
Natura Zabpehelyliszt 1000g
Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére.
A zabból készített különböző finomságú liszteket,- az "őrlési" finomság, illetve az alkalmazott szitaméret miatt más-más néven, de megközelítően azonos szemcsefinomsággal (350-450 mikron) forgalmazva - ételekbe keverhetjük, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni konyhatermékeket (palacsinta, lepények, ételek besűrítése, kenyér, pogácsa...) kiegészíthetünk vele. Figyelembe kell venni, hogy a zab önmagában sikérmentes, ezért a pékárúkat ki kell egészíteni egyéb sikértartalmu lisztekkel, vagy tegyünk hozzá NATURA búzasikért (vagy másnéven szeitánt, magyarul búzahúst).
Zablisztet keverherünk pl tofu lepénybe (www.mypin.hu).
Felhasználható fürdővízbe keverve: a vízcsap alá tartott zokniban néhány evőkanálnyi zablisztet áztatunk és ebben a fürdővízben megfürödve, utána a "zoknival" a bőrt bedörzsöljük, hogy puha és selymes legyen.
A NATURA zabtermékek sorában található zabkenyérliszt, háromgabonás kenyér és süteménypor.
A zabliszt vízes keveréke önmagában erősen ragad, illetve nyálkás, csúszós.Ez a tulajdonsága azonban a gyomorban előnyösen hasznosul, mivel a nyálkaképző hatás a gyomorfalat védi.(Ránky E)
Közérdeklődésre számíthat a zabpehelyliszt akkreditált laboratóriumban készült analízise. A minta laboratóriumi kódszáma: 14888.
Zsír: 6.2 m/m %Szénhidrát (szacharózban kifejezve) m/m % 71.3Nyers fehérje m/m % 9.2 Energia Kj/100 g 1669 (számított)
Ca m/m % 0.13 P m/m % 0.18 Rost m/m % 0.4
Hűségpont (vásárlás után): 14

Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
