Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Gold KRILL™ - Krill olaj kivonat. Szagtalan, adalékmentes, standardizált, és szabadalommal védett 30db

Gold KRILL™ - Krill olaj kivonat. Szagtalan, adalékmentes, standardizált, és szabadalommal védett 30db

Kiszerelés: 30 db

Adalékanyag-mentes és Szabadalommal védett Krill olaj!

Krill olaj a szupererő!

A lazac felugrál tőle a vízesésen.

El tudod képzelni, mit tesz veled?

Hűségpont (vásárlás után): 86

8 620 Ft
(287 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
FIGYELEM! A jelenlegi piaci helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, amennyiben változik a kiírtakhoz képest kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot szállítás előtt.

További információk a termékről:

A standardizált, szagtalan, adalékanyag-mentes, antarktiszi krill olaj kivonat minőségét, és felszívódását, ennél a terméknél a legújabb és legmodernebb technológia biztosítja, mintha csak frissen préselt összetevőket fogyasztanánk.

Az úgynevezett FlowCaps® folyadék technológia lényege, hogy a kapszulatokba zárt zsírsavak nem oxidálódnak, nem avasodnak, és sejtszinten képesek hasznosulni a szervezetedben. A technológia nem engedi, a hatásért felelős zsírsavak avasodását és oxidációját, ami azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá válhatnak.

A piacon jelenleg használatos hagyományos lágy kapszulákban könnyen alakulnak ki diffúziós repedések, amelyeken keresztül az összetevők folyamatosan veszítenek minőségükből. A zsírsavak könnyen avasodnak, és ilyenkor még ellenséggé is válnak. Halolaj kivonatok esetében oxidálódnak és jellegzetes, kellemetlen szagot is árasztanak. A FlowCaps® technológia ezeket a kedvezőtlen jelenséget gyakorlatilag 100%-ig kiküszöböli.

A FlowCaps® folyadék technológia által az aktív összetevők gyors, sejtszintű felszívódására és maximális biológiai hasznosulásra képesek. A kivonat asztaxantin antioxidánst is tartalmaz, ami szintén védelmezi a hatóanyagokat, majd lenyelés után fokozza az élettani hatást.

A krill olaj sok betegségben segít

Tíznél is több, kutatásokkal alátámasztott jótékony egészségügyi hatása van a krill olajnak. A krill olaj megtapasztalt jótékony hatása több tényezőnek köszönhető:

 1. omega-3 zsírsavak (DHA & EPA)
 2. foszfolipidek, amelyek biztosítják az EPA és a DHA tökéletes felszívódását, és
 3. a hatékony és egyedülálló antioxidáns, az asztaxantin.

A foszfolipidek minden sejtmembrán alapvető építőkövei, és kritikus a jelentőségük az egészségünkre nézve, mivel a sejtfal határozza meg, mi kerül bele a sejtbe (tápanyagok és toxinok). Legnagyobb mennyiségben, az agyban és az idegsejtekben fordulnak elő foszfolipidek, melyek mennyisége csökken a korral, és életmódi tényezők hatására. Foszfolipidekkel könnyebben és gyorsabban tanulunk, tisztábban gondolkodunk, még a vér-agy gáton is átjutnak. Az Omega-3 zsírsavak (EPA /DHA) legfőbb jótékony funkciója az, hogy drámaian megváltoztatják sejtjeink membránját. Ahhoz, hogy élvezhessük az Omega-3 zsírsavak előnyös hatásait, foszfolipid formájúvá kell őket alakítani. A krill olaj előnye a halolajjal szemben az, hogy a krill olaj 40%-a Omega-3-as foszfolipid kötésben található, ami a halolajjal ellentétben nem igényel semmiféle átváltoztatást. A tudósok tovább folytatják a krill olajjal kapcsolatos kutatásokat, mert úgy vélik, a krill olaj foszfolipidjei sok súlyos egészségügyi probléma megoldásának kulcsai lehetnek.

