Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Termékek
  Partnereink

  Gépi hímzéssel készült ékszerek,egyebek:

  www.hímzésvilág.hu

  **************************************

  www.boldoganya.hu

  Q1+Q10 Vital 60db kapszula (Dr.Tamasi) (Celsus)

  Q1+Q10 Vital 60db kapszula (Dr.Tamasi) (Celsus)

  Kiszerelés: 60 db

  A termék a Q1 koenzim és a Q10 koenzim egyedülálló párosa, amely egyedi a világon.

  AJÁNLJUK: stresszes életmód, fáradtság esetén, szellemi és fizikai megterhelés esetén, fiatal sportolóknak, vizsgára készülőknek, 30 év felettieknek, mitokondriális megbetegedésben szenvedőknek.

  Hűségpont (vásárlás után): 112

  11 180 Ft
  (186 Ft / db)
  A választott opciók feláraival növelt ár!

  További információk a termékről:

  TERMÉK ELŐNYÖK:
  – Kombinált összetétel: a készítmény tartalmazza a Q1 ajánlott napi dózisát (5mg), illetve a Q10 ajánlott napi dózisát is (60mg)
  – Bizonyos sztatinok kivonják a szervezetből a Q10-et, ezért pótolni szükséges.
  – Tisztán növényi kapszulából készült
  – A Q10 koenzim a Q1 koenzim segítségével képes bejutni a sejtekbe.
  – Napi 1 kapszula elegendő.

  Hazai szakemberek által fejlesztett étrend-kiegészítő


  ÖSSZETEVŐK:

  burgonya- és kukoricakeményítő, HPMC (kapszula), ubiquinone (60 mg Q10 koenzim), NADH (5 mg Q1 koenzim)

  ADAGOLÁS:
  Felnőtteknek napi 1 kapszulát bőséges folyadékkal ajánlott bevenni. 3–6 hónap szedése után 1 hónap szünet beiktatása javasolt!

  FIGYELMEZTETÉS:
  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tárolja!

  OÉTI notifikációs szám:11656/2012
  Származási hely:Magyarország
  Forgalmazza:Celsus Természetgyógyászati Kft., Cím:1027 Budapest, Margit krt. 56. I./4.

  KISZERELÉS: 60 db 0,45 g-os kapszula

  EGYSÉGNYI TARTALOM:
  1 kapszula tartalmaz: ubiquinone 60 mg* NADH 5 mg*
  *A javasolt napi bevitel nem meghatározot


  VÁSÁROLD MEG MOST!
  MIT KELL TUDNI A Q10 KOENZIMRŐL:

  Leírás:
  A Q10 koenzim (ubikinon, ubikinol) egy vitaminszerű anyag, azzal a különbséggel, hogy a szervezet képes az előállítására. Mivel a szervezetben megtermelt mennyisége 30-35 év környékén jelentős mértékben csökken, így ettől az időponttól kezdődően célszerű a pótlása. A Q10 esszenciális komponense a mitokondriumnak (sejtek energiaközpontjai), és elsődleges feladata a szervezet energiatermelő (ATP előállító) folyamataiban van.

  Mire használjuk/ Főbb hatásai:
  – Segít megelőzni a kardiovaszkuláris betegségeket (elsősorban a szívelégtelenséget), illetve a már kialakult rendellenességek esetén is javulást eredményezhet a használata.
  – Szívinfarktus: Egy kis betegpopuláción elvégzett vizsgálat a Q10 pótlást hatékonynak találta az életminőség javítás tekintetében a szívinfarktus kezelésére, abban az esetben, ha a terápiát 3 napon belül elkezdték.
  – Magas vérnyomás: Az eddigi megfigyelések alapján az mondható el, hogy 8-15 Hgmm-rel képes csökkenteni a vérnyomás értékét.
  – Angina: Az eddigi klinikai megfigyelések azt támasztják alá, hogy a Q10 alkalmazása csökkenti az anginás panaszok előfordulását és növeli a terhelés szívhatásait.
  – A szervezetben erős antioxidáns hatással rendelkezik, amely hatását főleg a mitokondriumban fejti ki. Egyúttal a szervezetben véd az LDL-koleszterin oxidációja ellen is.
  – Mitokondriális betegségek: A Q10 és/vagy Q1 alkalmazása a korábban bemutatott biokémiai hatás alapján indokolt a következő kórképekben: myopathiak és encephalomyopatiák.
  – Immunrendszer-erősítőhatással is rendelkezik, aminek a magyarázata az, hogy az immunsejtek igen energiaigényesek, a Q10 koenzim pedig segíti az energiatermelésüket.
  – Csökkentheti a regenerációs időt, mivel részt vesz az ATP termelésében. Krónikus fáradtság szindróma esetén is segíthet.
  – Az idősödő szervezet egyre kevésbé képes elegendő Q10-et termelni, így pótlása csökkentheti az öregedéssel járó panaszokat és a degeneratív elváltozások esélyét.
  –  Életkor-függő macula degeneratio: Egy klinikai vizsgálat azt mutatta ki, hogy acetyl-L-carnitine, n-3 zsírok és a Q10 adagolása csökkenti az életkor-függő macula deneratio kialakulását.

