
BioMenü BIO perui KAKAÓBAB egész 250 g
A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere A kakaófa gyümölcse a kakaóbab, amely fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj, a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.
Hűségpont (vásárlás után): 30

További információk a termékről:
A TERMÉK TULAJDONSÁGAI
Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben
Jó közérzetet, frissességet biztosít
Növeli a stressz tűrő képességet
Koncentráció és memóriajavító hatású
Csökkenteni a depressziót
Lassítja az öregedési folyamatokat
Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható
Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó
INFORMÁCIÓK
A kakaóbab készítése során a nyers, szárított kakaóbabot csomagolják. A gyártáshoz a Cacao Criollo fajtáját használják, melyet a kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó összes összetevőjét tartalmazza. A csokoládé az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában rendkívül jót tesz az egészségünknek. A Theobroma Cacao egy trópusi éghajlaton, főleg Dél-Amerikában termő örökzöld cserje. Ennek a cserjének a gyümölcse, a kakaóbab az alapanyaga a csokoládénak. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és a argine.
Kakaóital készítése 1 személyre:
1 kávéskanál kakaóbabot megőrölünk majd egy 2-2,5 dl csészébe tesszük. Ezután öntsünk rá egy kevés, forró növényi tejet, ezzel keverjük szép simára majd végül öntsük fel a maradt forró tejjel. Édes szájúak ízlés szerint édesíthetik mézzel, vagy természetes édesítőkkel, ínyenceknek pedig fahéjjal, gyümölccsel, vagy akár pikáns paprikával fűszerezve is ajánljuk.
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
