napig kutatnak, vizsgálnak és kísérleteket folytatnak további hasznosításomról.

Bio voltamat számos elismerés igazolja, összetételem az emberi szervezet öngyógyító képességét indítja be. Ionizált, izotóniás szerkezetem, májméregtelenítő és gyulladáscsökkentő képességemről az oroszok szakértői véleménye tanúskodik. Minden erőm a kolloidális, az emberi vér plazmájával megegyező, sejtszinten felszívódó, lúgosító képességemben rejlik. A homeosztázis egyensúlyát hozom létre, pH szabályzó munkát végzek. A sejtek szintjén regenerálok és gyógyítok, álljon a háttérben kisebb vagy nagyobb egyensúlyvesztés. Még a holtakat is feltámasztom!

A bio nyírfanedv® palackozása egy kelet-finnországi tartományban, Tohmajärviben, történik. A képen látható csövek segítségével vonjuk ki a fák törzséből a nyírfanedvet. Szabadalmazott eljárás gondoskodik a bio nyírfanedv® magas minőségének megőrzéséről. Minden nyírfába két méter magasan két centiméter sugarú lyukat fúrunk, a fa vastagságától függően 5 vagy 8 cm mélyen. A bio nyírfanedv® kifolyik a lyukakon a csövekbe, majd közvetlen a 0,5 literes palackokba.

Évente 50 és 300 liter bio nyírfanedv® -et tudunk így kivonni egy-egy fából. A fának nem ártunk ezzel az eljárással, mert csupán a tápanyag egy részét vonjuk ki, és a megcsapolás helyei a növekedés során automatikusan benőnek. Ezt leginkább a vérvételhez lehetne hasonlítani. Az organikus erdő és a szabadalom végterméke a 100%-osan természetes bio nyírfanedv®, adalékanyag nélkül. A bio nyírfanedv® egy színtelen folyadék, a nyírfa vére, tele hasznos tápanyagokkal, amit kiemelkedően magas szerves tápanyag hasznosulás jellemez.

A hatalmas, 7 hektárnyi területen elterülő nyírfaerdő energiája belénk hasít, mikor tavasszal sétálni indulunk benne. A fák egészségesek, hosszú, egyenes törzseik negyven, hatvan évesek. A nyírfaerdő tavaszi ébredését jelzi, ha letörünk egy ágat és az a törésnél csöpögni kezd. Ez a biztos jele annak, hogy a „Mahla”, a nyírfavíz a gyökerekből az ágak felé áramlik. Ha a fülünket a fa törzséhez szorítjuk, még hallani is lehet a nyírfavíz áramlását a fában. Egy régi finn népi megfigyelés szerint a nyírfavíz akkor kezd el keringeni a törzsben, amikor a hó teljesen elolvadt egy jól látható kört hagyva a fa lábánál.

Testünk 70%-a víz, a belső kommunikáció ennek a vizes közegnek segítségével megy végbe, a testünket alkotó legkisebb egységek, a sejtek szintjén. A vizes közeg pH értékének szabályozása a helyes kommunikáció, az egészség, a szépség, a fittség kulcsa. A pH egyensúly könnyen kibillen helytelen életmód és környezeti ártalmak hatására. A nyírfanedv a homeosztázis, a belső egyensúly visszaállításában vesz részt, fogyasztható minden életkorban a vitális energia visszaszerzése érdekében. A betulin (betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfanedv a vizeletkiválasztó rendszer és az emésztőszervrendszer támogatója. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással bír. Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő és lúgosító hatást fejt ki, mely alapját képezi a testsúlycsökkentő programoknak is. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére még erős fizikai igénybevétel esetén is. Külsőleg alkalmas a bőr és a hajas fejbőr ápolására, permetezze vagy masszírozza az érintett felületbe.

