
Hidegen sajtolt szőlőmag olaj 250 ml /Natur tanya/ - Szekszárdi, egri vörös szőlőkből. Külsőleg, belsőleg.
Hidegen sajtolt szőlőmagolajunk (Vitis Vinifera Oil) válogatott, szekszárdi és egri vörös szőlőkből készült.
Antioxidánsokban gazdag, mélyzöld színű, finom, karakteres ízű.
Olyan prémium minőségű olaj, amit használhatsz külsőleg és belsőleg egyaránt!
Hűségpont (vásárlás után): 26

További információk a termékről:
A szőlőmag olaja szívbarát, gyulladás gátló, védi a keringési rendszert a meszesedéstől, erősíti a hajszálereket, és antioxidánsai gátolják az öregedést.
Külsőleg fiatalítja az arc, nyak, dekoltázs bőrét, és regenerálja a hajas fejbőrt, ezért hajpakolásként, arc-és testápolóként is ajánljuk.
Paleolit étrendbe is beilleszthető!
Összetevők: 100% hidegen sajtolt szőlőmag olaj
Tápanyagok/hatóanyagok | 100 g | RDA% | |
Energia (kJ/kcal) | 3692/898 g | ||
Zsír: | 99,78 g | ||
Ebből telített zsírsav: | 12,6 g | ||
palmitinsav: | 8,14 g | ||
sztearinsav: | 4,46 g | ||
Egyszeresen telítetlen zsírsav: | 15,84 g | ||
olajsav: | 15,84 g | ||
Többszörösen telítetlen zsírsav: | 69,74 g | ||
linolsav: | 69,74 g | ||
Szénhidrát: | <0,03g | ||
Keményítő: | <0,03g | ||
Élelmi rost: | <0,5g | ||
Fehérje: | <0,2g | ||
Só: | <0,2g | ||
E-vitamin: | 9,3 mg | 77,50% |
Felhasználási javaslat: Nagyszerű salátaolaj, javasoljuk pácoláshoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez, vagy egyszerűen csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz. Süthetünk és főzhetünk is vele, hiszen minőségét és ízét 250 °C –ig is megtartja, és nem keletkezik benne egészséget károsító égéstermék. A benne sütött ételnek kívánatos, enyhe vajszerű ízt kölcsönöz.
Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nincs kihatással a termék minőségére.
Kiszerelés: 250ml
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