  További előnyei
  – Úgy tűnik, védi az idegeket, lassítja a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór súlyosbodását.
  – Alzheimer-kór: Klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a Q10 és/vagy Q1 alkalmazása csökkentette a dementia kialakulását és progresszióját Alzheimer-kórban.
  – Parkinson-kór: Klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a Q10 és/vagy Q1 alkalmazása csökkentette a Parkinson-kór tüneteit.
  – A kutatások szerint a Q10 koenzim stabilizálja a cukorbetegek vércukorszintjét.
  – Esetleg segítheti a fogyást, bár inkább csak abban az esetben, ha az illetőnek a kiegészítés előtt alacsony volt a Q10 koenzim szintje.
  – Izomdystropiák: A Q10 segíthet az izomdystrophiák tüneteinek csökkentésében és az életminőség javításában.

  Hogyan használjuk
  – A Q10 koenzim zsírban oldódó anyag. Így ajánlatos zsírt tartalmazó étkezés közben/után bevenni, ez fokozhatja a felszívódó mennyiséget. Naponta 50-200 mg szedése javasolt. A Q10 koenzim hosszú távú kiegészítő, sokszor egy-két hónapot is igénybe vesz, mire pozitív hatásai megnyilvánulnak.
  – Még nagy adagokban is igen biztonságos táplálék-kiegészítő. Mivel megfelelően nem vizsgálták még ki, terhes, illetve szoptató nők ne fogyasszák.
  – Toxicitás: nincs.
  – Tiltás: nem szerepel semmilyen tiltólistán.

  Kölcsönhatások egyéb hatóanyagokkal
  –  Q1 szükséges ahhoz, hogy a Q10 az antioxidáns, illetve energiatermelésben játszott szerepét beöltse.
  –  Szelénnel történő együttes alkalmazásakor a szívelégtelenségre kifejtett pozitív hatások felerősödnek.
  –  A Warfarin (ami egy vénás thromboembolia kialakulása elleni gyógyszer) hatását csökkentheti a Q10 koenzim kiegészítés, így nem ajánlott ebben az esetben a szedése.
  –  A sztatin tartalmú koleszterincsökkentők negatívan befolyásolják a Q10 koenzim szintet a szervezetben, így ekkor külső pótlása javasolt.