A krill olajjal kapcsolatos kutatások a következő négy területre koncentrálódnak:

 • a szív és érrendszer egészsége (különösen a rossz koleszterin csökkentése és a jó koleszterin szintjének növelése)
 • az ízületek egészsége, többek között a krill olaj hatása arthritiszben és a fájdalomcsillapító gyógyszerek csökkentett használatában
 • a nők egészsége (PMS, menstruáció előtti szindróma és hangulat)
 • az agy egészsége (különösen a hiperaktivitás, a figyelemzavar, az Alzheimer-kór és a demencia témájában).

A krill olaj nagyszerű kiegészítő ha belső gyulladásaink vannak, de még a zsírszövet mennyiségét is csökkenti. A 10 legfontosabb jótékony hatása:

 • a szív és érrendszer egészsége
 • ízületi bántalmak enyhítése és köszvényes fájdalmak csillapítása
 • hiperaktivitás
 • depresszió elleni fellépés
 • memória javítása
 • demencia elleni hatás
 • cukorbetegség
 • PMS tünetek elleni hatás.
 • szemek védelme
 • bőr egészsége

3 aktív hatóanyag a Krill olajban, egyedülálló kombinációban:

AGold Krillkiváló minőségű krill olajat tartalmazó étrend kiegészítő. Három aktív hatóanyag egyedülálló kombinációja:

 • Omega-3 zsírsavak különleges foszfolipid formában
  Mivel foszfolipidek építik fel a sejthártyát a foszfolipides zsírsavak könnyebben szívódnak fel, mint a halolajaké (a triglicerides halolaj zsírsavakat a szervezet alakítja át felszívható változatúra). A trigliceridek ugyanakkor fontos energiaforrást jelentenek szervezetünk számára; kétszer annyi energiát adnak, mint a szénhidrátok vagy a fehérjék.
 • + Foszfolipidek
  A foszfolipidek tulajdonképpen az agy és az idegrendszer újraprogramozói. Az agy 25%-át foszfolipidek teszik ki. A foszfolipid származékok idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok, melyek az idegrendszer táplálékai és hatékony kiegészítői a depresszió, memória és demenciás kezeléseknek. (Foszfolipidek keveréke a lecitin is).
 • és Asztaxantin nevű antioxidánst
  Az asztaxantin is a festékanyagok közé tartozik, amelyek pl. a lazacnak, a homárnak és a flamingónak kölcsönzik a színüket. Gyulladáscsökkentő, az agyi funkciókat fényesíti és bőrfiatalítóként is sok cikket publikáltak róla, továbbá pedig felerősíti az EPA és DHA tulajdonságokat. Ez az antioxidáns a lutein és zeaxantin kistestvére, így a legismertebb tulajdonsága, hogy erősíti a látást. Karotonoid, ami védi a bőrt és a szemeket a károsító szabad gyököktől.

Mi az a Krill?

A krill apró, garnélarák-szerű rákok (kemény külső csontvázzal rendelkező lények) gyűjtőneve, amely sok kutató szerint a Földünkön előforduló legnagyobb biomasszát alkotja; súlya majdnem kétszerese a Földön élő összes emberének. A tudósok 500 és 800 millió tonnára becsülik összmennyiségét. A többsejtes organizmusok közül csak a hangyák közelítik meg a krill-t, már ami a biomassza nagyságát illeti.

Mintegy 85 faja él a világ óceánjaiban, de jelenleg csak a Déli sarkvidék tiszta vizeiben úszkáló fajtát, az Euphausia superbát halásszák az olajában és a húsában levő tápanyagok miatt. Japánban a krill húsát „okiami”-nak hívják.

A Déli sarki krillt alapfajtának tartják, ami azt jelenti, hogy az óceán számos ragadozója belőle táplálkozik, többek között a bálnák (amelyek akár hét tonnát is elfogyasztanak naponta), a fókák, a tintahalak, a pingvinek és sokfajta madár. A „Krill” jelentése norvégul:  bálnaeledel.

