Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Eskimo-3 Halolaj 105ml

Eskimo-3 Halolaj 105ml

Kiszerelés: 105 ml

Sokszoros díjnyertes, prémium összetételű és hatékonyságú omega-3 EPA és DHA tartalmú tengeri halolaj felnőtteknek szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, érelmeszesedés kezelésére.

Hűségpont (vásárlás után): 44

4 390 Ft
(42 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

A svéd Eskimo-3 termékcsalád több évtizedes tudományos kutatómunka eredménye. A márka több mint 20 éves megbízható szereplője a piacnak, hatékonyságát számos tudományos vizsgálat és klinikai dokumentáció támasztja alá*. A készítmény rendelkezik az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYEI) engedélyével, így Egészségpénztári számlára is megvásárolható. 

természetes: igazolt eredetű, vadhalászatból származó alapanyagok, Friend of theSea minősítés

hatékony: kimagasló omega-3 zsírsav tartalom

stabil: több mint 6 hónapig nem avasodik meg

tiszta: nem tartalmaz egészségre káros, rákkeltő anyagokat

biztonságos: legalacsonyabb PV Totox érték (1,27)

baba-mama barát: várandósoknak és kismamáknak kimondottan ajánlott

igazolt: rendelkezik az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyével 

gazdaságos: egészségpénztári számlára is megvásárolható

mindenmentes: laktóz-, tejcukor-, és gluténérzékenyek is fogyaszthatják


ISMERD MEG AZ OMEGA-3 ZSÍRSAV POZITÍV HATÁSAIT!

Miért érdemes az Eskimo-3 halolajat választani?

 • Mert nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez.
 • Mert előnyösen befolyásolja a szem látóhártya az agy- és idegsejtek működését.
 • Mert növeli a szellemi potenciált és a kognitív teljesítőképességet, azaz javítja a memóriát, a koncentrációt és a reakcióidőt.
 • Mert védi az érfalakat az érelmeszesedéstől.
 • Mert segíti az olyan, gyulladásos típusú betegségek gyógyulását, mint az ízületiproblémák, az asztma, vagy az allergia.
 • Mert segít a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a szívritmuszavar kialakulásának megelőzésében.
 • Mert csökkenti az újbóli szívinfarktus bekövetkezésének rizikóját.
 • Mert csökkenti a vérrög kialakulásának a kockázatát azáltal, hogy gátoljaa véralvadást elősegítő faktorokat
  • növeli a véralvadási időt
  • gátolja a vérlemezkék összecsapódását
  • csökkenti a vér viszkozitását
 • Mert segít olyan bőrbetegségek tüneteinek kezelésében, gyógyításában, mint például az ekcéma, a pszoriázis, az atópiásdermatitisz vagy a hajhullás.
 • Mert csökkenti az érösszehúzó hatású tromboxán és a gyulladásos reakciókat kiváltó leukotrién szintjét, és növeli az értágító hatású prosztaciklin szintet.

Az omega-3 hatására testünkben sejtszinten indulnak el a kedvező változások. Ennek köszönhetően egymással nem közvetlen kapcsolatban álló szervekben és testrészekben is tapasztalhatjuk a pozitív hatásokat. Ilyenek például a szív, a vérerek, az ízületek, a bőr vagy a szemek is.

Milyen esetekben ajánlott a készítmény szedése?

Megelőzés céljából:

A készítmény szedése konkrét egészségügyi problémák jelentkezése nélkül is ajánlott, ugyanis kutatások által bizonyított, hogy hatékonyan csökkenti számos krónikus betegség kialakulásának esélyét.

Egészségügyi problémákra:

Szív- és érrendszeri betegségek esetén: szívritmuszavar, szívinfarktus megelőzésére, az újbóli szívinfarktus rizikójának csökkentésére, vérrögképződés ellen, érelmeszesedés ellen, magas vérnyomás, magas koleszterinszint kiegészítő kezelésére.