  Felhasznált irodalom
  1.    Crane F.L., Hatefi Y., Lester R.I., Widmer C. (1957) Isolation of a quinone from beef heart mitochondria. In: Biochimica et Biophys. Acta, vol. 25, pp 220-221.
  2.    Eighth International Symposium on Biomedical and Clinical Aspects of Coenzyme Q (1994) Littarru G.P., Battino M. , Folkers K. (Eds) The Molecular Aspects of Medicine, Vol. 15 (Supplement), pp S1-S294.
  3.    Folkers K, Brown R, Judy WV, Morita M. Survival of cancer patients on therapy with coenzyme Q10. Biochem Biophys Res Commun. 1993;192:241-245.
  4.    Folkers K., Langsjoen Per H.,Willis R., Richardson P., Xia L.,Ye C., Tamagawa H. (1990) Lovastatin decreases coenzyme Q levels in humans.  Proc. Natl. Acad Sci. Vol. 87, pp.8931-8934.
  5.    Folkers K., Vadhanavikit S., Mortensen S.A. (1985) Biochemical rationale and myocardial tissue data on the effective therapy of cardiomyopathy with coenzyme Q10. In: Proc. Natl. Acad. Sci., U.S.A., vol. 82(3), pp 901-904.
  6.    Judy W.V., Hall J.H., Toth P.D., Folkers K. (1986) Double blind-double crossover study of coenzyme Q10 in heart failure.  In:  Folkers K., Yamamura Y. (eds) Biomedical and clinical aspects of coenzyme Q, vol. 5.  Elsevier, Amsterdam, pp 315-323.
  7.    Langsjoen P. H., Langsjoen P. H., Willis R., Folkers K. (1994) Treatment  of essential hypertension with coenzyme Q10.  In:  Eighth International Symposium on Biomedical and Clinical Aspects of Coenzyme Q (1994) Littarru G.P., Battino M. , Folkers K. (Eds) The Molecular Aspects of Medicine, Vol. 15 (Supplement), pp S287-S294.
  8.    Langsjoen P. H., Langsjoen, P. H., Folkers, K. (1989) Long term efficacy and safety of coenzyme Q10 therapy for idiopathic dilated cardiomyopathy.  In:  The American Journal of Cardiology, Vol. 65, pp 521 - 523.
  9.    Langsjoen Per.H., Vadhanavikit S., Folkers K. (1985) Response of patients in classes III and IV of cardiomyopathy to therapy in a blind and crossover trial with coenzyme Q10. In:  Proc. Natl.  Acad. of Sci., U.S.A., vol. 82, pp 4240-4244.
  10.    Mellors A., Tappel A.L. (1966) The inhibition of mitochondrial peroxidation by ubiquinone and ubiquinol. J. Biol. Chem., vol. 241, pp 4353-4356.
  11.    Mortensen S.A., Vadhanavikit S., Folkers K. (1984) Deficiency of coenzyme Q10 in myocardial failure. In: Drugs Exptl. Clin. Res. X(7) 497-502.

  MIT KELL TUDNI A Q1KOENZIMRŐL:

  Leírás:
  A NADH egy olyan komplex vegyület, amely többek között B3-vitaminból (nikotinamid) épül fel. A NADH a sejtek energiatermelő folyamatainak és antioxidáns rendszerének nélkülözhetetlen eleme. Alapvető szerepe van az elektronok szállításában a redoxpotenciál-transzfer során. Biokémiailag a NADH a szervezetben megtalálható egyik legpotenciálisabb antioxidáns rendszer.

  Mire használjuk/ főbb hatásai:
  – Segít megelőzni a kardiovaszkuláris betegségeket (elsősorban a szívelégtelenséget), illetve a már kialakult rendellenességek esetén is javulást eredményezhet a használata.
  – Magas vérnyomás: Az eddigi megfigyelések alapján az mondható el, hogy 8-15 Hgmm-rel képes csökkenteni a vérnyomás értékét.
  – A szervezetben erős antioxidáns hatással rendelkezik, amely hatását főleg a mitokondriumban fejti ki.
  – Mitokondriális betegségek: A Q10 és/vagy Q1 alkalmazása a korábban bemutatott biokémiai hatás alapján indokolt a következő kórképekben: myopathiak és encephalomyopatiák.
  – Csökkentheti a regenerációs időt, mivel részt vesz az ATP termelésében. Krónikus fáradtság szindróma esetén is segíthet.

  További előnyei
  – Az orvostudomány számos olyan megbetegedést ismer, melyet a szabad gyökök okoznak (néhány szív- és érrendszeri megbetegedés, több daganatos megbetegedés, az ízületeket érintő degeneratív betegségek és az öregedéssel kapcsolatos kórformák). Ez azt is jelenti, hogy a Q1 alkalmazása előnyös lehet ezekben a betegségekben.
  – Úgy tűnik, védi az idegeket, lassítja a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór súlyosbodását.
  – Alzheimer-kór: Klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a Q10 és/vagy Q1 alkalmazása csökkentette a dementia kialakulását és progresszióját Alzheimer-kórban.
  – Parkinson-kór: Klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a Q10 és/vagy Q1 alkalmazása csökkentette a Parkinson-kór tüneteit.

  Hogyan használjuk
  – A Q1 koenzim zsírban oldódó anyag. Így ajánlatos zsírt tartalmazó étkezés közben/után bevenni, ez fokozhatja a felszívódó mennyiséget. Naponta 1-5 mg szedése javasolt.
  – Mivel megfelelően nem vizsgálták még ki, terhes, illetve szoptató nők ne fogyasszák.
  – Tiltás: nem szerepel semmilyen tiltólistán.

  Kölcsönhatások egyéb hatóanyagokkal
  – Q1 szükséges ahhoz, hogy a Q10 az antioxidáns, illetve energiatermelésben játszott szerepét beöltse.
  – Szelénnel történő együttes alkalmazásakor a szívelégtelenségre kifejtett pozitív hatások felerősödnek.

