Influepid – Immunerősítő Propolisz pezsgőtabletta

Páratlan, természetes összetevőket kombináltunk a téli betegségek kivédésére, a belső gyulladások csökkentésére és az immunrendszer erősítésére!

Ez a pezsgőtabletta vírusölő, nyálkaoldó, köhögéscsillapító és duzzanatcsökkentő, jelentős anti-ödéma hatással. Gyulladást gátló és fájdalomcsillapító tulajdonsága miatt, a nem-szteroid típusú fájdalomcsillapítók, természetes kiváltója is lehet, hosszú távon. 

Hatásai miatt gyakran alkalmazzák;

  • Megfázás, influenza, légúti fertőzések; vírusszaporodást gátló és nyákoldó tulajdonság. Fül-, orr-, gégefertőzések, arcüreggyulladás, nátha, torokgyulladás és garatgyulladás esetén; a tünetek csökkentésére.
  • Krónikus bronchitisben szenvedő betegeknél a csökkenti a köhögést, a lázat és javítja a váladékképződést. Hatékony antibiotikus hatásmechanizmus jellemzi.
  • Ezzel járó ízületi/izomfájdalom, fejfájás, levertség; segít enyhíteni a meghűléssel megfázással járó fájdalmakat (fejfájást, ízületek fájdalmait is), a váladék mennyiségét, fül-, orr- és/vagy gégefertőzések következtében fellépő orrdugulást és a szaglás elvesztését.
  • Egyéb felhasználási területek; belső gyulladások, ödémák, duzzanatok; az abnormálisan felgyülemlett folyadék és fehérje lebontásával, és az így keletkezett salakanyagoknak a véren és a nyirokrendszeren keresztül való „eltüntetésével”. Így segít csökkenteni az operáció után feldagadt arcot és/vagy a fájdalmat is, például fogászati műtétek után.

A pezsgőtablettánk lelke a vírusirtó Serrapeptase enzim!

Vírusölő tulajdonság

Ha megfázunk, vagy influenzások leszünk, a szervezetünket megtámadó vírusok, beépülnek sejtjeinkbe és ott villámgyorsan elkezdenek osztódni. A vírusok a sejtekbe való beépüléshez, saját külső fehérjeburkukat használják fel. A Serrapeptase enzim, egy proteolitikus (fehérjebontó) hatású enzim, tönkreteszi a fertőző vírusok fehérjeburkát, ezáltal meggyengíti őket, meggátolja a szaporodásukat és így immunrendszerünk már könnyedén szembe tud velük szállni.

Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás

Nincs a serrapeptase-nál hatékonyabb gyulladásgátló, amely menet közben biztonságosan le tudná állítani az indokolatlan gyulladást (mert néha szükség van a gyulladásra). Bármi okozza, és bárhol helyezkedik is el a gyulladt terület, a serrapeptase nekilát, hogy leállítsa a folyamatot (még a vér-agy gáton is áthatol). És ha ez még nem volna elég, képes feloldani bármilyen elhalt illetve élettelen szövetet, amelyek különösen fájdalmas, gyulladásos dugulásokat okozhatnak.”
Robert Redfen: A csodaenzim 

Szövetgyógyító, ödéma ellenes tulajdonság

A Serrapeptase enzim egy teljesen természetes vegyület, amelyet organikus formájában a selyemhernyó bélrendszerében találhatunk meg. A selyemhernyó azért termeli, és arra használja ezt az enzimet, hogy a kemény bábon keresztülrágja magát, miután hernyóból lepkévé változik. A báb kemény külső burka az enzim hatására mintegy leolvad, így a lepke el tud repülni, és megkezdheti új életét. Ma a serrapeptase-t a serratia elnevezésű baktériumból izolálják.