Bőrproblémák esetén: száraz bőr, ekcéma, pszoriázis, atópiásdermatitisz, hajhullás megelőzésére, kiegészítő kezelésére. Bőrproblémák esetén a belsőleges alkalmazáson túl, helyileg is felvihetjük az érintett felületre a halolajat.

Ízületigyulladás kiegészítő kezelésére.
Asztmatikus, allergiás tünetek enyhítésére, kiegészítő kezelésére.
A stressz, szorongás, depresszió tüneteinek enyhítésére, kiegészítő kezelésére.
Várandósság és szoptatás ideje alatt.

Összetevők

Tengeri halolaj

Az Eskimo termékcsalád minden készítményében vadhalászatból származó, hidegvízi, mélytengeri halak olaja található. A kinyerés során a gyártó különös figyelmet fordít a minőségre, ezért ezek a halolaja 38%-ban, azaz a legmagasabb koncentrációban tartalmazzák az EPA és DHA zsírsavakat, amit természetes halolaj elérhet.

A speciális és precíz tisztítási folyamatnak köszönhetően a halak olajából garantáltan eltávolítják az egészségre káros, rákkeltő hatású anyagokat, és nem alkalmaznak semmilyen kémiai beavatkozást, így 100%-ban tiszta és természetes olaj kerül a kapszulákba és az üvegekbe.

Természetes E-vitamin keverék

Mivel a tisztítási folyamat során elkerülhetetlenül elvész a halolajban található természetes antioxidánsok egy része. Hogy ezek hatását pótolják, és így megerősítsék a termék stabilitását, természetes antioxidáns keveréket adagolnak az olajhoz. 

Ezt a speciális, teljesen természetes keveréket PUFANOX®-nak nevezik, aminek különlegessége abban rejlik, hogy optimálisaránybantartalmazaz alfa-, delta, és gamma-tokoferolt. Ennek a mixtúrának köszönhetően a termék rendkívül stabil lesz, ami azt jelenti, hogy felbontás után 200 napig garantáltan nem okoz lipid peroxidációt, azaz nem avasodik meg sem az üvegben, sem fogyasztás után a testen belül.

A következőkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat az omega-3 tartalmú halolajokról, különös tekintettel az emberi szervezetre gyakorolt hatásaira.

Mit kell tudni általában a halolajakról?
 1. A növényi eredetű ételek nem tartalmaznak omega-3 EPA-t vagy DHA-t, amelyek az algákban, halakban és halolajokban találhatóak.
 2. A helyes omega-3 – omega-6 arány biztosításához célszerű halolajat fogyasztani, mivel az nem tartalmaz omega-6 zsírokat.
 3. Az omega-3 ideális forrása a vadhalászatból származó hidegvízi, mélytengeri hal, amely 38%-ban tartalmaz omega-3 EPA  és DHA zsírsavat.
 4. A halolajak minőségét meghatározó jellemzők: a készítmények tisztasága, stabilitása és mellékhatás mentessége.
 5. A halolajak előállítása egy kényes, összetett folyamat, mivel az omega-3 zsírokon kívül fontos sejtvédő összetevők is vannak a halakban, melyek elveszhetnek a folyamat során. Tehát a gyártási is folyamatoktól függ, hogy a készítmény mennyire hatékony és biztonságos.
 6. A halolaj biztonságát a tisztasága garantálja, mely abból adódik, hogy a gyártás során megtisztítják a készítményt a környezeti szennyeződésektől, rákkeltő anyagoktól.
 7. A halolaj hatékonysága a készítmény stabilitásától függ.
 8. A halolaj stabilitása a halolajban lévő természetes sejtvédő antioxidánsok és a természetes E-vitamin (gamma-, delta- és alfa-tokoferol) hatásmechanizmusán alapul. A sejtvédő antioxidánsok hiánya és a nem megfelelő E-vitamin nagyban ronthatja a készítmény hatékonyságát!
 9. A halolaj tudományos, klinikai dokumentációja orvos szakmailag is alátámasztja a készítmény hatékonyságát és biztonságosságát.

