
BioMenü BIO perui KAKAÓPOR 250 g
Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék Hangulatjavító, antioxidáns, sejtvédő, hozzájárul az egészséges szív- és érrendszer egészségéhez.
Hűségpont (vásárlás után): 20

További információk a termékről:
A TERMÉK TULAJDONSÁGAI
Támogatja az egészséges szív-és érrendszert
Serkenti a vérkeringést
Véralvadásgátló
Segít szabályozni a vérnyomást
Hangulatjavító hatású
Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán
INFORMÁCIÓK
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnézium tartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. Hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A folyékonnyá váló masszában zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége.
Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és a argine.
Összetevők
100% BIO Criollo kakaó Peruból
INFORMÁCIÓK
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnézium tartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. Hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A folyékonnyá váló masszában zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége.
Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és a argine.
Összetevők
100% BIO Criollo kakaó Peruból
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