A krill általában hatalmas rajokban tölti a nappali órákat akár 100 méter mélyen, ahol sok ragadozótól biztonságban lehetnek. Ezek a rajok nagyon sűrűk, 5 kilométer hosszúak is lehetnek, és akár 100.000 egyedet is tartalmazhatnak köbméterenként. A kutatók megfigyeltek több mint 450 négyzetkilométeres rajokat is. A déli sarki krill biológiailag foszforeszkál, vagyis egyedei erős, kékeszöld fényt bocsátanak ki, ami a gyülekezésre felhívó kommunikáció része.

Ahogy besötétedik, a krill rákocskák tömege a felszínre emelkedik, hogy magához vegye táplálékát, a fitoplankton nevű algát, azt az egysejtű növényt, amely az antarktiszi jégben illetve az alatt él. A fitoplankton asztaxantin-t tartalmaz, ami az emberek számára egy erős antioxidáns, és amitől a krill elnyeri jellegzetes vöröses-narancssárga színét.

Mivel az antarktiszi krill olyan fontos annyi sok más faj számára, az Antarktisz-óceán partjain levő országok, többek között Ausztrália, Dél-Afrika, Új-Zéland, Argentína és Chile szerződést (CCAMLR) kötöttek annak biztosítására, hogy a krill-t fenntartható módon halásszák. Az 1982-ben létrejött CCAMLR-nek jelenleg 25 ország a tagja, többek között az USA, Oroszország és Japán.

A krill olaj jótékony hatásai

1. szív és érrendszer:
A Krill olaj jótékony hatása a szívre és az érrendszerre a következőkből áll:

 • javítja a HDL-t (a jó koleszterint), akár 59%-kal.
 • csökkenti az LDL-t (a rossz koleszterint), akár 39%-kal.
 • akár 26%-kal csökkenti a trigliceridek mennyiségét.
 • Egy tanulmány szerint a krill olaj sok évvel meghosszabbítja a várható élettartamot.

2. A krill olaj előnyös hatása ízületi bántalmakban és köszvényben:

 • A krill olajat szedő betegek beszámolói szerint akár 30 %-kal csökkent ízületi fájdalmuk.
 • A krill olajat szedő köszvényes betegek arról számoltak be, hogy 31,6%-kal kevesebb fájdalomcsillapítót szedtek

3. A krill olaj és a demencia:

 • Senki nem szeretne megöregedni, és a krill olajban levő Omega-3 zsírsavak, foszfolipidek és antioxidánsok lassítani tudják az öregedést, meg tudják előzni a demenciát és az Alzheimer-kórt.
 • 2006-ban egy fontos tanulmány kimutatta, hogy azoknál az időseknél, akinek a vérében magas foszfolipid DHA szint volt mérhető, 47%-kal kisebb eséllyel alakult ki bármilyen okból a demencia. A Framingham Szív-kutatás adatait használó tudósok ezt az eredményt „szignifikánsnak” tartották.

4. A krill olaj hatása az agyra:

 • Az agy egészsége - többek között a koncentráció, a memória, az éberség és a pontosság - leginkább a DHA Omega-3 szinttől és a gyulladásgátló antioxidánsoktól függ. A DHA egy elektromos töltéssel rendelkező zsírmolekula, amely létfontosságú az idegrendszerünk számára. Agyunk és idegsejtjeink nem működnek jól DHA és foszfolipidek nélkül.

5. A krill olaj és a hiperaktivitás:

 • A krill olaj 56%-ban javította hiperaktív gyermekek készségeit és felnőttek koncentráló képességét.
 • Az ADHD (figyelemhiányos hiperaktív zavar) szoros összefüggésben van az agy DHA foszfolipid szintjével. Az agyban levő zsír pontosan ez: DHA foszfolipid, és pontosan ez van a krill olajban.