Engedélyszám: OGYI-778/2000.
Gyártó: Bringwell-Cardinova AB, Ullforsgatan 15, Uppsala, SE-752 28 Svédország
Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Omega Wellness Kft, 2142, Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 1/7.

*A készítmény pozitív hatásaival 6 doktori disszertáció és számos klinikai tanulmány foglalkozott, több mint 300 tudományos publikációban!

A márkáról

Az Eskimo-3 skandináv halolajat 1988-ban kezdték el árusítani, és ma már 20 országban emberek milliói szedik. A márka különlegessége, hogy a legkevésbé szennyezett vizekből halászott halakból állítják elő. Páratlan tisztaság, kiemelkedő stabilitás, hatékonyság és biztonság jellemzi!

Magyarországon 2000-óta elérhető a patikák, gyógynövény boltok polcain valamint webáruházunkban. Összetételének és biztonságos, hatékony felhasználásnak köszönhetően az egyetlen felnőtt omega-3 készítmény, amely gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény besorolással és az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyével rendelkezik.

Mélytengeri, igazolt eredetű, vadhalászatból származó alapanyagát a Friend of the Sea minősítés garantálja. Az esetlegesen előforduló szennyeződéseket, egészségre károsanyagokat (higany, ólom, DDT, dioxinok, rákkeltő anyagok stb.) a létező leghatásosabb technológiával távolítják el a készítményből, amely egy kiemelkedő tisztasági értéket eredményez! 

A tisztítási folyamat során fontos antioxidánsok veszhetnek el, ezért ezeket vissza kell állítani, mivel rendkívül fontosak a halolaj biztonsága és hatékonysága miatt!

Az oxigénnel szembeni stabilitás a hatékonyság alapja, amely a halakban található anitoxidánsoknak és a hozzáadott természetes E-vitamin (alfa-, delta- és gamma-tokoferol) keveréknek köszönhető. A természetes anitoxidánsok visszaállítása a gyártó által kifejlesztett technológia alapján, laboratóriumi körülmények között a svédországi gyárban történik.

Ennek eredményeként az Eskimo halolaj ma a legjobb stabilitási értéket mutatja a piacon! Ma ez az egyetlen omega-3 termékcsalád, amelyik felbontás után több mint 6 hónapig nem avasodik meg.

7 országban végzett laboratóriumi stabilitás és tisztaság tesztek eredményei is megerősítették azt, hogy ma az Eskimo-3 termékek a legstabilabbak és legtisztábbak a piacon! Ezeknek az eredmények is köszönhető, hogy Magyarországon is a várandós anyukák és kismamák számára kimondottan ezt a márkát javasolják.

Az Eskimo-3 termékeket több mint 17 éve intenzív tesztekkel vizsgálják. Ezeken a teszteken a zsírsav szerkezet, vérlipidek, vérnyomás értékek, vese és máj funkciók, a lipid peroxdáció és a gyulladási faktorok változásait követik nyomon.

Ezalatt az idő alatt semmiféle mellékhatást sem tapasztaltak, ami elsősorban a halolaj készítmény különlegesen magas stabilitásnak köszönhető, ami tökéletesen kompenzálja a megnövekedett lipid peroxidációt.

Az Eskimo-3-al kapcsolatos kutatási eredmények 119 tudományos publikációban jelentek meg, amelynek 20 klinikai kísérlet, és 5 doktori disszertáció az alapja, és ezért az Eskimo-3 ma a legbiztonságosabb halolaj címet érdemelte ki!

Melyik halolaj készítményt javasolják inkább, a folyadékot, vagy a kapszulásat, és melyiket miért?

Az Eskimo-3 felnőtt készítmény kapszula illetve olaj formájában kapható, mivel különböző igényeket kell kielégíteni. Az emberek egy része vonakodik attól, hogy az olajat az állaga miatt, mások attól, hogy a kapszulát a nagysága miatt lenyeljék.

Az emberekben ma is él az a félelem, hogy a halolajnak kellemetlen, esetleg a csukamáj olajhoz hasonló hal íze lehet. Az Eskimo-3 halolaj esetében természetes citrom és rozmaring olajjal elvették a kellemetlen hal ízt, így nyugodtan fogyaszthatjuk.

