
Szafi Free Kakaós Zabpuding Por 300g
Kiszerelés: 300 g
Gluténmentes zabliszt alapú, élelmi-rostban gazdag pudingpor, amely kitűnő növényi fehérjeforrás a szervezetnek.
Hűségpont (vásárlás után): 9
870 Ft
(3 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!

További információk a termékről:
1 adag pudingpor pedig 14,3 gramm szénhidrátot tartalmaz! Rosttartalmának és fehérjetartalmának köszönhetően alacsony GI értékkel (kb. 39) rendelkezik, így a kiegyensúlyozott étrend méltó alapanyaga lehet!
Gluténmentes zabliszt alapú, élelmi rostban gazdag pudingpor, amely kitűnő növényi fehérjeforrás a szervezetnek.
Míg más magas keményítőtartalmú pudingporok 100 grammra jutó szénhidrátértéke 80-85 gramm szénhidrát körüli értékkel bír, addig a Szafi Free zabpuding por, jóval kevesebb csupán 57,2 gramm szénhidrátot tartalmaz 100 gramm pudingpor, 1 adag pudingpor pedig 14,3 gramm szénhidrátot tartalmaz! Rosttartalmának és fehérjetartalmának köszönhetően alacsony GI értékkel (kb. 39) rendelkezik, így a kiegyensúlyozott étrend méltó alapanyaga lehet!
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezőanyagot, ízfokozókat, tejterméket, szóját, glutént, magfélékét, tojásszármazékot és kukoricát!
1 adag pudingpor: 75 Forint!*
Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, tápiókaliszt, zsírszegény holland kakaópor, só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád!
Átlagos tápérték
100g termékben
1 adag (25g) pudingpor
Energia
1496 kJ (335 kcal)
374 kJ (89 kcal)
Zsír:
6 g
1,5 g
- amelyből telített zsírsavak
1,7 g
0,4 g
Szénhidrát:
57,2 g
14,3 g
- amelyből cukrok (1)
1 g
0,3 g
Rost
11,7 g
2,9 g
Fehérje
12,3 g
3 g
Só
0,6 g
0,2 g
(1): Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek!
Felhasználási javaslat:
Hozzávalók (2 adaghoz):
50 g Szafi Free kakaós zabpuding por
3 dl kókusztej (sima tej esetén 3,2 dl)
kb. 30 g cukornak megfelelő édesítő (ízlés szerint több, vagy kevesebb)
Elkészítés:
Keverjük ki a három összetevőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Ízlés szerint - például friss gyümölcsökkel - tálaljuk.
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
