
Pektin-természetes lekvárzselésítő 60g /Kaldeneker/
Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. Az pektin használatával, kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad.
A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodnak a...
Hűségpont (vásárlás után): 13

További információk a termékről:
A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodnak a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma.
Felhasználása: Az pektint cukorral össze kell keverni, majd állandó kevergetés mellett hozzáadni az alapanyaghoz. Forrástól számított öt percig kell még főzni. Finomabbak a dzsemek, ha kevéske citromlevet, vagy étkezési citromsavat adunk hozzá.
60 gr. pektin, 10 kg gyümölcsdzsem készítéséhez elegendő. Ha keményebb zselét szeretnénk készíteni, adjunk dupla mennyiségű zselésítőt hozzá. Dzsemek esetében ajánlott cukormennyiség 1 kg gyümölcshöz 20-30 dkg.
Származási hely: Dánia
Súly: 60 gr
Ajánlott termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