Természetesen vannak olyan fogyasztók, akik nem szeretik az olaj állagát, ezért nekik inkább a kapszulát javasoljuk.

Mennyi a napi javasolt adagja a felnőtt készítménynek?

Az Eskimo-3 halolaj javasolt fogyasztása függ attól, hogy valamilyen konkrét problémára szedi, vagy általános megelőzésre. Amennyiben Ön egészség megőrzésre szedi, akkor a napi javasolt adag:

Olaj esetén: Felnőtteknek napi 1 teáskanállal (5ml) étkezés közben, vagy utána.
Kapszula esetén: Felnőtteknek naponta 1-3x3 db kapszulát étkezéskor, vagy utána folyadékkal bevenni. (1x3 db esetén a napi adag bevitele szempontjából nincs jelentősége annak, hogy 3x1 db kapszulát eszünk reggel, délben illetve este vagy 1x3 kapszulát csak az egyik étkezésnél!)

Magas koleszterin szint, magas triglycerid szint, ekcéma, immunrendszer problémák, szív- és érrendszeri problémák, ízületi fájdalmak vagy egyéb konkrét egészségügyi gondok esetén többszörösére is növelhet a napi adagot. A készítmény csak természetes anyagok felhasználásával készült és nincsen mellékhatása!

Ha konkrét betegsége van, amire gyógyszert szed, érdemes konzultálni orvosával, hogyan lehet a gyógyszer adagját fokozatosan csökkenteni, esetleg kiváltani halolajjal.

Szintetikus-e az Eskimo-3 halolajban található E és D vitamin?

Az összes Eskimo termék természetes E- és D-vitamint tartalmaz. A természetes E vitamin az alfa-, delta- és gamma-tokoferol optimális keverékéből áll, melynek kiemelkedő hatékonyságát svéd klinikai kísérletek bizonyítják.

Lisztérzékenység esetén lehet-e szedni az Eskimo készítményeket? Tartalmaz-e glutént, akár nyomokban is?

Az Eskimo termékek összetevői a következők: tengeri halolaj, EPA, DHA, E-vitamin, lecitin, citromolaj, rozmaringolaj, aszkorbil-palmitát, a kapszulában: zselatin, glicerin. Az Eskimo-Kids gyerekkészítmény tartalmaz még D-vitamint, omega-6 zsírsavat, repce olajat és természetes aromát. Tehát glutént nem tartalmaz, így lisztérzékenység esetén is szedhetik.

Igaz, hogy az Eskimo-3 a természeti szennyeződésektől megtisztított készítmény?

Napjainkban tengereink és folyóink egyre inkább szennyezettek mezőgazdasági és ipari vegyszerekkel, valamint nehézfémekkel és rákkeltő anyagokkal, amelyek a táplálkozási láncon át bejuthatnak a halak húsába is. Emiatt a halolaj készítmények is tartalmazhatnak egészségre káros anyagokat!

Az Eskimo termékeket egy nagyon hatásos eljárással megtisztítják, melynek során az összes egészségre káros anyagot (DDT, HCB, PCB, higany, ólom, kadmium, rákkeltő anyagok stb.), mely a halak szervezetébe jutott, kivonják belőle. A termék eddig minden alkalommal a legjobb tisztasági teszteredményt érte el a halolajak között a nemzetközi összehasonlítások alkalmával!

Igaz-e az, hogy a nőknek még inkább szükségük van Eskimo-3 szedésére?

Igen. A vér triglicerid szintjének megemelkedése egy komoly rizikófaktor, és szívbetegségek kialakulásához vezethet, különösen nők esetében. Főképp azon esetekben, amikor valaki a menopauza idején hormonkezelést kap. Ilyenkor nagyon megemelkedik a vérben a triglicerid szint. Az Eskimo-3 hatékonyan csökkenti a megnövekedett triglicerid szintet.

Ajánlott termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.