Ahogy lebontja a selyemhernyó gubójának kemény külső burkát, a serrapeptase ugyanúgy támadja meg az elhalt sejteket, szöveteket és proteinszármazékokat a vérrögökben, cisztákban és más gyulladásos helyeken, például az elmeszesedett erekben (atheroma következtében keletkezett artériás plakk – elmeszesedett duzzanat és gyulladás). Az enzim úgy jut el a szervezetnek ezekhez a súlyosan károsodott részeihez, hogy a vérben levő plazma proteinhez, az úgynevezett alfa 2 makroglobulinhoz tapad. A serrapeptase csak az elhalt szöveteket bontja le és nyeli el, méghozzá mellékhatások és az élő szövetek veszélyeztetése nélkül.

A serrapeptase segít a sérülések körül keletkező nedvek (genny) feloldásában is, hogy az elszivároghasson a sérült területről, ami aztán felgyorsítja a szövetgyógyulását és újjáépülését. Ez a bámulatos kis enzim teszi mindezt a nélkül, hogy a „jó” sejteket és élő szöveteket károsítaná, ami azt jelenti, hogy hatékony természetes gyógymódot jelent a szívvel és a vérrel kapcsolatos betegségekben. Képes lebontani és egyszerűen, biztonságosan eltávolítani a vérrendszerben levő káros anyagokat.

Influepid pezsgőtabletta – további összetevők

E.P.I.D.®propolisz kivonat

A propolisz képes korlátozni az oxidatív stressz által okozott károsodást, antibakteriális hatása van (különösen a légutakat fertőző baktériumok ellensége), erőteljes fellépés jellemzi a belső gyulladásokkal szemben és növeli a szervezet védelmi képességét.

Mit jelent az E.P.I.D® szabadalom egy propolisz kivonatnál? Egy új propolisz kivonási technikát, melynek segítségével 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyület őrizhető meg a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja. A szabadalommal védett kivonási módszert E.P.I.D®-nek hívják, és ha ezt a mozaik szót látod egy termék csomagolásán, akkor biztos lehetsz abban, hogy a lehető, legjobb minőségű propoliszhoz sikerült hozzájutnod. Mi a helyzet az allergiával?A propolisz az a méhészeti termék, amely a leggyakrabban okoz allergiát, de nem az E.P.I.D® szabadalommal védett, ugyanis a propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák, az allergén molekulák szétválasztásához.

Az E.P.I.D.® propoliszt nemrégiben ismerték el, mint a piacon jelenleg kapható összes hasonló propolisz termék közül a legjobb QI-val (minőségi indexszel) rendelkező propolisz kivonatot, mivel nagy mennyiségben tartalmaz aktív összetevőket, allergiamentes és nagyon kevés viasz és szennyezőanyag van benne. 

N-acetilcisztein (NAC)

Az L-cisztein nevű aminosav stabilabb, jobb felszívódású formája, erős antioxidáns hatással. Az mindenki tudja róla, hogy az N-acetilcisztein (NAC), nyákoldó hatású, elősegíti a légúti megbetegedések esetén a légutakban és légcsőben képződő sűrű nyák kiürítését, könnyíti a légzést. Nyákoldó hatását, a nyálkában található diszulfid-kötések felszakításával éri el, ezáltal a nyálka folyékonyabb, így könnyebben felköhöghető lesz. De tudtad, hogy máj méregtelenítő hatású is?

És hogy miért fontos ez? Belegondoltál már, mit jelentenek az immunrendszer segítségével legyőzött vírusok, baktériumok a májadnak? Feladatot, többletterhet, elbontandó „mérgeket”. A cisztein a máj által termelt egyik legfontosabb méregtelenítő molekula a glutation alkotója. Képes semlegesíteni számos káros méreganyagot, és a vírusok ellen is felveszi a harcot.

Profi sportoló vagy? Akkor ismerős neked az acetilsztein, hiszen ez az a természetes aminosav, amely segít megvédeni az edzés közbeni sérüléstől ízületeket.
Még egy érdekesség: erős antioxidáns tulajdonsága miatt az öregedés ellen is segítségünkre lehet.

