Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Benefit Kókuszvirág Cukor 1000g

Benefit Kókuszvirág Cukor 1000g

Kiszerelés: 1000 g

A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség.

Hűségpont (vásárlás után): 36

3 600 Ft
(4 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
FIGYELEM! A jelenlegi piaci helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, amennyiben változik a kiírtakhoz képest kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot szállítás előtt.

További információk a termékről:

Előállításakor az egyszerű begyűjtési folyamat során a kókuszpálmán azt a virágbimbót, ami még nem nyílt meg, a helyi termelők megmetszik. Ebből folyik az a nektár, amit gyűjtenek. A kókuszpálma virágából nő ki a kókuszdió. Annak minden értékes hatóanyaga és a növekedéséhez szükséges minden energia benne van ebben a nektárban. Ezt kapjuk meg koncentráltan a kókuszcukorban.
A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják, majd az összegyűlt nektárt alacsony hőmérsékleten sűrítik, megőrizve így az értékes hatóanyagokat. A nedvet lágy pép, granulátum vagy száraz cukortömbök előállításáig párolják. Ez a módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.
A kókuszvirág cukor remek B1-, B2-, B3- és B6-vitamin-forrás, illetve nagy mennyiségben található benne vas, magnézium, kálium és cink, valamint többféle aminosav is. A B1-vitamin a szénhidrát-anyagcserében játszik szerepet, valamint segíti az idegrendszer működését; a B2-vitamin a szemet, az ízületeket és a bőrt óvja; a B3-vitamin a belek működését tartja rendben; a B6-vitamin pedig a zsírok és a szénhidrátok lebontásához szükséges. A vas a vérképzéshez kell, a kálium a szervezet vízháztartását és a vérnyomást szabályozza, a magnézium segíti az idegrendszer működését, és csökkenti a gyulladásokat, a cink pedig a sejtmembránt védi. A kókuszvirág cukor 100 grammja 98 gramm szénhidrátot és 300 kalóriát tartalmaz; glikémiás indexe a kristálycukorénál (GI 100) jóval alacsonyabb, mindössze 35.
A kókuszvirágcukor kellemes, enyhén karamelles aromájú természetes édesítő. Íze lágy, meleg és karakteres. Széles körben felhasználható, kávé, tea, kakaó és üdítők ízesítésére, de sütéshez és főzéshez is. Színe barna, az állaga hasonló a kristálycukoréhoz, és előnye, hogy karamellizálható, míg például a xilit, az eritrit vagy a sztívia nem.
Felhasználható bármilyen hideg vagy főtt, sült étel, illetve italok édesítéséhez. Azokban a készítményekben pedig, ahol eleve egy karamellás íz a jellegadó, mint bizonyos süteményeknél, például a dobos torta, ott garantáltan nagyszerű ízt biztosít.

Ajánlott termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.