
Bio zsázsa csíráztatásra 30g /Réde/
Hűségpont (vásárlás után): 7

További információk a termékről:
A kicsíráztatott zsázsa mag önmagában is üde, ízletes, de szendvicsekre, köretek kiegészítésére, díszítésére is felhasználhatjuk. Dúsíthatunk vele margarint, szendvicskrémeket, sajtkrémeket, kefírt vagy joghurtot, de növelhetjük egyes levesek, főzelékek húsos ételek vagy párolt zöldségek vitamin- és ásványi anyag tartalmát is. Ajánlott nyersen – hőkezelés nélkül – fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Vetés: egész évben vethető. Egy tányérhoz 1 evőkanál mag.
Hőmérséklet: kb. 20 °C
Öntözés: naponta
Csírázási idő: 2-4 nap
Alkalmazás: csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Naponta kétszer langyos vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, mert könnyen berohadhat. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. A csírákat a zöld levélkék megjelenése előtt fogyasszuk, mivel ezután kissé kesernyések lesznek.
Kiszerelés: 30g
Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