Összetétel:
Heikki Kallio professzor;
„A színtelen folyadék, számtalan makro-, mikro- és nyomelemet tartalmaz oldott, ionizált állapotban, ami gyors sejtszintű felszívódást mutat a szervezetben. Nagyobb mennyiségben ezek közül is főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…. Betulint, komplex szerves savakat (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidákat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz kimutatható mennyiségben. Összetevői alapján a Nordic Koivu® nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék. Gyorsan felszívódó izotóniás folyadék, ami nem nehezíti el a gyomrot, ezért fogyasztást sportolóknak is ajánlom. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére, meleg nyári napokon vagy erős fizikai igénybevétel esetén.”
Bio és Organikus termék
Tárolása: bontatlanul szobahőmérsékleten, felbontva 8˙C alatt, 5 napig áll el.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02
*A termék előállítását ellenőrzi:  FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG
A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában.
Használat előtt jól rázza fel a palackot!

Felhasználási javaslat:

Használja külsőleg és belsőleg.
Belsőleg: Hidegen tálalja! 1dl nyírfanedv, minden reggel éhgyomorra, szájban tartva kicsit, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. Emelje adagját a probléma fokának függvényében, vagy böjtöljön, méregtelenítsen vele. Külsőleg; hajhullás ellen és bőrproblémák kezelésére. Hajas fejbőrbe masszírozza be és hagyja megszáradni.
Bőrirritációkra masszírozza vagy fújja be vele a bőrfelületet.  Bőr újjáépítésére, frissítő arcvízként permetezze vele bőrét.   Egészségére!

Minimumkúra-maximumkúra:

Van 2 napod? Gyors kúra:
Egy gyors variáció a nyírfanedvre: 2 nap, 2 üveg. Gyorsan formába hoz, ha szét vagy csúszva! Igyál meg 2 nap alatt 2 üveg nyírfanedvet, úgy, hogy 1 palack tartalmát 5 részre oszd el egy nap. Étkezések előtt idd és tartsd egy kicsit a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék.
Lúgosítanál, méregtelenítenél? Told ki a kúrát:
Ezt a kúrát akkor javaslom, ha egyszerre több tünet is gyötör, rég nem volt időd magadra és ez az állapot a külső kivetítőkön (haj, bőr, köröm, kötőszövet) is erősen látszik. A kúraidő 40 nap (8 üveg). Igyál minden étkezés előtt 1 dl nyírfanedvet. Kicsit hagyd a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék! Tarts be 4 szabályt: Minden nap 3 liter folyadék. Egyél naponta 5-6 alkalommal, de egyszerre nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejed. Rágj! - minden egyes falatot rágj meg alaposan. Egy héten 3-szor 1 órát csak magaddal foglalkozz, szakíts időt magadra.
Böjtölnél egyet? Totális átalakulás:
A böjt a nyírfanedv kúrák csúcsa. A böjt alatt nem fogyasztunk szilárd táplálékot, minden tápanyagot folyékony formában veszünk magunkhoz, ennek egy részét nyírfanedv formájában. A nyírfanedv ionizált alkotóitól újjászületik az ember, hátrahagyva a rossz beidegződéseket.  A kúraidő 1-10 nap. Minden nap 1 palack nyírfanedvet kell meginni.
Ha 2 napnál tovább böjtölünk, az egyenletes vércukorszint érdekében 500 ml nyírfanedvhez 20ml C- típusú juharszirupot kell adni és azt kell 5 részletben elfogyasztani, úgy, hogy egy kicsit a szánkban tartjuk lenyelés előtt, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. A juharszirupos nyírfanedvből 1 dl töltsünk pohárba és adjunk hozzá 1-2 dl forrásvizet, a folyadékbevitelt 3,5-4 literre emelni a böjt alatt. Amikor böjtölünk fontos szerepet kap a testmozgás és a meditáció! Kérem, erről se feledkezzen meg.
Külsőleg: Bőrkúra
A nyírfanedv molekuláris szerkezete a bőr számára fontos alapanyag. Táplálja, és sejtszinten hidratálja. A fáradt, fakó bőrt üdévé, rózsássá varázsolja, pH értékét egyensúlyba állítja. Gyulladáscsökkentő tulajdonságai felületi hámsérülések, sebek, fekélyek, bőrproblémák (pattanások, psoriasis, ekcéma) kezelésére teszi alkalmassá. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet. Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!
Hajtáplálás, fejbőr méregtelenítés; Húgysav, ecetsav, sósav, csersav, tejsav… csak néhány savanyító pH háztartást eltoló melléktermék. A XXI. századi ember ellenségei, természetellenes életmódunk végtermékei, betegségünk alapjai. Ezek a savak a fejbőr mobil ásványi anyag raktárait is célba veszik. A hajszálak elvékonyodnak, elgyengülnek. Hajhullás, fejbőrzsírosodás, erős korpaképződés, seborrhea vagy pattanások jelennek meg. A nyírfanedv fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a savasodás következményeit, sejt-szinten regenerálja a hajhagymákat és tölti fel azok raktárait. Száraz fejbőrbe masszírozzuk be, a probléma fokától függően heti 2-3x vagy akár mindennap, nem kell lemosni. Ötlet: ha hullik a hajad, ne sampont használj, moss hajat szíriai színszappannal.
Sportolsz? A nyírfanedv izotóniás ital. Az edzések és a versenyek alatt a sportolók vízfogyasztását korlátozzák, mivel a víz nem szívódik fel azonnal az emberi testben, amitől a gyomor nagyon nehéz lesz. A nyírfanedv könnyedén felszívódik, az izmokat oxigénnel látja el az anyagcsere folyamatokban. A nyírfanedv természetes elemei segítik a test só - víz háztartásának fenntartását. Szakértői vélemény az Orosz Föderáció Sport-Turisztikai és Ifjúsági Minisztériuma, Össz-Orosz Mozgás-kultúra és Sportkutató-intézet, Szövetségi Állami Intézettől.

