Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Termékek
    Partnereink

    Gépi hímzéssel készült ékszerek,egyebek:

    www.hímzésvilág.hu

    **********************************

     

    Eredeti Víz-
    Revitalizálók,

    Energia Átalakítók

    www.porthologos.hu

    Coco 24 Kókuszolaj /Kókuszzsír/ 1000ml

    Coco 24 Kókuszolaj /Kókuszzsír/ 1000ml

    Kiszerelés: 1000 ml

    Sütésre az egyik legalkalmasabb természetes olaj, mert ellenáll a hevítéssel létrejövő oxidációnak. Íztelen és szagtalan, nem nyomja el az ezzel készített ételek ízét.

    Felhasználható:  
    - főzéshez, sütéshez, pirításhoz serpenyőben, wokban, fritőzben egyaránt.
    - süteményekben, krémekben, szendvicsekhez, vaj és margarin helyett (24,5°C alatt megdermed)

    Kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a legtöbb olaj vagy zsiradék. Nagyon gazdag laurinsav forrás, könnyen felszívódik. Nem tartalmaz adalékanyagokat.

    Vödrös kiszerelésben. 
    1000 ml

    Hűségpont (vásárlás után): 13

    1 320 Ft
    (1 Ft / ml)

    További információk a termékről:

    A COCO24 kókuszolaj a kókuszdió húsából kipréselt, szűrt növényi olaj.

    Színtelen, íztelen és szagtalan, így jól alkalmazható a sütéshez, főzéshez.

    Folyékony állapotban világossárgás, 24 °C alatt dermedt állapotban fehér színű.

     

     

    A legegészségesebb étolaj

    Miben különbözik a többi olajtól?

    A zsírok egészségre gyakorolt hatását telítettségük, szénláncuk hossza, valamint az oxidációra és a szabadgyök-képzésre való hajlamuk határozza meg.

    A növényi olajok főleg többszörösen telítetlen zsírsavakból állnak, a kókuszolaj azonban többségben telített zsírsavakból tevődik össze. A telített zsírok hatalmas előnye a telítetlen zsírokkal szemben többek között az, hogy mivel nincs szénatomjaik között kettős kötés, nem hajlamosak az oxidációra, így szabadgyököt sem képeznek. A kókuszolaj tehát teljes biztonsággal hevíthető, a sütésre legalkalmasabb természetes olaj.

    A kókuszolaj többségében (64%-ban) közepes szénláncú zsírsavakat tartalmaz. Ezek többségét (42-50%) a legjótékonyabb hatású zsírsav, a laurinsav teszi ki, amely rendkívül előnyös egészségügyi hatásairól ismert, antibakteriális hatású, továbbá segíti a fehérje- és zsíranyagcserét, illetve az ásványi anyagok felszívódását. A kókuszolaj a leggazdagabb természetes laurinsav-forrás.

    Közepes lánchosszúságú zsírsavak emésztéséhez nincs szükség a hasnyálmirigy emésztőenzimjeire és az epére, emiatt teljesen másként viselkednek a szervezetben, mint a többi olaj vagy zsír zsírsavai. A kókuszolaj ezért tudja biztosítani a tápanyagok gyors és egyszerű felszívódását.

    Mivel az közepes lánchosszúságú zsírsavak inkább energiává alakulnak, mintsem hogy beépülnének a zsírsejtekbe, a kókuszzsír segít szinten tartani/normalizálni a testsúlyt, mivel magasabb szintre emeli az anyagcserét. Ez az anyagcsere stimuláció kiegyensúlyozott táplálkozás mellett jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére is.

    A kókuszolaj mindezek mellett kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a legtöbb olaj vagy zsiradék.

    A közepes láncú zsírsavak nem keringenek annyit a véráramban, mint a többi zsír, így nem rakódnak le az érfalakra, nem tudják eltömíteni az artériákat. A kókuszolaj tiszta, 100%-os növényi eredetű olaj, nem tartalmaz koleszterint.

    A COCO24 kókuszolaj felhasználható:

    -         sütéshez:

    serpenyőben, wokban és fritőzben való sütéshez a legalkalmasabb természetes olaj, mert magas égéspontja miatt jobban ellenáll a hevítéssel létrejövő oxidációnak, nem képez pörkanyagot, leszűrve többször is felhasználható

    -         főzéshez:

    krémes, enyhe íze miatt az ezzel készített ételek ízét, illatát nem nyomja el, hanem inkább kiemeli

    -         sütemények készítéséhez:

    vaj, zsír és a margarin helyettesítésével jobb állagú sütemények készíthetőek

    hűtött torták, sütemények krémjébe is felhasználható, azok könnyebbek és ízletesebbek lesznek

    -         szendvicsekhez, pástémomokhoz, húsos és zöldséges krémekhez

     

     

     


    A Coco Trade Kft. által forgalmazott finomított kókuszolaj független élelmiszervizsgáló labor által bevizsgált termék, amely megfelel az alábbi előírásoknak:

    -         Magyar Élelmiszerkönyv

    - az 1881/2006/EK az élelmiszerekben előforduló egyes szennyező anyagok felső határértékeinek meghatározásáról

    -         a 4/1988. (XI.11.) EüM rendelet az élelmiszerekben előforduló mikrobiológiai szennyeződések megengedhető mértékéről

    Érzékszervi tulajdonságok:

    Szín/Megjelenés: Világos sárgás folyékony olaj, amely mentes minden idegen anyagtól

    Aroma/Íz: Krémes, enyhe íz, amely mentes a visszamaradt íztől és illattól

    Tápanyag összetétele:

    Energia:                                    900 kcal/100g (83700 kJ/100g)

