
Cardiolic Formula 60db /Vitaking/
Egyes tápanyagok együtt fogyasztva sokkal hatékonyabbak lehetnek, mintha csak az egyiket fogyasztanánk nagy mennyiségben.
Ha tudjuk, hogy a halolaj, a fokhagyma a Q-10, vagy az L-karnitin szükséges a szervezet egyes területeinek normál működéséhez,
akkor jobban járunk, ha arányosan mindegyiket egyszerre fogyasztjuk.
A Vitaking Cardiolic® ezért lett kifejlesztve.
Hűségpont (vásárlás után): 38

További információk a termékről:
Cardiolic formula – 4 az 1-ben!
A Cardiolic formula négyféle természetes hatóanyagot tartalmazó készítmény.
Minden Cardiolic Formula kapszula nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat, Q-10 koenzimet, szagmentes fokhagyma kivonatot, valamint l-karnitint.
Az Omega-3 zsírsav kiváló tápanyag, javasolt a rendszeres fogyasztása. Az omega-3 zsírsavakat EPA és DHA alkotja. Ezen tápanyagok igazolt hatásai:
- Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
- A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
- Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.
A fokhagyma egy igazi tradícionális fűszer- és gyógynövény, évezredek óta fogyasztják az emberek. Nem véletlenül. Azon felül, hogy kiváló íze van, egészségünkre is pozitívan hat. A fokhagyma kivonat előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet.
A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.
Mire figyeljen a fokhagyma tartalmú étrend-kiegészítőknél?
Étrendkiegészítő használata esetén fontos, hogy kétféle fokhagyma készítményt lehet kapni a piacon. Az egyik csoportban fokhagyma van jellemzően porított vagy fagyasztva szárított formában. Ennek nincs sok élettani hatása, ugyanis allicin tartalma nagyon alacsony – sok esetben nulla. Ezen tabletták vagy kapszulák azon a feltételezésen alapulnak, hogy majd a gyomorban az emésztés során előáll az allicin. Sajnos az allináz enzim igen érzékeny a gyomorsavra. Gyakorlatilag pH3 vagy savasabb közegben azonnal tönkremegy. Emiatt nem javaslok olyan étrend-kiegészítőket melyek nem tartalmaznak allicint abban bízva, hogy a szervezet képes előállítani a tabletta vagy kapszula bevételét követően. Ezeken általában nem allicin tartalmat, hanem “allicin potenciált” adnak meg néha, amely 0,6-1% Arra utalnak, hogy a szervezetünk a fokhagymapor különböző vegyületeiből allicint szintetizál.
Ha étrend-kiegészítőt vásárol azért, hogy a fokhagyma minden nap bent lehessen az étrendjében vásároljon olyat amin a valóságos allicin tartalom van feltüntetve!

Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
