Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Melagrana Gránátalma koncentrátum Szelénnel 500ml

Melagrana Gránátalma koncentrátum Szelénnel 500ml

Kiszerelés: 500 ml

GRÁNÁTALMA + SZELÉN
100%-os gránátalma italkoncentrátum, szerves szelénnel
(Punica granatum L.)

A Specchiasol® tudományos kutatásokat folytatott, és a gránátalma összes jótékony antioxidánsát egyetlen palackba zárta. A gránátalma magjainak préselésével és a gyümölcshús facsarásával elért koncentrátumot szelénnel is dúsította, hogy az amúgy is kiemelkedő antioxidáns tartalmat megemelje.

A gránátalma koncentrátum gyulladáscsökkentő, természetes antioxidáns forrás (flavonoidok, polifenolok), ami védelmet nyújt a sejteknek és az immunrendszernek. Energiával látja el testünket és jókedvre derít. A termék hozzáadott cukor és színezőanyag nélkül készült!

Hűségpont (vásárlás után): 52

5 240 Ft
(10 Ft / ml)
A választott opciók feláraival növelt ár!
FIGYELEM! A jelenlegi piaci helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, amennyiben változik a kiírtakhoz képest kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot szállítás előtt.

További információk a termékről:

A gránátalma koncentrátum hatóanyagai támogatják a szív, az érrendszer és az erek egészségét, védik a sejteket a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Részt vesz a sejtek és szövetek épségének és rugalmasságának megőrzésében, az oxidációs eredetű öregedési folyamatok lassításában. A rubinvörös színű ital a túláradó élet kifejezője, nagyszerű ízzel, amit a gyermekek is nagyon kedvelnek.

100% immunvédelem
100% sejtvédelem
100% gránátalma

Egy koncentrátum, melynek minden kortya sejtszinten szívódik fel, segít az egészséges jóllét megőrzésében és hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához. A koncentrátum felveszi a harcot a szabadgyökökkel, melyek a korai öregedésért felelős agresszív sejtkárosító melléktermékek. A gránátalma az öregedés kitűnő ellenszere, segíti zökkenőmentessé tenni a változó kort, védi az idegrendszert. Elsőrendű antioxidáns, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el az immunerősítésben, a szívbetegségek kezelésében, támogatja a kiegyensúlyozottság érzését és csökkenti a sejtöregedést.

Leginkább a gyümölcs belsejében található számtalan mag kifacsarásából nyert levet használják fel, a benne lévő értékes ellagsav tartalma miatt, amihez a  gyümölcshús levét adják. A gránátalma rengeteg fenolvegyületet tartalmaz, ezek közül főleg  az ellagsav leggazdagabb forrása, ami sejtvédő tulajdonságai miatt a rákkutatók figyelmét is felkeltette.

Adagolási javaslat: Naponta 2 evőkanállal (20 ml) önmagában, reggel éhgyomorra.
Nettó tömeg: 500 ml/25 napi adag
OETI: 8802/2011

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban
Összetevők          100 ml adagban       napi adagban (20ml)            RDA
Gránátalmalé          102,8 mcg                    20,6 mg
organikus szelén (L-szelenometionin)          55 mcg                         100 %

Tárolás: Felnyitás után a termék egy hónapig fogyasztható hűtőszekrényben történő tárolás mellett. Használat előtt felrázandó.

A terméket gyerekek is fogyaszthatják 3 éves kortól.

KINEK JAVASOLT?
Immunrendszer erősítő és gyulladáscsökkentő  hatásánál fogva mind megelőzésre mind betegségek kiegészítő kezelésére ajánlott. A bioaktív anyagok egész évben védelmet nyújtanak a család minden tagja számára, a kisgyermekektől a felnőttekig. Finom ízű, hozzáadott cukrot és színezőanyagot nem tartalmaz!

SPECCHIASOL®  KONCENTRÁTUM
A gránátalma magjainak préselésével nyert ellagsav és polifenolok, a gránátalma húsának préselésével nyert antioxidánsok és a hozzáadott szelén (a napi adagban: 55mcg!) védelmet nyújtanak a sejteknek és az immunrendszernek. A SPECCHIASOL®  a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a SPECCHIASOL®  opálos   PET palackot használ.

Illatbeli jellemzők: enyén kénes illat,ami a hozzádadott organikus szelénnek köszönhető. 2018.11.hótól ezt a kiemelkedően jó felszívódású szelént tartalmazza a termék.

Ízbeli jellemzők:enyhén savanykás,ami annak köszönhető,hogy a gránátalma húsa mellett a magból nyert sajtolást is tartalmazza a magasabb antioxidáns tartalom elérése érdekében.Ez a terméstől függően változtathat a termék ízén.