Kiszerelés: 500 ml / 1-5 napi adag

spacer
A természet szült
A nyírfák gyermeke vagyok
A nevem, Nordic Koivu® Bio nyírfanedv. Én a nyírfák gyökerében fejlődöm, minden évben egyszer, tavasszal a természet ébredésével megszületek és elkezdek felfelé áramlani egészen az ágakig, védve, erősítve a fákat, szüleimet.
spacer
pipa
Elűzöm fáradtságod
pipa
Lúgosítalak
pipa
Szerves tápanyagokkal látom el sejtjeid
pipa
Híres vagyok a böjtölők körében
pipa
Sportolóknak izotóniás ital
pipa
Betegeknek gyógyelixír
pipa
Májvédő és gyulladáscsökkentő
pipa
Felszámolom a külső „kivetítőiden”
(haj, bőr, köröm, kötőszövet)
megjelenő elváltozásokat
pipa
Külsőleg is használhatsz!
pdf-ikon

Az orosz szakértői
vélemény letöltése

 

A bio nyírfanedv® előállítása során a környezet védelme és az energiafelhasználás csökkentése, a zöld energia alkalmazása célkitűzés volt. A talaj, a levegő és a víz tisztántartása, megóvása küldetésünk. A bio nyírfanedv® a termőterület ökológiai adottságait kihasználva, a helyi ökoszisztéma megőrzése mellett, a környezet szennyezése, károsítása nélkül kerül az asztalára. A termesztés során szintetikus anyagokat a legkisebb mennyiségben sem használunk, és nagy hangsúlyt kapott a zöld energia alkalmazása. A bio nyírfanedv® kivonatának előállítása évekig tartó kutatás és fejlesztés eredménye. Cégünk úttörő munkát végzett mind a nyírfavíz kinyerésének, mind pedig feldolgozásának technológiájában. Maga az eljárás egyedülálló a világon. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv® már bizonyított Finnországban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Franciaországban, Svájcban és Japánban is. A magyarországi piac számára a Natur Tanya tette elérhetővé ezt a természetes életelixírt. Próbálja ki Ön is!

forrás:nyirfanedv.hu

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.