
Geo Bio BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSHOZ 13g
A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő C-vitamin, folsav és béta-karotin forrás.
Rákprevenciós étrend része.
Áztatási idő:
Hűségpont (vásárlás után): 9

További információk a termékről:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 4-6 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
„ÉLŐ ÉTEL”
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
A csíráztatás reneszánsza, a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol, ez a tápanyag tartalom nagyban megnövekszik, főleg vitaminokkal és enzimekkel, a csíráztatás első napjaiban. Az egész csírázási folyamat növeli a csírák tápanyagértékét, ami egy lágy, de tápláló elő-emésztett étel. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