    Zsír:                                         100 g/100g

    - telített                                     91 g/100g

    - egyszeresen telítetlen                        7 g/100g

    - többszörösen telítetlen                        2 g/100g

    - transz zsírsavak                        max.1,0 g/100g

    Nedvesség:                               max.0,1 g/100g

     

    A termék egységnyi mennyiségre számított anyag összetétele: kókuszolaj 100%

    Felhasznált adalékanyagok: nincsenek

    Az élelmiszer minőségét és veszélytelenségét biztosító rendszer: HACCP rendszer alkalmazása

    Egyedi fogyasztói csomagolás módja:

    -         vödrös kiszerelés

    A kókuszolaj műanyag vödrökben kerül forgalmazásra, melyek bevizsgált termékek, megfelelőségi dokumentummal rendelkeznek. Az egyedi csomagolás típusai: 1000 ml, 2500 ml, 5000 ml

     

    Minőség megőrzési időtartam: a gyártástól számított két év

     

    A tárolásra vonatkozó speciális szabályok:

    Sértetlen csomagolásban és a felbontás után is szobahőmérsékleten, tiszta, száraz helyen tartandó.

     

    Forgalmazó:

    Coco Trade Kft.

    Kapcsolódó termékek:


    2 880 Ft
    (12 Ft / ml)

    VCO = szűz kókuszolaj.  Kókusz illata van. Süteményekhez, desszertekhez ajánlott inkább az íze miatt. Bőrápolásra kíváló.
    Nagyon sok jó hatással van egy sor egészségügyi problémára.

    RészletekKosárba

    1 565 Ft

    100%-ban adalék-és illatmentes kókuszolaj. Sütéshez, főzéshez egyaránt megfelelő, 190C-ig nem oxidálódik.
    Kb 50 % -ban laurinsav tartalmaz. Koleszterinmentes.
    25 C alatti hőmérsékleten zsírszerűvé válik / kókuszzsír /.
    A kókuszolaj rendszeres használata olyan zsírsavakat jutat a szervezetbe amilyen az anyatejben található. Ez a lauránsav. Erősíti az immunrendszert ,megoldás a gyomor és bélbetegségekre.

    RészletekKosárba

    3 760 Ft

    Sütésre az egyik legalkalmasabb természetes olaj, mert ellenáll a hevítéssel létrejövő oxidációnak. Íztelen és szagtalan, nem nyomja el az ezzel készített ételek ízét.

    Felhasználható:  
    - főzéshez, sütéshez, pirításhoz serpenyőben, wokban, fritőzben egyaránt.
    - süteményekben, krémekben, szendvicsekhez, vaj és margarin helyett (24,5°C alatt megdermed)

    Kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a legtöbb olaj vagy zsiradék. Nagyon gazdag laurinsav forrás, könnyen felszívódik. Nem tartalmaz adalékanyagokat.

    Vödrös kiszerelésben. 
    2500ml

    RészletekKosárba

    Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:

    Hírlevél feliratkozás
    Vezetéknév: 
    Keresztnév: 
    E-mail: 

    Feliratkozás

    Kosár
    Az Ön kosara jelenleg üres!
    Facebook

    Hírek

    Kaparjon és Nyerjen :)

    Moringa oleifera -csodafa

    Módosul a csomagküldés díja!

    Damona játék

    Gotu kola,más néven Ázsiai gázló

    Milyen betegségek esetén érdemes echinaceát fogyasztani?

    A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk!!!

    Az influenza megelőzése D-vitaminnal

    Új én?Új élet?Lúgosíts!

    Ajándék ötletek

    Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

    A C-vitamin csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát!

    A zöld kávéról

    Több,mint napvédelem!

    Mellnagyobbítás természetesen?

    Ne fogyókúrázzon D-vitamin nélkül

    Khadi - egyedülálló növényi hajápolás az ayurvéda természetes erejével.

    Gyógynövény lexikon

    Az omega zsírsavak vitathatatlanul bizonyított szerepei

    Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

    Alkossunk Méhviaszból gyertyákat

    Chia mag=A világ legjobb superfoodja

    Üzemanyag az immunrendszernek:Gránátalma

    Csakra pontok

    Astragalus-kínai csüdfű

    A természetes epesavakról (Gallmet-N és Gallmet-M)

    Kollagén a ragasztó

    A cellulitisz természetes kezelése

    Rémes Krémek

    Kurkuma

    Lizin:a megfázás megelőzése és kezelése

    A jódról

    A grapefruit leve 50%-kal megnöveli a Q10 felszívódását

    A tőzegáfonya

    Tudományos tanulmány, mely a fekete áfonya mikrocirkulációra való hatását írja le

    A Szív egészsége

    40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

    FOODDETECTIVE

    Vitaminok és szerepük I.rész

    Dr.Organic-természet ihlette díjnyertes testápolás

    Európai gyógynövények II.(Fokhagyma,Orbáncfű,Búzafűlé,Oliva levél kivonat)

    Európai gyógynövények I. (Hársfa,Citromfű,Csipkebogyó,Brokkoli,Máriatövis)

    Rákgyógyítás Lignannal

    Mit vesz gyerekének?

    Dr.Chen hasznos tanácsai a méregtelenítéshez

    Brokkoli az immunerősítő

    A Gymnema növény és a vércukorszint

    Atomrobbanás

    ÚJ! Új napi ajánlás D-vitamin fogyasztására

    Milyen jótékony hatásai lehetnek a Medinatural fülgyertyának?

    A fülgyertya használata

    Hogyan hat a fülgyertya?

    Medinatural Testgyertya használata,hatóanyagai

    Méhviasz receptek

    Aktív árpa formula

    Damona játékszabályzat

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.