Színbeli jellemzők: telt,sötét bordó.

Ezek az eltérések abból adódhatnak, hogy a terméket mesterségesen nem kezelik.

OETI: 8802/2011


ENERGIA ÉS JÓKEDV!
A SPECCHIASOL® kutatás-fejlesztés eredménye, a gránátalma összes jótékony hatása egyetlen palackba zárva. A rubinvörös koncentrátum a túláradó élet kifejezője, nagyszerű ízzel. Egy korty a család egészségéért, beleértve a legkisebbeket is!  Hozzáadott cukor és színezőanyag nélkül! A készítmény természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét.

A gránátalma a szerelem, a termékenység és a bőség ősi szimbóluma. Az ókorban a termékenység,a bőség és a szerelem szimbólumának is tartották, a monda szerint az első növényt Ciprus szigetén maga Aphrodité ültette. A termékenységet és a bőséget a sok mag jelképezi, a szerelmet az égőpiros virágszín.
Magyarországon a törökök tették népszerűvé a gyümölcsöt, ami hamarosan a szeretet jelképévé vált.
Indiában a nők régóta fogyasztják a gránátalma magjait, melyek szabályozzák a hormonháztartást, gyulladás gátló és erősítő hatásúak.

„A pomagránátfa Carthago tájatt terem, nemigen magas, levelei keskenyek és fényesek, virágja bársonyszín, gyümölcse tele maggal. Az almája jó ízű leves, legfőképpen a gyomornak hasznos… ha héja és virágja egyarányú mértékkel főzetik meg vízben, avagy ecetben, és a gyomorba bevétetik, az ő levele minden hideglelés ellen igen jó.”
(Apáczai Csere János)

100 % Gránátalma
A gránátalma ( Punica granatum L.) egy szép bokros cserje ami 2-4 méter magasságra is megnő. A gránátalma tipikusan mediterrán növény, leginkább vadon terem, eredetileg Észak–Afrikából származik, de kedvelik kertekben is dísznövényként. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.
Levelei lándzsa alakúak, közepes méretűek, fényes, zöld színűek. Nagy virágai, melyek az ágak végén egyedül vagy csokrokba tömörülve nőnek, piros színűek.
Gyümölcse nagyon jellegzetes és kellemes zamatú. Belseje rengeteg magot tartalmaz, melyek mikor megérnek, csodálatos rubinpiros színben pompáznak, és hihetetlenül nedvdúsak.

Hatóanyag:
A gránátalma természetes módon gazdag értékes antioxidáns anyagokban (fenolanyagokban, különösen ellagénsavban /ellagsav, elágsav/ – nagyrészt ezeknek az anyagoknak köszönhető jótékony hatása), amelyek hozzájárulnak egész szervezetünk egészségének fenntartásához, és ellensúlyozza a szabad gyököket, amelyek gyakran felelősek a korai öregedésért.
Ezen felül a gyümölcs tartalmaz rengeteg C vitamint, bórsavat, citromsavat, almasavat, klorogénsavat, neoklorogénsavat, p-kumarinsavat, B5 vitamint, béta-karotint. Ásványi anyagok közül tartalmaz: kálciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot, rezet és ként.

Hatása:
Számos tudományos vizsgálat tartja hasznosnak a gránátalmát, mert:
Nagyon gazdag antioxidáns hatású összetevőkben, fenolban, különlegesen flavionidokban és ellagsavban, C illetve B vitaminban valamint káliumban.

•  immunerősítő
•  felsőlégúti megbetegedések, influenza
•  jellegzetes antioxidáns hatású
•  ellensúlyozza a szabad gyökök káros hatását
•  rákprevenciós terápia része
•  megelőzi a korai öregedést
•  vércukorszint szabályozó
•  gátolja az érelmeszesedést, szabályozza a vérnyomást, erősíti a szívet, csökkenti a koleszterinszintet
•  segít a klimaxos és a PMS tünetek enyhítésében
•  természetes gyulladáscsökkentő

Értékes ellagénsav és fenolanyagtartalma miatt a gránátalmalé segít az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében. A legújabb kutatások alátámasztották, hogy a gránátalmalé képes csökkenteni az oxidatív stresszt, az alacsony fajsúlyú zsírfehérje (LDL) egyesülését és visszatartását, valamint növeli a paraoxanasi sierica tevékenységét (enzim, amely esterasi minőségben kötődik a magas fajsúlyú HDL fehérjékhez, és képes hidrolizálni az emberi érelmeszesedéses sérülésekben jelen lévő zsír-peroxidokat). Ezért a zsírsavó oxidációjának megelőzésében kiemelt jelentősége van.

