Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kereső
Kifejezés: 

Keresés

Termékek
  Partnereink

  Gépi hímzéssel készült ékszerek,egyebek:

  www.hímzésvilág.hu

  **************************************

  www.boldoganya.hu

  Vitamin Station Gluténérzékenység Plusz Gyorsteszt 1db

  Vitamin Station Gluténérzékenység Plusz Gyorsteszt 1db

  Kiszerelés: 1 db

  A rejtett gluténérzékenység kimutatására is alkalmas!

  Hűségpont (vásárlás után): 66

  6 560 Ft
  (6 560 Ft / db)
  A választott opciók feláraival növelt ár!

  További információk a termékről:

  Rendszeres puffadás, hasmenés, túlzott soványság vagy krónikus fáradtság miatt gluténérzékenységre gyanakszik? Ellenőrizze magát a Gluténérzékenység PLUSZ gyorsteszttel mielőtt gluténmentes diétába kezd!
  A Gluténérzékenység PLUSZ IgA+IgG egy otthon elvégezhető gyorsteszt a gluténérzékenységre (cöliakiára) jellemző transzglutamináz– ellenes IgA és IgG antitestek kimutatására egyetlen csepp ujjbegyből vett vérből.
  Melyek a Gluténérzékenység PLUSZ gyorsteszt előnyei?
  azonnali eredmény egy csepp vérből,
  97%-os pontosság,
  gyorsan, egyszerűen elvégezhető otthon is,
  egészségpénztárban elszámolható termék!
  A Gluténérzékenység Plusz tesztről bővebben
   
