Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Biopont Bio Teljesőrlésű Tönkölybúzaliszt (TGL 300) 1000g

Biopont Bio Teljesőrlésű Tönkölybúzaliszt (TGL 300) 1000g

Kiszerelés: 1000 g

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio tönkölybúzából készült teljesőrlésű liszt.

Hűségpont (vásárlás után): 10

1 020 Ft
(1 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

A közönséges búzához képest a bio tönkölybúza magasabb fehérjetartalommal rendelkezik és aminosavtartalma is nagyon kedvező. Napi 10-15 dekagramm teljesörlésű tönkölykenyér biztosítja az ember napi aminosav, vitamin- és ásványianyag szükségletét. A teljes kiőrlésű lisztekben a gabona korpája ismegtalálható, így amellett hogy sok hasznos élelmi rostot, vitamint és ásványi anyagot (E-vitamin, B-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor) tartalmaznak, segítenek megelőzni a rák, a cukorbetegség és a szívbetegségek kialakulását is.Sokan nem szeretik a csak teljes kiőrlésű gabonából készült kenyereket, mert enyhén savanykás az ízük. Ők nyugodtan fogyasszanak olyan kenyeret ami részben készül teljes kiőrlésű lisztből, részben pedig fehér lisztből.
Energia kJ/kcal /100g: 1446/346;
Fehérje g/100g: 16,7;
Zsír g/100g: 1,9;
Szénhidrát g/100g: 63,9;
Élelmi rost g/100g: 2,7;
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN
ENERGIA 1 321.0 KJ / 312.0 KCAL
Zsír 2.3 g
Amelyből telített zsírsavak 0.5 g
Szénhidrát 56.0 g
Amelyből cukrok 3.1 g
Só 0.00 g
Fehérje 13.0 g
Allergénfigyelmeztetés
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok
Jogi szabályozás Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Összetevők tönkölybúza liszt*
felhasználási információk
Tárolási információk Száraz és hűvös helyen tárolandó!
Újrahasznosítási információk PA. Papírként újrahasznosítható.

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.