
Greenmark Bio Amaránt pehely 400g
Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás.
Hűségpont (vásárlás után): 14

További információk a termékről:
Nemcsak a gabonákat, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma kiemelkedő mind mennyiségét, mind biológiai hasznosulását tekintve.
Kalcium tartalma nemcsak meghaladja a tejét, hanem biológiai hasznosulását tekintve a legjobb kalcium forrást jelentő élelmiszerré teszi az amarántot.
Mire jó?
Az amaránt magnézium tartalma nagyságrenddel nagyobb a gabonaféléknél, amely jótékony hatással van az elme frissességének megőrzésére és a szívizom működésére. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
Felhasználása:
reggelire, kásához, müzlihez, fehírbe, tejbe, süteményekhez, kenyérsütéshez
Főzése:
Elég csak forró vízzel vagy tejjel leönteni és kb 20 percig állni hagyni.
Diéták:
Glikémiás index: 35
Gluténmentes, könnyen hasznosuló fehérjeforrás.
Receptek:
Amaránt kása
Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1529 / 365
Fehérje (g / 100 g) 14,6
Szénhidrát (g / 100 g) 56,8
Zsír (g / 100 g) 8,8
Élelmi rost (g / 100 g) 15,5
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium, cink
Vitaminok: B1, B2, B3, B6, C
Felhasználása: reggelire, kásához, müzlihez, fehírbe, tejbe, süteményekhez, kenyérsütéshez.
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