  A Gluténérzékenység PLUSZ IgA+IgG egy egyszerű, gyors és megbízható, otthon elvégezhető teszt a köznyelvben helytelenül lisztérzékenységnek hívott gluténérzékenység (orvosi nevén coeliakia) megállapítására. A gyorsteszt a coeliakiára jellemző transzglutamináz– ellenes IgA és IgG antitesteket mutatja ki. Használatához elegendő egyetlen csepp ujjbegyből vett vérminta.
  A teszt nagy előnye, hogy IgA és IgG antitestek jelenlétét is kimutatja, így rögtön fény derülhet még a rejtett gluténérzékenységre is.
  Amennyiben korábban már végzett gluténérzékenység tesztet negatív eredménnyel, mely az IgA antitestek jelenlétét vizsgálta, és panaszai azóta is fennállnak, érdemes elvégeznie a Gluténérzékenység Plusz tesztet, mely a rejtett gluténérzékenységre jellemző IgG antitestek jelenlétét is képes kimutatni a vérben.
  Melyek a Gluténérzékenység Plusz gyorsteszt előnyei?
  gyors és egyszerű használat,
  azonnali eredmény egy csepp vérből,
  10 perc alatt kiértékelhető,
  megbízható 97%-os pontosság,
  egyedülállóan IgA és IgG antitesteket is kimutat,
  a rejtett gluténérzékenység kimutatására is alkalmas,
  otthon, kényelmes körülmények között tesztelheti önmagát,
  egészségpénztárban elszámolható termék.
  Melyek lehetnek a gluténérzékenység tünetei?
  krónikus hasmenés,
  puffadás,
  hasfájás,
  vashiány, vérszegénység,
  soványság,
  fáradékonyság,
  fejfájás,
  tejcukor-emésztési zavar,
  tápanyag felszívódási zavarok,
  ödémák (pl. boka körül),
  töredezett körmök,
  viszkető, hólyagos kiütések,
  csontritkulás,
  gyermekkorban alacsony termet,
  a növekedés lassulása,
  visszatérő hólyagok a szájban,
  máj-, és veseműködési zavar,
  idegrendszeri problémák.
  Rendelje meg a Gluténérzékenység Plusz gyorstesztet, mellyel egyszerűen kényelmesen ellenőrizheti egészségi állapotát! Ne feledje, minél előbb derül fény egy esetleges betegségre, annál hamarabb enyhülhetnek a kellemetlen tünetek.
  Kinek ajánlott elvégezni a Gluténérzékenység Plusz gyorstesztet?
  gluténékenyek diéta melletti önellenőrzésére félévente-évente,
  gluténérzékenyek 1. fokú rokonainak szűrésére,
  azoknak, akiknek különböző tüneteik vannak, és valamilyen intoleranciára gyanakodnak
  A gluténérzékenységről
  A gluténérzékenység egy súlyos emésztőszervi autoimmun rendellenesség, amely az erre fogékony egyéneknél bármely életkorban kialakulhat egészen a csecsemőkortól kezdve. Ez a gyakori betegség, amely mára már a népesség egyre növekvő százalékát érinti, sokféle kellemetlen tünetet okoz, úgymint hasmenés, puffadás, fogyás, bőrbetegségek, alultápláltság. A gluténérzékenység okozója a kalászos gabonafélékben (pl. búza, rozs, árpa) lévő egyik fehérjecsoport (glutén), ami kiváltja a szervezet védekezőrendszerének reakcióját, melynek során transzglutamináz-ellenes antitestek (IgA, IgG) képződnek.
  A Gluténérzékenység PLUSZ IgA+IgG segíti a gluténérzékenység felismerését, a diagnózist azonban minden esetben szakorvosnak kell megerősítenie. A betegség kezelése gluténmentes diétával lehetséges. A diéta szigorú betartásával a gluténérzékenységre jellemző antitestek szintje és a betegség tünetei csökkennek, s mindössze 6 hét elteltével teljesen kimutathatatlanná válnak, tehát, ha ön gluténmentes diétát folytat, a teszt valószínűleg negatív eredményt ad. Gluténmentes diétát csak szakorvosi utasítás alapján kezdjen el!
  A teszt elvégzése
  Mindig figyelmesen olvassa el az utasításokat a teszt elvégzése előtt! A Gluténérzékenység PLUSZ IgA+IgG egy egyszerű, gyors és megbízható, otthon elvégezhető teszt a gluténérzékenység megállapítására. A teszt elvégzéséhez szüksége lesz egy másodpercmutatós órára. Figyeljen arra, hogy elegendő fénnyel ellátott helyen végezze el. A teszthez mindössze egyetlen csepp vérre lesz szüksége, az elvégzés és leolvasás együttesen 5-10 percet vesz igénybe. A vérminta vétele alapvetően fájdalommentes.
  A készlet tartalma:
  1db lezárt alumínium tasak, benne: 1db tesztkazetta egy lezárt alumínium tasakban 1db mikropipetta 1db 1ml puffer oldatot tartalmazó cseppentő fiola 1db steril vérvételi lándzsa egyszeri használatra, 1 db ragtapasz, továbbá 1 db használati utasítás.
  Gluténérzékenység plusz tesztA Gluténérzékenység Plusz gyorsteszt CE minősítéssel rendelkezik!
  Előkészületek
  A zárófóliát kinyitva készítse elő a teszt elvégzéshez szükséges valamennyi eszközt. Állítsa azokat egy stabil, sík felületre. A készlet egyes elemeinek könnyen elérhetőnek kell lenniük a teszt elvégzése során. A tesztet 10 percen belül el kell végezni. Nyissa ki a tesztkazetta csomagolását és készítse elő a műanyag pipettát, hogy könnyen használható legyen.
  A vérminta gyűjtése
  Fogja meg a lándzsát az egyik kezével, majd egy csavaró és húzó mozdulattal távolítsa el a kék műanyag sapkát a végéről. Figyelmeztetés: Ne használja a lándzsát, ha a kupak sérült vagy hiányzik!
  Finoman masszírozza az ujjbegyét, és tisztítsa le egy alkoholos vattával, majd hagyja megszáradni.
  Válassza ki az egyik ujján a felületet.
  Nyomja erősen a lándzsa végét a letisztított ujjbegyéhez, amíg a lándzsa kioldódik.
  Egy kis csepp vér fog kibuggyanni. Masszírozza az ujját az ujjbegye felé, hogy a vércsepp kissé megteljen.
  Érintse hozzá a mikropipetta végét a vércsepphez. Ne nyomja össze a pipetta végét, a vér automatikusan fog felszívódni a pipetta belsejébe.
  A minta tesztelése
  A pipetta végén található buborék összenyomásával gyorsan cseppentse a vérmintát a tesztkazetta nyíllal jelölt kerek nyílásába.
  Ellenőrizze, hogy a pipettából az összes vérminta kiürült-e, ha szükséges a pipetta újbóli összenyomásával segítse a folyamatot. Szükség esetén egy ujjával takarja le a kazetta légnyílását. Várjon 60 másodpercet.
  Nyissa ki az egyszer használatos pufferoldatos fiolát, és adjon 4 csepp oldatot a vérmintához, ugyanabba a kerek mintavevő nyílásba.
  Figyelem: ne adjon 4 cseppnél több oldatot a vérmintához, mert az megnehezítheti a teszt értékelését!
  Várjon 5 percet, majd olvassa le az eredményt Attól fogva, hogy egy kék csík megjelenik a leolvasó ablakban a C jelzés alatt, úgy kell értékelni, hogy tesztet helyesen végeztük el, és jól működött. Amennyiben egy piros csík is megjelenik a leolvasó ablak jobb sarkában, a teszt eredményét pozitívnak kell értékelni (lásd: értékelés). Az eredményt 10 percen belül kell értékelni, 10 perc után az eredmény értékelhetetlen.A teszt eredményét a színek erőssége nem befolyásolja!
  Gluténérzékenység tesztAz eredmények értékelése
  Pozitív eredmény
  A C (kontroll) jelű ablakban egy kék, és a T (teszt) jelű ablakban egy piros csík megjelenése azt jelenti, hogy a teszt pozitív.
  Negatív eredmény
  Ha a C jelű ablakban megjelenik a kék csík, de nincs piros csík a T jelű ablaknál, az eredmény negatív.
  Érvénytelen eredmény
  Ha nincs egyetlen csík sem, vagy csak a T jelű ablaknál látható a piros csík, az eredmény érvénytelen. A C jelű (kontroll) ablaknál mindig ott kell lennie a kék csíknak ahhoz, hogy a teszt eredménye érvényes legyen.
  Pozitív eredmény: A coeliakiára jellemző IgA és/vagy IgG típusú antitesteket mutatott ki a vérmintából a teszt. IgA alultermelődés esetén a teszt az IgG antitesteket mutatja ki. Ez a körülmény nem befolyásolja a piros tesztcsík elszíneződését. Az IgA vagy IgG típusú antitestek egyedüli vagy együttes jelenléte coeliakiára utal. A diagnózis végleges felállításához keresse fel kezelőorvosát!
  Negatív eredmény: Amennyiben a teszt sem az IgA sem az IgG típusú antitesteket nem mutatja ki, nagy valószínűséggel kizárható a coeliakia. Ha bármilyen aggasztó emésztőszervi panasza van, azt javasoljuk, hogy keresse fel az orvosát! Figyelmeztetés: Abban az esetben, ha helytelenül vagy nem elégséges mennyiségű mintával végzik el a tesztet, az eredmény téves lehet.
   
