
Natura Csicseriborsó 500g
A csicseriborsó alkalmas a székrekedés megelőzésére. A rendszeres fogyasztásakor a vér koleszterin szintje csökkenhet. Magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz.
Hűségpont (vásárlás után): 9

További információk a termékről:
A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki országokban, például a Közel-Keleten, Sziciliában, stb. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém, hagyományos mediterrán "humusz-krém", töltelék... stb. Célszerü előző éjszaka beáztatni, hogy a főzési idő lerövidüljön. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el. 1 csésze csicseriborsó 4 csésze vízben főzve. Az áztatólevet kiönteni!
Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
