Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
GARLICIN® kapszula 30db-os -/SZAGTALAN!/-4000mcg Allicinnel! Candida -és mikrobaölő/ /Olimp Labs/

GARLICIN® kapszula 30db-os -/SZAGTALAN!/-4000mcg Allicinnel! Candida -és mikrobaölő/ /Olimp Labs/

Kiszerelés: 30 db

Miért tartják a fokhagymát erős antibakteriális orvosságnak?

Ez abból a tényből ered, hogy az aktív fokhagyma összetevők különösen hatékonyak a mikroorganizmusok elpusztításában, a légutakban, a húgyúti rendszerben, a tüdőben és szájüregben, valamint hátráltatják a penész kialakulását. Különösen a végbélgiliszták és más emésztőrendszeri paraziták, mint a candida képtelenek e növény hatásának ellenállni. Az allicin tartalom felelős ezekért a speciális antibakteriális tulajdonságokért.

Hűségpont (vásárlás után): 26

2 550 Ft
(85 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

4000 mcg ALLICIN + 7000 mcg tioszulfinát + 7000 mcg allin + 7600 mcg gamma-glutamil-cisztein tartalmú, szagtalan fokhagyma kapszula!

Candida? Paraziták? Baktériumok? Vírusok? – akkor, bioaktív Mikrobaölő Kéntartalmú vegyületek!

A fokhagyma több, mint 100 kéntartalmú vegyületet tartalmaz. Hatóanyagai közül a legfontosabb az allicin, allin, tioszulfinát és gamma-glutamil-cisztein nevű kéntartalmú vegyületek, melyek jelentős baktérium- és gombaölő hatással rendelkeznek. A vegyületek felveszik a harcot a candidával és a bélférgekkel, szabályozzák az emésztőrendszeri pH-t. Értágító hatásúak, csökkentik a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítják a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítják a szív ereit, gátolva az erek meszesedését. Az allicin, illetve egy lebomlási terméke a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert. Az allicin erősíti az immunrendszert és fontos hatóanyag meghűlés, influenza esetén.

Standardizált, állandó hatóanyag-mennyiséget biztosító, biztonságos fitoterpeutikum.

Miért tartják a fokhagymát erős antibakteriális orvosságnak?

Ez abból a tényből ered, hogy a bioaktív fokhagyma összetevők különösen hatékonyak a mikroorganizmusok elpusztításában, a belekben, a légutakban, a húgyúti rendszerben, a tüdőben és szájüregben. Különösen a végbélgiliszták és más emésztőrendszeri paraziták, mint a candida képtelenek e vegyületek hatásainak ellenállni.

Hogyan javítják a fokhagyma kéntartalmú vegyületei az emésztés?

A fokhagyma összetevői segítik az epeváladékozást, a zsírfeloldást és serkentik a felbontásukért felelős enzimek működését.  Ugyanakkor ösztönzik a gyomornedv elválasztást és növelik a tápanyag felszívódást. Továbbá a fokhagymában lévő kén-aminosavak- cisztein és cisztin- fontos szerepet játszanak a máj megtisztításának folyamatában, segítve e szerv működését.

7 érv az Allicin, a tioszulfinát, az allin, a gamma-glutamil-cisztein kéntartalmú  vegyületek fogyasztása mellett:

*Mikrobaölő és gyulladáscsökkentő vegyületek

*Adaptogén hatóanyagok, ami azt jelenti, hogy fokozzák minden olyan gyógyszer és gyógynövény hatását, amelyeknek hasonló a feladata

*Növelik az ellenálló képességet vírusos –és bakteriális megbetegedésekkel szemben

*Enyhítik az allergiás tüneteket

*Gombás fertőzések visszaszorítására, mint Candida

*Paraziták, élősködők, bélférgek ellen

*Vérkeringési problémák, (magas vérnyomás, érelmeszesedés, magas koleszterin, emelkedett triglicerid-szint és vérrögképződés megelőzésére)

*Cukorbetegség esetén, az étrend kiegészítésére a diabétesz okozta szövődmények visszaszorításához

A fokhagyma kén-összetételei nagyon erős antioxidánsok.

A szabadgyökök által okozott kár szintjét jelentősen csökkentik.  A szerkezetük közel áll a zsírsavéhoz (ALA) és taurinhoz és ennek eredményeképpen aktiválják a legerősebb anabolikus hormont- inzulin- megkönnyítve a glükóz, aminosavak és kreatin penetrációját az izomsejtekben. Regenerálják az inzulinkötést a citomembránokban, amely maga az izomszövetek megnövekedett fejlődésére való fogékonyságát eredményezi, valamint csökkentik a zsírszövetek fejlesztésére való hajlamosságot. Ezek megmutatják néhány termogén azonos tevékenységét és megkönnyítik a felhalmozott zsír csökkentését.

A fokhagymában található kéntartalmú vegyületek, főként az allicin csökkentik a koleszterin,a trigliceridek,és a vérnyomás szintjét, akadályozzák a vérlemezkék tapadását és megelőzik a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Az összetevő, amely legnagyobb mértékben felelős ezekért a megelőző és gyógyászati tulajdonságokért az allicin, amely az egyik leginkább biológiailag aktív vegyület a fokhagymában.  Nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

Tudtad?

A fokhagyma gyógyhatását 100 kéntartalmú vegyület adja, az egyik kéntartalmú vegyület, az alliin allicinná alakul át, ezt követően az allicin egy része gyorsan újabb kén- vegyületekké bomlik, ilyen például az ajoén, amelynek szintén gyógyhatása van. A főzés a fokhagymában megakadályozza az allicin kialakulását, és néhány egyéb gyógyhatású vegyületet is hatástalanná tesz.

 

forrás:natur tanya

 

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.