  Rendelje meg a Gluténérzékenység Plusz gyorstesztet, mellyel egyszerűen kényelmesen ellenőrizheti egészségi állapotát! Ne feledje, minél előbb derül fény egy esetleges betegségre, annál hamarabb enyhülhetnek a kellemetlen tünetek.
  FIGYELMEZTETÉSEK
  Téves eredményhez vezethet, ha nem követi a használati utasításban leírtakat.
  Hamis negatív eredményhez vezethet, ha a teszt elvégzése előtt már glutén mentes diétát folytat a vizsgált személy. Ilyenkor a szervezetben termelődő ellenanyagok száma már a kimutatható mennyiség alá csökkenhet.
  Végleges diagnózist szakorvosnak kell felállítania a tünetek figyelembevételével és kiegészítő laborvizsgálatokkal.
  Gluténmentes diéta megkezdése előtt konzultáljon kezelőorvosával
  Sose használja a tesztet a lejárati időn túl.
  Ne használja a tesztet, ha a pufferoldat fiolája vagy a tesztkazetta alumínium tasakja sérült.
  A pufferoldat Proclin 300 (<0,01%)-at tartalmaz. Ne nyelje le!
  A Gluténérzékenység PLUSZ IgA+IgG érzékenysége 96.5%, specifikussága 97.3%
  Alkoholfogyasztás és a helyi érzéstelenítők használata nem befolyásolja a tesztet.
  Nagyon alacsony antitest szintnél előfordulhat, hogy a teszt hamis negatív eredményt mutat.
  Amennyiben az eredmény nem a várakozásának megfelelő, konzultáljon kezelőorvosával.
  Minden alkotóelem eldobható. Ne használja fel újra egyiket sem!
  Hulladékkezelés: a használat után valamennyi eszközt: a tesztkazettát, a lándzsát, a mikropipettát, a puffer oldatos fiolát és a törlőkendőt helyezze vissza az alumínium tasakba, tegye vissza a dobozába, majd dobja a normál háztartási hulladék közé.
  Gyermekek elől elzárva tartandó!
  A gyorsteszt orvostechnikai eszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! 
  Tárolás
  Tárolja a tesztkészletet +8°C és +25°C között. Ne fagyassza le. Ne használja a dobozon, illetve az alumínium tasakon jelzett lejárati időn túl, illetve ha az alumínium csomagolás sérült.