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Hírlevél feliratkozás
  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  Facebook

  Hírek

  Válaszd a Vitaking termékeket és nyerj!

  2019.07.09-től módosultak az MPL szállítási díjai

  Pajzsmirigy alulműködés.... gyógyszermentes megoldások

  A spirulina alga tápanyag összetétele

  A magnézium jobban kezeli a depressziót, mint az antidepresszánsok

  Az L-karnitin nem csak a zsírégetést segíti...

  Vashiányos vérszegénység

  Túl gyakran érzi magát fáradtnak? 10 lehetséges ok

  Mit tegyünk karácsonykor, hogy elkerüljük a plusz kilókat?

  9 adventi egészség tipp, hogy kellemetlenségek nélkül teljenek az ünnepek

  Köhögés elleni tippek az egész családnak

  Magas koleszterin

  Adrenalin kimerültség

  B12 vitamin a legkisebb csoda

  A k2-vitamin a kulcs a csontok egészségéért

  Vérszegénység – Spirulina

  9 otthoni gyógymód a húgyúti fertőzés kezelésére

  A megfázás és a nátha kezelése

  Mennyi C-vitamint együnk?

  8 élelmiszer, ami segít az allergia elleni harcban

  Az omega-3 zsírsavak fontossága a fejlődő szervezet számára

  Okosító ételek gyerekeknek :)

  Edzésre jár? Kerékpározik vagy kocog rendszeresen?

  A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál. Mit lehet tenni megelőzésként?

  Hogyan lassítható az öregedés?

  3 gyógynövény a prosztata egészségéért

  Citrom illóolaj -természetes megoldás szemölcs ellen

  Kell-e nyáron vitamint enni?

  A legjobb antidepresszáns

  A magnéziumhiány idegrendszeri és érrendszeri megbetegedést okozhat

  Hogyan igyunk vizet?

  Mire figyelj ha progeszteron krémet veszel?!

  Módosult a csomagküldés díja!

  Moringa oleifera -csodafa

  Gotu kola,más néven Ázsiai gázló

  Milyen betegségek esetén érdemes echinaceát fogyasztani?

  A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk!!!

  Az influenza megelőzése D-vitaminnal

  Új én?Új élet?Lúgosíts!

  Ajándék ötletek

  Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

  A C-vitamin csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát!

  A zöld kávéról

  Több,mint napvédelem!

  Mellnagyobbítás természetesen?

  Ne fogyókúrázzon D-vitamin nélkül

  Khadi - egyedülálló növényi hajápolás az ayurvéda természetes erejével.

  Gyógynövény lexikon

  Az omega zsírsavak vitathatatlanul bizonyított szerepei

  Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

  Alkossunk Méhviaszból gyertyákat

  Chia mag=A világ legjobb superfoodja

  Üzemanyag az immunrendszernek:Gránátalma

  Csakra pontok

  Astragalus-kínai csüdfű

  A természetes epesavakról (Gallmet-N és Gallmet-M)

  Kollagén a ragasztó

  A cellulitisz természetes kezelése

  Rémes Krémek

  Kurkuma

  Lizin:a megfázás megelőzése és kezelése

  A jódról

  A grapefruit leve 50%-kal megnöveli a Q10 felszívódását

  A tőzegáfonya

  Tudományos tanulmány, mely a fekete áfonya mikrocirkulációra való hatását írja le

  A Szív egészsége

  40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

  Vitaminok és szerepük I.rész

  Dr.Organic-természet ihlette díjnyertes testápolás

  Európai gyógynövények II.(Fokhagyma,Orbáncfű,Búzafűlé,Oliva levél kivonat)

  Európai gyógynövények I. (Hársfa,Citromfű,Csipkebogyó,Brokkoli,Máriatövis)

  Rákgyógyítás Lignannal

  Mit vesz gyerekének?

  Dr.Chen hasznos tanácsai a méregtelenítéshez

  Brokkoli az immunerősítő

  A Gymnema növény és a vércukorszint

  Atomrobbanás

  ÚJ! Új napi ajánlás D-vitamin fogyasztására

  Milyen jótékony hatásai lehetnek a Medinatural fülgyertyának?

  A fülgyertya használata

  Hogyan hat a fülgyertya?

  Méhviasz receptek

  Aktív árpa formula

  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.