6. A krill olaj és a depresszió:
A kutatás kimutatta, hogy a sejtmembránban levő DHA foszfolipidek kulcsszerepet töltenek be az elégséges szerotonin receptorok meglétében. Összefüggést találtak a vér alacsony szerotonin szintje és a depresszió között. Miközben az olyan antidepresszánsok, mint a Prozac és a Zoloft úgy növelik a vér szerotoninszintjét, hogy blokkolják lebomlását a májban, a foszfolipid DHA receptor-szinten képes befolyásolni a szerotonin-felvételt.

7. A krill olaj és a cukorbetegség:
A krill olaj hatékonyan redukálja a megemelkedett lipid és glükóz szinteket, ami nagyon lényeges a cukorbetegség kezelése szempontjából. Ez összefüggésben van a krill olaj előnyeivel fogyókúrában. Bizonyos cégek krill olajának magas asztakszantin antioxidáns szintjéről azt tartják, hogy eredményesen gátolja a gyulladásokat, többet között a szív-és érrendszer, az agy és az ízületek gyulladásait - mindazokat a problémákat, amelyekkel a cukorbetegeknek is meg kell küzdeniük.

8. A krill olaj és a PMS:

 • Az egyik első klinikai kutatásnak, amelyet a krill olaj felhasználásával végeztek, a PMS (menstruáció előtti szindróma) és a menstruációs problémák álltak a középpontjában.
 • A tanulmány jelentős javulást mutatott ki a görcsölés és más, PMS-sel kapcsolatos panaszok terén.
 • A tanulmány azt is kimutatta, hogy a krill olaj szedése akár 50%-kal is csökkentette a fájdalomcsillapítók szedésének igényét.
 • A krill olajjal végzett kutatás eredménye szerint a krill olaj hatékonyabb a PMS tüneteinek kezelésében, mint a halolaj.

9. A krill olaj hatása a bőrre:
A bőr egészségét nagymértékben befolyásolják a foszfolipidek és a sejtmembránban levő zsírsavak. A száraz bőr általában nem más, mint halott bőrsejtek sokasága. Akkor fordul elő, amikor a sejtmembrán elveszíti sértetlenségét. Bár még sok kutatásra van szükség a krill olaj előnyös hatásairól a bőrre, rengeteg tapasztalat bizonyítja a jótékony hatást, mivel a bőr „szem előtt van”.

10. A krill olaj és az egészséges szem:
A szem, akárcsak az agy, főleg Omega-3 foszfolipideket tartalmaz, az ott levő sok idegvégződés következtében. Ráadásul a krill olajban levő antioxidáns, az asztaxantin nagy mennyiségben van jelen a szemben. Az asztaxantin természetes védőeszközünk az UV sugárzás ellen. A szem nagyon érzékeny az UV sugárzásra, mivel sok benne az érzékeny fényszenzor. Számos tanulmány született az asztakszantinnak a szem egészségére gyakorolt hatásáról. Sok szemész krill olajat ajánl a száraz szemre, mivel a krill olaj az asztaxantin és a foszfolipid DHA különleges kombinációja.

Összetevők:
Antarktiszi krill olaj (Euphausia superba) lipid kivonata, kapszula (zselatin kapszula-héj)

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 
Tápanyagok / hatóanyagok1 kapszula
Antarktiszi krill olaj (Euphausia superba),500 mg
amely tartalmaz: 
Foszfolipidek 215 mg
Omega-3 zsírsavak 120 mg
Eikozapentaénsav (EPA) 70 mg
Dokozahexaénsav (DHA)32,5 mg
Egyéb Omega-3 zsírsavakat 17,5 mg
Asztaxantin 50 mcg


Felhasználási javaslat:
naponta 1 kapszula.
Kiszerelés: 30 kapszula
OETI: 15078/2014

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.