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Hírlevél feliratkozás
  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  Facebook

  Hírek

  Válaszd a Vitaking termékeket és nyerj!

  2019.07.09-től módosultak az MPL szállítási díjai

  Pajzsmirigy alulműködés.... gyógyszermentes megoldások

  A spirulina alga tápanyag összetétele

  A magnézium jobban kezeli a depressziót, mint az antidepresszánsok

  Az L-karnitin nem csak a zsírégetést segíti...

  Vashiányos vérszegénység

  Túl gyakran érzi magát fáradtnak? 10 lehetséges ok

  Mit tegyünk karácsonykor, hogy elkerüljük a plusz kilókat?

  9 adventi egészség tipp, hogy kellemetlenségek nélkül teljenek az ünnepek

  Köhögés elleni tippek az egész családnak

  Magas koleszterin

  Adrenalin kimerültség

  B12 vitamin a legkisebb csoda

  A k2-vitamin a kulcs a csontok egészségéért

  Vérszegénység – Spirulina

  9 otthoni gyógymód a húgyúti fertőzés kezelésére

  A megfázás és a nátha kezelése

  Mennyi C-vitamint együnk?

  8 élelmiszer, ami segít az allergia elleni harcban

  Az omega-3 zsírsavak fontossága a fejlődő szervezet számára

  Okosító ételek gyerekeknek :)

  Edzésre jár? Kerékpározik vagy kocog rendszeresen?

  A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál. Mit lehet tenni megelőzésként?

  Hogyan lassítható az öregedés?

  3 gyógynövény a prosztata egészségéért

  Citrom illóolaj -természetes megoldás szemölcs ellen

  Kell-e nyáron vitamint enni?

  A legjobb antidepresszáns

  A magnéziumhiány idegrendszeri és érrendszeri megbetegedést okozhat

  Hogyan igyunk vizet?

  Mire figyelj ha progeszteron krémet veszel?!

  Módosult a csomagküldés díja!

  Moringa oleifera -csodafa

  Gotu kola,más néven Ázsiai gázló

  Milyen betegségek esetén érdemes echinaceát fogyasztani?

  A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk!!!

  Az influenza megelőzése D-vitaminnal

  Új én?Új élet?Lúgosíts!

  Ajándék ötletek

  Az arcápolástól a sóbarlangokig: mi mindenre jó a só?

  A C-vitamin csökkenti a vesekő kialakulásának kockázatát!

  A zöld kávéról

  Több,mint napvédelem!

  Mellnagyobbítás természetesen?

  Ne fogyókúrázzon D-vitamin nélkül

  Khadi - egyedülálló növényi hajápolás az ayurvéda természetes erejével.

  Gyógynövény lexikon

  Az omega zsírsavak vitathatatlanul bizonyított szerepei

  Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

  Alkossunk Méhviaszból gyertyákat

  Chia mag=A világ legjobb superfoodja

  Üzemanyag az immunrendszernek:Gránátalma

  Csakra pontok

  Astragalus-kínai csüdfű

  A természetes epesavakról (Gallmet-N és Gallmet-M)

  Kollagén a ragasztó

  A cellulitisz természetes kezelése

  Rémes Krémek

  Kurkuma

  Lizin:a megfázás megelőzése és kezelése

  A jódról

  A grapefruit leve 50%-kal megnöveli a Q10 felszívódását

  A tőzegáfonya

  Tudományos tanulmány, mely a fekete áfonya mikrocirkulációra való hatását írja le

  A Szív egészsége

  40%-kal kevesebb kalória! Receptötletek Xilovittal

  Vitaminok és szerepük I.rész

  Dr.Organic-természet ihlette díjnyertes testápolás

  Európai gyógynövények II.(Fokhagyma,Orbáncfű,Búzafűlé,Oliva levél kivonat)

  Európai gyógynövények I. (Hársfa,Citromfű,Csipkebogyó,Brokkoli,Máriatövis)

  Rákgyógyítás Lignannal

  Mit vesz gyerekének?

  Dr.Chen hasznos tanácsai a méregtelenítéshez

  Brokkoli az immunerősítő

  A Gymnema növény és a vércukorszint

  Atomrobbanás

  ÚJ! Új napi ajánlás D-vitamin fogyasztására

  Milyen jótékony hatásai lehetnek a Medinatural fülgyertyának?

  A fülgyertya használata

  Hogyan hat a fülgyertya?

  Méhviasz receptek

  Aktív árpa formula

  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.