Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
BioMenü BIO perui KAKAÓBAB egész 250 g

BioMenü BIO perui KAKAÓBAB egész 250 g

Kiszerelés: 250 g

A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere A kakaófa gyümölcse a kakaóbab, amely fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj, a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.

Hűségpont (vásárlás után): 30

2 990 Ft
(12 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
FIGYELEM! A jelenlegi piaci helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, amennyiben változik a kiírtakhoz képest kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot szállítás előtt.

További információk a termékről:

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI

  • Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben

  • Jó közérzetet, frissességet biztosít

  • Növeli a stressz tűrő képességet

  • Koncentráció és memóriajavító hatású

  • Csökkenteni a depressziót

  • Lassítja az öregedési folyamatokat

  • Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható

  • Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó

INFORMÁCIÓK

A kakaóbab készítése során a nyers, szárított kakaóbabot csomagolják. A gyártáshoz a Cacao Criollo fajtáját használják, melyet a kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó összes összetevőjét tartalmazza. A csokoládé az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában rendkívül jót tesz az egészségünknek. A Theobroma Cacao egy trópusi éghajlaton, főleg Dél-Amerikában termő örökzöld cserje. Ennek a cserjének a gyümölcse, a kakaóbab az alapanyaga a csokoládénak. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és a argine.

Kakaóital készítése 1 személyre:

1 kávéskanál kakaóbabot megőrölünk majd egy 2-2,5 dl csészébe tesszük. Ezután öntsünk rá egy kevés, forró növényi tejet, ezzel keverjük szép simára majd végül öntsük fel a maradt forró tejjel. Édes szájúak ízlés szerint édesíthetik mézzel, vagy természetes édesítőkkel, ínyenceknek pedig fahéjjal, gyümölccsel, vagy akár pikáns paprikával fűszerezve is ajánljuk.

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.