Érdekesség:
Ókori különlegesség…..a magokban!
A rubint színű gránátalma magokról sok legenda született amit a hagyományok a mai napig őriznek.
A gránátalmát minden időkben a termékenység gyümölcseként tartották számon. Egyes népek hiedelme szerint a gránátalmát a földre kell dobni mert azt mondják, hogy annyi gyermek születik az adott családban ahány gránátalma mag kihullik a szétrepedt gyümölcsből. Az ókorban a görögök a szent gyümölcsöt  Júnó és Vénusz (a szerelem istennői) és a szexualitás jelképeként tartották számon. A fiatal római házaspárok viszont a hajukba fonták a gránátalma cserje ágát, az ázsiaiak viszont ha jókívánságaikat akarták kifejezni, szétnyitott gránátalmát vittek ajándékba. Hippokrates pedig összegyűjtötte a gránátalma összes
értékes tulajdonságát amit mind a hagyományok, mind pedig a mai modern
tudományos kutatások is igazolnak.

„Virágzása jelzi a tavasz ébredését, illata mámort hordoz magában, nektárja termékenységgel ajándékozza meg a szerelmes asszonyokat, lányokat, az érett hölgyeknek a fiatalság elixírje. „

A gránátalma szépségéről és tápértékéről már a Bibliában is szóltak. Az ókorban a termékenység,a bőség és a szerelem szimbólumának is tartották, a monda szerint az első növényt Ciprus szigetén maga Aphrodité ültette. A termékenységet és a bőséget a sok mag jelképezi, a szerelmet az égőpiros virágszín.
Magyarországon a törökök tették népszerűvé a gyümölcsöt, ami hamarosan a szeretet jelképévé vált.

A Gránátalma koncentrátum a sejtek üzemanyaga, amely egyedülálló antioxidáns tartalommal bír.  A sejtvédő tulajdonság immunvédőként kamatozik az emberi testben, és energiával, fiatalsággal tölti (tankolja) fel azt. A gránátalmában található flavonoidok, polifenolok és fitoösztrogének az öregedés kitűnő ellenszerei, és segítik zökkenőmentessé tenni a változó kort, védik az idegrendszert.
Egyetlen gránátalma – és a benne lévő rostok százai – a napi C-vitamin szükséglet 40%-át fedezi. A rubinvörös színű ital a túláradó élet kifejezője nagyszerű ízzel. A gránátalmalé sikere abban rejlik, hogy hozzáadás nélkül, szerves módon tartalmaz antioxidánsokat (polifenolokat,  flavonoidokat),vitaminokat, ásványi anyagokat.
A gránátalmalé bizonyítottan a zöld teához hasonló és a vörösbornál is magasabb antioxidáns hatással bír. Értékes ellagénsav és fenolanyagtartalma miatt a gránátalmalé segít az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, támogatja a kiegyensúlyozottság érzésének stabilizálását és csökkenti a sejtöregedést és az oxidatív stresszt.

Sejt-üzemanyag,
a természet  szerves erejével!
Kellemes korty az egészségért,
cukor és színezőanyag hozzáadása nélkül!

Kutatások:
A CorneH University és a University of Arizona 5 évig tartó vizsgálata során bebizonyította, hogy napi 200 .µg szelén adagolásával 65%-kal csökkent a prosztatarák, 58%-kal a vastagbél- és végbélrák, 46%-kal a tüdőrák és 39%-kal az egyéb rák okozta halálozás. Más vizsgálatokban a szelén szintén hatásosnak bizonyult a petefészek-, a méhnyak-, a végbél-, a húgyhólyag-, a nyelőcső-, a hasnyálmirigy- és a májrák, illetve a leukémia ellen is. Nagyszámú rákos beteg vizsgálata után megállapították, hogy azoknál, akiknek a szervezete kevesebb
szelént tartalmazott, sokkal több rosszindulatú daganat fejlődött ki, a kezelések után nagyobb valószínűséggel újultak ki a daganatok, az áttételek nagyobb számban fordultak elő, és a halálozási arány is sokkal nagyobb volt, mint a magas szelénszinttel rendelkező társaik esetében.
A szelén ezenkívűl megvédi a szívet azáltal, hogy gátolja a vérrögképződést, s ily módon csökkenti a szívinfarktus és a szélütés kockázatát is. Sőt mi több, növeli a HDL (,jó”) koleszterin arányát a vérben az LDL (,‚rossz”) koleszterin rovására, amellyel szintén a szív és az erek egészségét szolgálja. A szelénkészítmények szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatása főleg a dohányosok vagy az infarktuson, illetve szélütésen már átesettek számára fontos, de napi vitamin- vagy ásványianyag-adagjában mindenkinek hasznos lehet.

forrás:Naturtanya

Ajánlott termékek:

Kapcsolódó termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.