Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Méhviasz pasztilla -sárga 100g /Mosómami/

Méhviasz pasztilla -sárga 100g /Mosómami/

Kiszerelés: 100 g

Szorgos méhek köszönjük! Szeretjük a méhviaszt-illata lelket melengető, a kencéket pedig természetes módon kenhetővé teszi, a bőrön csodálatos filmréteget képez és védi az időjárástól. A pasztilla formátum kínai eredetű, ott a méhviaszt kissé finomítva és cseppekben lehűtve teszik hosszan eltarthatóvá és állandó minősgűvé.

Hűségpont (vásárlás után): 10

960 Ft
(10 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:

Könnyen kezelhető, adagolható. Fehér méhviasz pasztillánk színével nem befolyásolja a készterméket.

A méhviasz lapokat azért preferálják sokan, mert egyrészt magyar termék, másrészt biztosabban tudjuk hogyan készül. Álljon itt méhész beszállítónk részletes ismertetője: "A műlép méhész nyelven  tiszta viasz amelyet a méhész a keretekből kivágott viaszból nyer ezt  olvasztással éri el valamint egy gőzös viaszolvasztó préssel. A viasz kétszer van felfőzve olvasztva hogy még tisztább legyen, mivel a viasz folyékonyan is nagy sűrűségű így az esetleges kosz  amit mi sonkolynak hívunk a lassú kihűlés miatt , a szilárd állapot eléréséig a viasz aljára kerül és nagy tömbös 30-40kg tároljuk és a sonkolyt az aljáról lekaparjuk . Ezt követően  újra  felolvasztásra kerül egy  gőzös viaszolvasztóba forró gőz felett préselve egy szűrőn megszűrjük , és  tartósan  30 percig  120-130 fokon tartjuk a teljesen  híg viaszt  a fertőtlenítés miatt. ezt követően kerül a mülépes nyomó felületre ez egy öntvény henger méh sejt mintával .(...) A további viaszt termeltetnem kell a méhekkel , nagyon időjárás függő ,   ha nagy hordás van akkor van viasz is .Mert a legtisztább viasz az úgynevezett fedelezési visz.Ezt abból nyerjük, hogy ha jó az idő egy akáchordás alatt és sok a méz telnek a kaptárban lévő keretek akkor a méhek a teli mézes sejteket a  viaszban vékony nagyon tiszta viasszal fedik le, hogy a mézet is eltárolják légmentesen lezárva a viasszal. Ezt mi a mézelvétel során vékony fedelezési  villával kézi munkaerővel eltávolítjuk és ebből füzzök a legtisztább viaszt .
ennek mennyisége nagyon hordás függő.Ezért nem tudom pontosan most még megmondani , hogy mikorra mennyi viaszt tudok produkálni az év során."

 

Ezért előfordulhat, hogy méhviasz lapokból átmeneti készlethiány van.

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.