Ördögkarom

Ördögkarom, Ördögcsáklya, Devil's Claw… sokféle néven ismerheted ezt az afrikai növényt, melynek feldarabolt és megszárított másodlagos gyökereiből állítják elő, harpagoside nevű hatóanyagát. Ez felelős, az immunrendszer erősítő, fájdalom- és lázcsillapító hatásért, a termék standardizált hatóanyagtartalma pedig azért, hogy ezt a hatást garantáltan kifejtse minden egyes pezsgőtabletta.

Ez a kúszónövény, amelynek gyökere fájdalomcsillapító hatóanyagokat tartalmaz, hatékonyan bevethető az influenza és a megfázásos betegségek kellemetlen mellékhatásaként jelentkező izom-és ízületek fájdalmas tünetei ellen. Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően, megkönnyíti az ízületek fiziológiai működését.

Még egy érdekesség: Az Ördögkarom kivonata speciális hatóanyag a mozgásszervi problémák kezelésében: hát-, nyak-, ágyék- és derékfájás specialista. Kopás és gyulladás okozta kisugárzó fájdalmak ellen is használják.

C-vitamin - csipkebogyóból nyert, természetes formula

Ki ne ismerné ezt az alapantioxidáns vitamint, mely az első számú immunerősítő tápanyag, és ami ezen felül milliónyi biokémiai folyamat részese. Segít korlátozni a gyulladásos választ, részt vesz a légzőszervi fertőzések megelőzésében és kezelésében; a normál immunrendszeri funkciókat és energia-anyagcserét támogatja. 

A C-vitamin szükséges az immunrendszer, az idegrendszer és a hormonrendszer egészséges működéséhez. A termékben található C-vitamin, csipkebogyóból nyert, így lesz biológiai hasznosulása, felszívódása tökéletes.

Milyen tünetei vannak a megfázásnak?

  • rossz közérzet, gyengeség
  • hőemelkedés
  • orrváladékozás, orrdugulás
  • torokkaparás, torokfájás
  • köhögés

Nátha vagy influenza?

Nehéz eldönteni, hiszen a tünetek megegyeznek, azonban az influenza súlyosabb lefolyású. Fenti tüneteken túl, magas lázzal jár, fejfájás, izomfájdalmakkal is jár.

Ha náthás vagy, vagy csak meg akarod előzni a bajokat, igyál meg belőle napi 1, ha pedig bedarált a kór napi 2 tablettát vízben feloldva.

Összetevők:

Hatóanyag a napi adagban1 pezsgő tablettaNRV %2 pezsgő tablettaNRV %
Serrapeptase enzim
ebből aktív enzim
20 mg
2400 IU
 40 mg
4800 IU
 
N-acetilcisztein300 mg 600 mg 
Csipkebogyó kivonat
ebből 70 % C-vitaminra (standardizált)
285,75 mg
200 mg
250 %571,5 mg
400 mg
500 %
EPID® propolisz
ebből polifenol (standardizált)
100 mg
3 mg
 200 mg
6 mg
 
Ördögkarom kivonat
ebből harpagozid (standardizált)
25 mg
0,625 mg
 50 mg
1,25 mg
 

savanyúságot szabályozó anyag : citromsav; édesítőszer : steviol glikozid, színezék: riboflavin .
* Analitikai módszer : HPLC
*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok ajánlott napi beviteli referencia érték %-a, felnőttek esetében

Kiszerelés: 20 pezsgőtabletta/doboz
Nettó tömeg:
90 g
Figyelmeztetés: Vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt. A Influepid pezsgőtablettát, nem szabad köhögéscsillapítókkal együtt alkalmazni, mert azok a feloldott nyák felköhögését akadályozzák. 3 éves kortól fogyasztható!
Adagolási javaslat: általában napi 2 tabletta ajánlott, 1 reggel és 1 este, egy pohár vízben feloldva.