
Szafi Free Reggeliző Karobos Quinoa Kása Alap (Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes) 300g
Kiszerelés: 300 g
Szafi Free Reggeliző quinoa kása alap 300 g (5 adag) A quinoa kása alap segítségével könnyen készíthetünk finom, VEGÁN kását tej hozzáadása nélkül.
Hűségpont (vásárlás után): 9
930 Ft
(3 Ft / g)
A választott opciók feláraival növelt ár!
FIGYELEM!
A jelenlegi piaci helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, amennyiben változik a kiírtakhoz képest kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot szállítás előtt.

További információk a termékről:
Az alappor nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!
Összetevők: Quinoa pehely (38,5 %), gluténmentes zabpehelyliszt, Karobpor, Kókuszreszelék
Átlagos tápérték 100g kása alapban 1 adag kész kásában (150g)*
energia: 1660 kJ / 396 kcal 498 kJ /119 kcal
zsír: 11,6 g 3,5 g
– amelyből telített zsírsavak: 6,5 g 2 g
szénhidrát: 54,1 g 20,2 g
– amelyből cukrok: 5,5 g 1,7 g
– amelyből poliolok: 0 g 4 g
rost: 13 g 3,9 g
fehérje: 12,2 g 3,7 g
só: 0,1 g 0,02 g
* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján. Vízzel és Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszerrel (eritrit+stevia) készítve.
100g poralap energiatartalmából 104 kJ / 26 kcal energia származik élelmi rostokból.
Egy adag kása (150 g) szénhidrát-tartalmából 4 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Felhasználási javaslat:
Hozzávalók (2 adaghoz):
60 g Szafi Free reggeliző quinoa kása alap
2,5 dl. víz
kb. 30 g cukornak megfelelő édesítő (pl. 1 teáskanál Szafi Reform négyszeres erősségű édesítőszer)
Friss gyümölcs, vagy aszalványok, magok ízlés és diéta szerint
Elkészítés:
A kását, a vízzel és az édesítővel keverjük ki, majd tegyük fel a tűzre és folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Friss gyümölccsel vagy aszalványokkal, magokkal tálaljuk!
Ajánlott termékek:
Kapcsolódó termékek:
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
