
Geo BIO ADZUKI BAB CSÍRÁZTATÁSHOZ 90g
Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás.
A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők.
Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Hűségpont (vásárlás után): 8

További információk a termékről:
Pikáns ízű, vesék működését serkentő, jelentős vas- és fehérjeforrás. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulin-szabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-4 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
„ÉLŐ ÉTEL” Héja különösen puha, íze meglepően édes.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
A csíráztatás reneszánsza, a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol, ez a tápanyag tartalom nagyban megnövekszik, főleg vitaminokkal és enzimekkel, a csíráztatás első napjaiban. Az egész csírázási folyamat növeli a csírák tápanyagértékét, ami egy lágy, de tápláló elő-emésztett étel. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
