
BioMenü BIO perui KAKAÓVAJ tallér 250 g
Egészséges, tápláló, különlegesen tiszta és jóízű. Gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.
Hűségpont (vásárlás után): 34

További információk a termékről:
A TERMÉK TULAJDONSÁGAI
Természetes, növényi eredetű termék
Erősíti az immunrendszert, és szerepe van a rák elleni küzdelemben is
Magas E-vitaminnal rendelkezik és kiváló antioxidáns forrás
Lassítja a bőr öregedését
Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett arcbőrt
Gyorsítja a sérült bőr regenerálódását, mélyen beszívódva kényezteti, ápolja és puhítja bőrünket, valamint óvja a kiszáradástól
A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között, és segíti a nedvesség megtartását
A test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését
Számos natúr kozmetikum alapanyaga, segítségével a kozmetikai készítmények többi hatóanyagai is mélyebbre tudnak beszívódni, ezáltal hatásúk fokozódik
INFORMÁCIÓK
A kakaóvaj tallér egy kiváló, étkezési minőségű termék. Ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz.
Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle. A kakaó értékes hatóanyaginak legfőképpen a bőrápolásban vehetjük hasznát, ugyanis rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangában, káliumban és foszforban is. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzése érdekében. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal felszívódik a bőrben. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként.
Bőrápolás kakaóvajjal
A kakaó értékes hatóanyaginak legfőképpen a bőrápolásban vehetjük hasznát, ugyanis rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangában, káliumban és foszforban is. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzése érdekében. Egyike a legstabilabb, magas koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad, és azonnal felszívódik a bőrben. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként.
Csokoládé recept:
Hozzávalók:
100 gramm kakaóvaj
100 gramm holland kakaópor
50-70 gramm méz
vagy
Házilag is előállítható kakaóvajas krém, melynek elkészítése a következő:
Hozzávalók:
50 gramm kakaóvaj
25 gramm édes mandula olaj
Illóolaj (tetszés szerint)
Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
